Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

Радує підтримка "нам поки не поступала інформація про виникнення складності в Волинській області. Дані будуть передані спеціалістам для перевірки. Дякую."

а мені вот що написали

"На жаль, в даний момент дійсно можуть виникати складнощі в роботі зв’язку. Спеціалісти нашої компанії займаються вирішенням даних складностей.

l1j89m.gifЯ передам Ваш запит для детального розгляду. Після відновлення роботи послуги Вам буде відправлене SMS повідомлення.

l1j89m.gifПриношу Вам вибачення від імені компанії за тимчасові незручності."

Змінено користувачем sergej
Опубліковано (змінено)

З МТС на МТС не працює. З МТС на інші не працює, з інших на МТС також ні.

Змінено користувачем Artis
Опубліковано

Коллеги теж сьогодні жалілися на те, що додзвонитися не можна. У мене проблем не було. В них пріпейд, в мене - контракт. Може через це?

Опубліковано

маю проблемку - на МТСі кудись почали гроші діватись. Згідно тарифу повинно 35 коп в день їсти, але сьогодні спеціально подивився - 1 грн 35 коп списало. Як перевірити куди та гривня поділась?

Опубліковано

маю проблемку - на МТСі кудись почали гроші діватись. Згідно тарифу повинно 35 коп в день їсти, але сьогодні спеціально подивився - 1 грн 35 коп списало. Як перевірити куди та гривня поділась?

Подзвонив обматюкав, з третього разу роздивились що непонятно чому включена послуга для безкоштовного скачування ігр з інтернету, я навіть незнаю хто такім користується...але в мене було увімкнено...

Опубліковано

була проблема мтс не дзвонив, жалітись нада, а не писати , жалоби к кол центр, и в цоп

...це на якій мові написано?

6366389.jpg

Опубліковано

Подзвонив обматюкав, з третього разу роздивились що непонятно чому включена послуга для безкоштовного скачування ігр з інтернету, я навіть незнаю хто такім користується...але в мене було увімкнено...

Вияснив. с....и тихцем підключили мені "суперінтернет на ОДИН!!! день", і кожного дня тихенько зїдали по 1.06 грн. При чому я ні сном ні духом шо в мене був той інтернет.

Опубліковано

Вияснив. с....и тихцем підключили мені "суперінтернет на ОДИН!!! день", і кожного дня тихенько зїдали по 1.06 грн. При чому я ні сном ні духом шо в мене був той інтернет.

ага, також попався на безплатний місяць інтернету. а про те, що треба відключатись в смс не попереджають

Для відключення наберіть *101*323#, будь ласка. Це можна зробити безкоштовно при додатному балансі.
  • 4 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

img_220x190_vodafone_logo.png

МТС-Україна може змінити бренд на Vodafone

]Мобільний оператор МТС вивчає можливість використання бренду британської телеком-групи Vodafone в Україні на умовах франшизи. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє "Капитал".

За словами співрозмовника, Vodafone в деяких країнах співпрацює з місцевими операторами на умовах франшизи торгової марки. "За це місцевий гравець може відраховувати 3-4 % доходів від послуг", - підкреслює він.

У Vodafone Iceland, наприклад, британська група не володіє ні однією акцією. Але місцевий оператор Fjarskipti hf. використовує за договором як саме відоме ім'я, так і його рекламну практику.

Один із членів Національної комісії з питань регулювання зв'язку та інформатизації заявив, що представники МТС вже зверталися у відомство за консультацією про можливість використання нового бренду Vodafone на умовах франшизи. "НКРЗІ не була б проти", - додав він.

У прес-службі "МТС Україна" додаткових коментарів не надали. Начальник відділу зв'язків з громадськістю компанії Вікторія Рубан сказала, що такими питаннями займаються представники IR-департаменту групи. За минулі кілька днів зв'язатися з ними, за її словами, не вдалося.

Нагадаємо, МТС є партнером Vodafone з 2008 р. Домовленість передбачала спільні закупівлі софта й обладнання зі знижками, дозволяла впроваджувати окремі продукти та послуги. "МТС Україна" є донькою російської компанії МТС.

Як раніше повідомляв УНІАН, російські власники МТС вирішили продати частину українського бізнесу через складну політичну обстановку.

Змінено користувачем Panek
  • +1 4
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

компенсація за поганий зв'язок?

Дякуємо, що Ви знами! У зв'язку з обмеженнями у здійсненні дзвінківу листопаді Ви отримали 5 грн на додатковий рахунок.

• 2 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...