Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Треба скаржитися в Антимономопольний Комітет, управління захисту прав споживачів, задовбувати оператора. Згідно статті операторам рекомендували не міняти умови тарифу, без згоди споживачів. Але не знайшов як вони відреагували на вимоги АМКУ.

http://www.unian.ua/society/821687-amku-vimagae-vid-mobilnih-operatoriv-ne-zminyuvati-tarifi-bez-zgodi-abonenta.html

• +1 1
  • Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Там я все уважно прочитав, навіть цитував той сайт в своєму попередньому пості, консультувався з двома працівниками кол-центру.

в ТП "Супер МТС 3Д 0-35+" (без підключених спеціальних умов, довше з МТС) в разі здійснення дзвінка, буде знято 27 коп. і нараховано 200 хв. в мережі, при підключених спеціальних умовах буде нараховуватися щодня 400 хв. в мережі і зніматися абонплата 27 коп. незалежно телефонував комусь сьогодні, чи ні.

Про смс "0" на номер 555 писав вище.

абонплата буде зніматися полюбому - від Вас залежить чи щодня (в разі підключення спеціальних умов) чи лише в день користування (базові умови).

tRITY.png

• +1 1
Опубліковано

операторам рекомендували не міняти умови тарифу

ключове слово "рекомендували". Думаю перед введенням цих змін юристи добре потрудилися, щоб все було ніби-то законно. Типу: ТП не міняється, міняється лише плата за корисутвання пакетами послуг, які абонент може сам або підключити, або якщо не бажає ними користуватися, то відключити. Створюється така собі ілюзія контролю за своїм ТП та витратами.

Опубліковано

поясніть для тих хто в танку...

раніше знімали 40 коп. не у всіх абонентів.... а будуть знімати 27 коп. у всіх :_08:

Опубліковано

будуть знімати 27 коп. у всіх

чого ж у всіх? тільки якщо дзвонили...

тай 8грн/міс - це не глоюально велика сума щоб так переживати. 3-4 рази пішки - тай місяць можна безплатно опромінюватись.

Опубліковано

ключове слово "рекомендували". Думаю перед введенням цих змін юристи добре потрудилися, щоб все було ніби-то законно. Типу: ТП не міняється, міняється лише плата за корисутвання пакетами послуг, які абонент може сам або підключити, або якщо не бажає ними користуватися, то відключити. Створюється така собі ілюзія контролю за своїм ТП та витратами.

Рекомендації АМКУ, тільки називаються "рекомендаціями", фактично це - накази.

З тієї ж статті, на яку я давав посилання:

"Як повідомляв УНІАН, в вересні минулого року Антимонопольний комітет України порушив справу щодо мобільних операторів «Київстар» і «МТС» за невиконання рекомендацій зі зниження внутрішніх тарифів."

Борітеся — поборете!

• +1 1
Опубліковано

раніше кожен день не знімали.....

Як в якому тарифі... я перейшов в свій час на ті 0 ... то короч було 200хв і 100смс в сутки взагалі без абонплати.... повністю безкоштовно.. знімалось лише за смс і дзвінки на інші оператори і стаціонари... потім плавно збільшили вартість на стаціонари і інші оператори...потім плавно збільльшили вартість коли виговориш 200хв .... далі дійшли до смс що вже вони не халявні тих 100 а якшо ти користуєшся то зніме 50 коп в день...за 100смс..

а тепер і до хвилин дійшли 27 коп в день.....

народ до халяви звикший і це зрозуміло але вірно сказано було справа не в тих 8 гривнях в місяць.... а більше в підході і якості послуг... а то зв"язок з року в рік у них стає все більш ЛАЖОВИЙ а ціну вони піднімають... норм залежність.... кормлять завтраками що ми оновимо обладнання і все буде гуд...я це вже чую 2 роки....а азбука морзе і розриви продовжуються...

і чомусь "Life" в змозі надавати якісний зв"язок... при тарифах на даний момент вигідніших ніж МТС...

якби справа стояла в найближчих людях то перейшов би давно на лайф, але ж мтс халявою ринок захопили і який номер не глянь потрібний мені він МТС...

не знаю чому зібрались на Киїівстар... мені друзі кажуть що там не на багато ліпший зв"язок... теж розриває і азбука морзе присутня... мо хіба не в такій кількості....

Опубліковано

Will,все вірно,тільки варто добавити,що це все за добу.

Ви вважаєте що дорого платите за мобільний звязок?

Я вважаю,що 50 коп. в тарифі СМАРТФОН 0.50 дешевше ніж 25 коп. в тарифі СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35+
  • +1 2
Опубліковано

я правильно зрозумів, що знімає 25 копійок з рахунку кожен день (навіть якщо не телефонував нікому)?

Опубліковано

я правильно зрозумів, що знімає 25 копійок з рахунку кожен день (навіть якщо не телефонував нікому)?

Ні, якщо тільки користуєшся голосовими послугами, тобто сам дзвониш!

• +1 1
Опубліковано

А вот такой вопрос!!!!!!!!!!!!!!!!! Почему у меня снимает 0.27 копеек, а у жены и сына НЕТ ? Тарифный план у всех ОДИНАКОВЫЙ !?????

Скоріш за все, у вас підключено "Спеціальні умови"

Коротко: знімає кожний день 27коп і дає 400хв, 100смс ....

"Для всіх абонентів, які підключилися до тарифу до 15.09.2013, спеціальні умови будуть діяти з 01.06.2014"

Якщо після підключення спеціальних умов Ви бажаєте користуватися базовими (для кожної послуги окремо), надішліть безкоштовне порожнє SMS на номер 555: з цифрою 0 — для всіх послуг одночасно; 1 — для хвилин у мережі МТС; 2 — для SMS у мережі МТС; 3 — для мобільного Інтернету. Зверніть увагу, при відключенні спеціальних умов зняття платежу буде здійснюватися лише в день користування послугами, а їх обсяги залишаться без змін.
Опубліковано

будуть знімати 27 коп. у всіх

чого ж у всіх? тільки якщо дзвонили...

тай 8грн/міс - це не глоюально велика сума щоб так переживати. 3-4 рази пішки - тай місяць можна безплатно опромінюватись.

8 грн то не багато, але уявіть цю суму в масштабах всієї України

Опубліковано

...получається, це вигідніші умови, якщо відключені "Спеціальні умови"! Бо, з ними, знімає 25коп. за 200хв. розмов+52коп. якщо використовуєш смс,...

А так - просто 27коп.? Я правильно зрозумів?

Опубліковано

Мені повідомили, що знімає після першого дзвінка в день. Тобто, якщо не телефонуєте значить не платите.

Опубліковано

Можливо когось з числа обурених зацікавить платний (12,5 грн.) перехід в тариф Супер МТС Команда 3D, де дають 30хв. на день без АП.

Для тих же, хто може легко і просто змінити номер, бо

Постало питання зміни мобільного оператора......

то варіантів не багато:

1) СМАРТ life:) або life:) 25 (в залежності від потреб)

2) Лінійка Вільний Київстар або неафішована халяву в т/п Білайна (100хв./день на КС за 5 грн/міс.)

І вибираючи читайте уважно, бо у всіх операторів пише наступне:

Мінімальний строк дії тарифного плану — 14-30 днів з дня його запуску для підключення. Після закінчення цього строку оператор має право змінити тарифи у порядку, встановленому чинним законодавством України.

або ж:

Оператор залишає за собою право встановлювати та змінювати тарифи (тарифні плани) на свої послуги, згідно з Законом "Про телекомунікації" від 18.11.2003 р. № 1280-IV, змінювати перелік таких Послуг, а також змінювати умови, строки проведення Акції, достроково припиняти, призупиняти термін її проведення в односторонньому порядку відповідно до Умов і порядку надання телекомунікаційних послуг .

Опубліковано

2) Лінійка Вільний Київстар або неафішована халяву в т/п Білайна (100хв./день на КС за 5 грн/міс.)

лінійка "вільний київстар" також нараховує пакети хвилин в мережі на день - плата в разі використання - від 35 коп. (вільний київстар 35) до 95 коп. (вільний київстар). абонплата за пакет 200 хв. не нараховується лише в ТП "Вільний київстар 35+" , але він діє лише на території Луганської, Полтавської, Херсонської областей та АР Крим.

на неафішовану халяву Білайна перейти існуючим абонентам неможливо - тариф заблокований для переходу, в продажі стартових пакетів з даним ТП теж немає, можна лише купити в когось активну сім-карту з даним тарифом з б/в номером.

Опубліковано (змінено)

...получається, це вигідніші умови, якщо відключені "Спеціальні умови"! Бо, з ними, знімає 25коп. за 200хв. розмов+52коп. якщо використовуєш смс,...

А так - просто 27коп.? Я правильно зрозумів?

Ось так буде правильніше.

400хв за 25коп, 100смс за 50коп, 200мег за 1грн

БУли в мене базові умови і якогось х... стали рапотом спеціальні. Гниди мутять як можуть.

Воно автоматом підключає:

Для всіх абонентів, які підключилися до тарифу до 15.09.2013, спеціальні умови будуть діяти з 01.06.2014.
Змінено користувачем flashmax
Опубліковано

У меня после звонка сняло 27копеек. у жены все деньги на месте. Ни после прошествия суток (я думал снимет как Вы говорили) ни после звонка .....

Тоді Ви головне ні в якому разі не дзвоніть та не повідомляйте про це оператору - а то почне знімати абонплату + вирахують за ті дні, що не знімало) дрібниця, але приємно

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...