Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ориентироваться не только на украинское, но и на британское законодательство.

Може хоч трохи завадить кацапам шпигувати .

А взагалі тарифи напевно виростуть, Водафону нецікаво надавати послуги за півдолара на місяць.

• +1 1
  • Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

в мене одного така фігня?

смарт тупо завершає виклик не почавши(ребут не помагає)

а старенький каже що невдалось підключитись коли здійснюю виклик,

хоча мережу показує,

поповнитись теж неможу хоча на рахунку овер 5

Опубліковано

В мене буває що просто пропадає мережа на обох картках(Samsung duos, одна карточка МТС, інша 3моб(в роумінгу МТСа)). Два перекреслених круга. Через декілька секунд з'являється.

Опубліковано

як справжні жлоби корпоративні кольори залишили такі самі - зможуть "роздатковий матеріал" використовувати старий, і мінімум зафарбовувати вивіски

Опубліковано

Через декілька секунд з'являється.

теж таке буває, грішу на телефон

Вже чув таке не від одного юзера МТСа, так що проблема явно не в телефоні ;)

Опубліковано

проблема явно не в телефоні

У мене номер на 095 і все працює без проблем, а у дружини 050 і з ранку проблеми з набором, їй подзвонити можна, а вона ні...:(
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

МТС сьогодні прикалується: то українською то російською повідомляє мені перед початком дзвінка, що коштів на рахунку 1,74 грн, то тричі російською говорив те саме, тільки називались суми в 45 коп і в мінус 85 коп

)

Опубліковано

в мене теж не відправляються СМС через МТС... бо я цим гівном не користуюсь ;)

Народ, скільки років можна сидіти на цьому лайні лише з-за того, що "бо багато моїх знайомих на ньому"??? Та кидайте нафіг той МТС і люди теж за вами потягнуться!

Опубліковано

в мене теж не відправляються СМС через МТС... бо я цим гівном не користуюсь ;)

Народ, скільки років можна сидіти на цьому лайні лише з-за того, що "бо багато моїх знайомих на ньому"??? Та кидайте нафіг той МТС і люди теж за вами потягнуться!

на що змінити то?

Опубліковано

на що змінити то?

На Київстар. Навряд чи там краще, але чим більше людей на нього перейде, тим легше мені буде на мтс і лайф :)
  • +1 1
Опубліковано
на що змінити то?На Київстар. Навряд чи там краще, але чим більше людей на нього перейде, тим легше мені буде на мтс і лайф :)

Спробуйте КС і відчуєте різницю в КС дуже рідко бувають обриви звязку, або замість слів булькання як в МТС.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...