Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Странно! Но ФАКт.... Сегодня проверили баланс телефона у меня и у жены!!!! У меня после звонка сняло 27копеек. у жены все деньги на месте. Ни после прошествия суток (я думал снимет как Вы говорили) ни после звонка ..... короче БАРДАК!!!!!!!!!!!!!!

Если звонишь ты - деньги снимают.

Если звонят тебе - деньги не снимают.

Может в этом причина

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Вчора я відключив ту фігню щоб не знімало 27 коп. Перевіряю рахунок оппа. акціїї немає, не дзвонив і 27 коп внікуда.

Треба викидати нах той МТС і назад ставити лайф.

Опубліковано
Вчора я відключив ту фігню щоб не знімало 27 коп. Перевіряю рахунок оппа. акціїї немає, не дзвонив і 27 коп внікуда.

можливо треба поповнити рахунок на 40? Хоче і це не факт, що в МТС допоможе

БАЗОВІ УМОВИ КОРИСТУВАННЯ ТАРИФОМ «СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35+»
УВАГА! Умови тарифу діють після першого поповнення рахунку від 40 грн одним платежем.
Опубліковано

"Та фігня" не відключається, але всерівно цікаво що ти там робив? :)

• +1 1
Опубліковано

в мене надавалось 400 хв. я відключив щоб надавалось 200 хв і брало гроші лише коли подзвониш. Так як МТС це друга карточка і я її взяв бо багато людей користується МТС і щоб їм було вигідніше дзвонити до мене для мене це якби принуипово що я фактично не користуюсь МТС а бабки забирає абідна аднака.

Опубліковано

не хочете ризикнути і поповнити рахунок на 40 грн і завтра відписати про результат? :)

Опубліковано (змінено)

я перевірив в себе, то не знімало з рахунку, подзвонив на мтс і тоді зняло. Правда, так як я загубив карточку і купував нову в кінці мин року, то в мене базові умови користування. Хоча для мене також було б принципово, щоб знімали гроші після вихідних дзвінків, бо я не кожень день дзвоню на мтс, 95% дзвонять до мене. На вихідних також не дзвоню, бо ця в основному по роботі картка (а всі як дурні в Луцьку сидять на МТС, бо звикли до халяви), основна київстар.

І не треба такого брєду писати, що київстар не набагато кращий за мтс по якості. Можливо в певних місцевостях є проблеми у кс, але коли дзвоню по місту, то все добре. А, наприклад, позавчора неможливо було говорити по МТС, разів 6 після обіду розривало розмову з різними людьми по місту. В Київстара за 10 років такого в мене не було ніколи, хіба на новий рік років 5 тому.

Змінено користувачем charlie
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано

В мене основна карта Київстар (контракт) 8 років. Завжди тягне б будь-якій сраці. Дзвоню що на київ що на інші і не парюсь. Але ж інші сидять в соновму на МТС для цього взяв МТС.

Опубліковано

charlie, а ви б не полінувались і почитали тему, тут дехто вже пробував переходити на київстар, тому не даремно люди пишуть що то шило на мило

Опубліковано (змінено)

Заї...ли! тепер по 30 копійок, і тіпа "200 звилин на день". Сучі діти, я ні разу 20 хвилин на день не виговорив, при покупці пакету звучало - 0 в мережі.......

При тому в місяць гривень по 50-70 на номер вливав - Київстар-с.... (Лайф і такє, і там- не спи...брехали про 0)

Змінено користувачем AgentSmith13
  • 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

в масштабах країни певно гарна сума набігає, один помітив втрату коштів, інший ні :) А комусь просто "впадло" з ними щось виясняти. Тому я більше 10 гривень в мтс стараюсь на рахунку не тримати :D

Змінено користувачем charlie
  • +1 1
Опубліковано

А що в них за 3G? Такий, як у "Білому сонці пустелі"? UMTS? CDMA 2000? Rev.A|B?

CDMA 2000 1x EV-DO rev.A

Нові Безлімітні тарифи! МТС Коннект 3G

http://www.mts.com.u...ubscriber=email

але швидкість і якість в них.... ну немає там швидкості і якості :(

а покриття то капець :( (вже Ківерцях треба вилазити "на високе дерево")

• 2 місяця потому...
Опубліковано (змінено)

Яким чином відключив? Треба послати sms з цифрою 0 на номер 555. Мені так вдалось "зіскочити".

І ще. Взагалі "цікава" в них цінова політика. Звичайно, суть зрозуміла. Пріоритети помінялись - раніше боролись за абонентську базу і давали халявні тарифи, а тепер починають тих, хто на халяві залишився переводити на вигідніші для оператора умови.

Користуюсь не такий вже й тривалий час - чотири роки МТС (крім того, КиївСтар - 15 років, і life:) - приблизно 3-4 роки). Особливих нарікань не було. Не обкрадали. Ну, це теж відносно. Треба читати умови (про це нижче скажу). Хоча якість ситтєво гірша від КиївСтар. Але для правди треба сказати, що в останній рік і КиївСтар дещо погіршився в цьому плані. Витратив за 4 роки на МТС десь 100 грн. мабуть.

Історія така. Отримую 3 000 хв в місяць без абонплати і без обов'язкових поповнень. СМС і мобільний інтернет - платно. Періодично приходили смс з різними "вигідними пропозиціями", які я успішно ігнорував. Поки в травні не отримав смс з пропозицією безлімітного інтернету на місяць. Мало того, що безлімітного, так ще й безплатного. Після того як не знайшов нічого завуальованого в цьому, щастя таке вирішив підключити. В мене смартфон на 2-сім. До цього користувався інтернетом від life:) за 16 грн. в місяць по 50 Мб в день.

Підключив. Інтернет безлімітний. Швидкість і якість, звичайно, гірша, ніж звик, але безкоштовно натомість. Пройшла доба - з рахунку нічого не зняло (ну, там і знімати не особливо, що є, так як там просто "не менше 2 грн."). Пройшла друга - теж все є. Коротше, користувався цілий місяць. Інтернет безплатний і безліміний. Червень закінчився. Все чесно.

В липні почав користуватись інтернетом від life:). Приходить смс на МТС з пропозицією поповнити рахунок на 10 грн. і отримати 20 грн. на додатковий бонусний рахунок. Ну, поповнив і 20 грн. нарахували. Все чесно. 12 липня в мене підключилась акція "Довше з МТС - більше МБ інтернету" (це якщо хтось не знає, то ніби підакція акції "Довше з МТС - більше спілкування та інтернету"). Підключилась, то й підключилась. Додам, що використовую послугу "Баланс під контролем". Коли після будь-якого дзвінка, смс, виходу в інтернет приходить повідомлення, про вартість останньої дії і баланс. І зразу помітив, що в мене якось на рахунку вже не 12 грн., але не надав уваги, так як це двохсімник і можна було не те натиснути помилково самому. Через декілька днів зрозумів, що кошти кудись зникають. Відкриваю Інтернет-помічник, дивлюсь деталізований звіт. В ньому така ситуація: баланс на початок 10, вартість цього 0, вартість цього 0, коротше вартість всіх дзвінків 0, баланс на кінець -0,02 грн. Не порядок. Відключив акцію "Довше з МТС - більше МБ інтернету" - не допомогло - поповнив рахунок, 1,06 грн. знімаються й далі щодоби.

Відкрив онлайн чат підтримки, і в результаті ситуація прояснилась. Внаслідок того, що 15 вересня 2013 року почала діяти акція "Довше з МТС — більше спілкування та Інтернету" і згідно неї

Для всіх абонентів, які підключилися до тарифу до 15.09.2013, спеціальні умови будуть діяти з 01.06.2014
через те, що (а отут якраз про умови тарифу):
  • Обсяг щомісячних хвилин буде збільшений до 6000 хвилин, якщо протягом 30 днів із моменту підключення спеціальних умов Ви використаєте більше 300 хвилин для дзвінків у мережі МТС. Платіж складе 0,25 грн. і буде зніматися щоденно незалежно від факту використання хвилин.
  • Кількість щоденних SMS буде збільшено до 100 SMS, якщо протягом 30 днів із моменту підключення спеціальних умов Ви використаєте більше 20 SMS у мережі МТС. Платіж 0,50 грн. залишається незмінним і знімається щоденно незалежно від факту використання SMS.
  • Обсяг мегабайтів буде збільшений до 200 МБ, якщо протягом 30 днів із моменту підключення спеціальних умов Ви використаєте більше 10 МБ. Платіж 1 грн. залишається незмінним і знімається щоденно незалежно від факту використання мобільного Інтернету. Після використання збільшеного обсягу мегабайтів на день, вартість кожного наступного мегабайту становитиме 1 грн. Інтервал тарифікації — 100 КБ.
  • В інших випадках (для кожної послуги окремо) будуть діяти базові умови Вашого тарифу: обсяг послуг залишиться без змін (відповідно до базових умов), а платіж буде зніматися тільки в день користування.
  • Щоденний платіж у рамках спеціальних умов знімається також у випадках, коли його сума перевищує залишок на рахунку. Якщо після зняття щоденного платежу баланс рахунку стає нульовим чи від’ємним, використання послуг призупиняється і буде відновлене після поповнення рахунку і досягнення позитивного балансу.
  • Для всіх абонентів, які підключилися до тарифу до 15.09.2013, спеціальні умови будуть діяти з 01.06.2014. Всім абонентам тарифу з 01.06.2014 спеціальні умови підключаються автоматично і починають діяти через 30 днів після першого дзвінка і поповнення рахунку на суму від 40 грн одним платежем у разі виконання умов, вказаних вище.

Так, я використав більше як 10 Мб безлімітного і безкоштовного інтернету і був переведений на "спеціальні умови". Тут знову все ніби чесно. Все згідно умов. Але вказано, цього крім ще й наступне " і поповнення рахунку на суму від 40 грн одним платежем у разі виконання умов, вказаних вище". На 40 грн. рахунок я не поповняв, вище вказану умову виконав, після кої згідно спеціальних умов, почалась зніматись абонплата в розмірі 1 грн.

Це дійсно геніальна стратегія. Яка полягає в наступному:

• якщо ви використаєте більше, ніж 300 хв. з тих 3 000 хв. безкоштовних, до яких ви вже звикли, то будете платити по 0,25 грн./день назавжди (поки баланс не буде від'ємним);
  • якщо ви використаєте більше, 20 SMS з цього пакету 50 штук/день, до яких ви вже звикли, то будете платити по 0,50 грн/день назавжди (поки баланс не буде від'ємним);
  • якщо ви використаєте більше, ніж 10 Мб з цього пакету в 100 Мб, до яких ви вже звикли, то будете платити по 1,00 грн/день назавжди (поки баланс не буде від'ємним).

Це якщо я правильно розібрався. Ніби все чесно. Але хіба чесно? Наприклад, надати безлімітний і безкоштовний інтернет з дати, з якої почали діяти спеціальні умови. 10 Мб. Далі питання що чесно варіюються.

Справа не в 10 чи скільки там грн., а в більш "високих матеріях". Хоча в масштабах країни ...

P.S. Відключити спеціальні умови можна відправивши SMS з цифою 0 на номер 555.

Якщо після підключення спеціальних умов Ви бажаєте користуватися базовими (для кожної послуги окремо), надішліть безкоштовне порожнє SMS на номер 555: з цифрою 0 — для всіх послуг одночасно; 1 — для хвилин у мережі МТС; 2 — для SMS у мережі МТС; 3 — для мобільного Інтернету. Зверніть увагу, при відключенні спеціальних умов зняття платежу буде здійснюватися лише в день користування послугами, а їх обсяги залишаться без змін.

Ще трошки інформації по темі - Акция дольше с МТС для тарифа супер МТС 3д ноль. Нюансы и как лучше воспользоваться?

Змінено користувачем Roma Fur
Опубліковано

через якість зв'язку я б взагалі заборонив би мтс! нехай приходять західні компанії які будуть якісно надавати послуги

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

нехай приходять західні компанії які будуть якісно надавати послуги

ну що вам сказати, користувався я західними Оранж,Лєбара...те саме гуано

я також подумав, що якщо вже Єуропа - то якість буде неперевершенною! помилявся...

мтс не зраджую вже років 7...але дійсно, якість в них зараз припаршива - слова обриваються, щось кваває-гавкає...курва, ніби в зоопарк дзвониш, млять!

перейти на лайф - також не вихід, бо ще поки покриття не обкрилося скрізь і повсюду, тому заїжджаючи в якесь забите село - про зв'язок можна забути!

моє знайомство з мобільним зв'язком починалось колись з діджуса...шкода номер старий не поновити, бо вже якась гнида ним користується після реінкарнації)))

треба певно переходити на київстар...чую багато відгуків хороших, та і скрізь тяне і не зоопарк

• 3 тижня потому...
Опубліковано

через якість зв'язку я б взагалі заборонив би мтс! нехай приходять західні компанії які будуть якісно надавати послуги

і за рахунок чого ті послуги стануть якісними? може спочатку треба скрізь і навколо своїх БС і тд натикати, а це вмить не буде. а потім витрачені кошти відбити. тобто якщо і з часом буде якісніше, то точно не дешевше.

Опубліковано (змінено)

Ніхто не володіє номером телефону в магазин МТС (пр. волі, біля Кодаку)?

1253538323.jpg

Адреса: пр. Волі, 21

Тел.: 770 290

Змінено користувачем Panek
  • +1 1
Опубліковано

та ладно) а платити по європейським нормам готові?

я плачу 40 доларів в місяць за AT&T без контракту. в них входить-500 хвилин на місяць по країні, 500 смс по країні, і 500 мб інтернету (3ж-4ж, як де тягне).

наступний тариф 60 доларів на місяць. розмови-анлім по країні, смс анлім, інет-2.5 гіга.

анліми від 150 баксів на місяць.

а тягне не то шо б х...во, а тягне лише в більш-менш великих містах і на федеральних трасах. з'їдете в якісь села-будете без зв'язку взагалі. не то шо 3ж чи 4ж, а навіть без 2ж.

я з теплотою в душі згадую і лайф, і мтс, коли за 100 грн на місяць я необмежено сидів в інеті і з обох номерів звонив скільки влізе. повільний інет був, але дармовий. в тому числі, дешево (по 15 коп за хв) звонив у США і Канаду.

Опубліковано

МТС , точніше його власник чимось не вгодив Хулу. Напевно не захотів ділитись.

Нашого оператора можуть чекати потрясіння.

Американские депозитарные расписки (ADR) на акции ОАО "Мобильные ТелеСистемы" (МТС) падают на новостях о предъявлении обвинений основному владельцу АФК "Система" Владимиру Евтушенкову, свидетельствуют данные Нью-Йоркской фондовой биржи (NYSE).

АФК "Система" является основным акционером МТС с долей 51,46%.

По состоянию на 21.25 мск ADR на акции МТС на торгах в Нью-Йорке снижались на 3,28% — до 17,99 доллара за расписку.

Ранее во вторник официальный представитель СКР Владимир Маркин сообщил, что Евтушенкову предъявлено обвинение в отмывании денежных средств. Он помещен под домашний арест.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...