Перейти до змісту

скарга на користувача by343

savcko

Рекомендовані повідомлення

Вы конечно не обижайтесь на меня, но меня просто уже достало, эта фраза покупец всегда прав, я сам продавец, но конечно легальный=) и меня всегда доставало , невнимательность покупца...бывало купит товар, потом идет сдавать потому что в комплекте что-то не хватало...так надо было проверять, как теперь мне ему верить что он его не загубил... и так дальше... А тут тем более не чека , еще и Б\У ...

сорі за оффтоп

Значить такий ти продавець. Чому при покупцю не перевіряєш комплектність?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 131
  • Створено
  • Остання відповідь

Вы конечно не обижайтесь на меня, но меня просто уже достало, эта фраза покупец всегда прав, я сам продавец, но конечно легальный=) и меня всегда доставало , невнимательность покупца...бывало купит товар, потом идет сдавать потому что в комплекте что-то не хватало...так надо было проверять, как теперь мне ему верить что он его не загубил... и так дальше... А тут тем более не чека , еще и Б\У ...

сорі за оффтоп

Значить такий ти продавець. Чому при покупцю не перевіряєш комплектність?

Я проверял, все было...

Теперь начали нагонять жуть на R9 Fenomen =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нагадую всім: доступ до "Барахолки" можна отримати після 10 змістовних повідомлень. Незмістовні видаляються, як правило , з акаунтами, тому повернути хоча б можливість щось продати є не надто простою

Щось десь ти пропустив.

Приклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...как теперь мне ему верить что он его не загубил...

Я проверял, все было...

не клеїться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порада savcko Створюєш клона на форумі і домовляєшся на зустріч про покупку того ж НТС, береш 2-3 друзів (кількість друзів обернено пропорційна їх розміру) і відстоюєш свої права.

Терпила пишет заявление в милицию. Парней закрывают, в лучшем случае по ст.296 ч.2 (Хулиганка, группа, до 4 лет), в худшем - по 189 ч.2 (вымогательство, от 3 до 7) и селяви.

В итоге за свое и пострадают...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось десь ти пропустив.

Афіни не за день збудовані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...как теперь мне ему верить что он его не загубил...

Я проверял, все было...

не клеїться

А ты подумай, не спиши....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мля ви тікі вмієте обсирати за спинами на форумі в очі знаю 100% ніхто не сказав би!

нє ту ти мене уже дістав! ніхто нікого тут не обсирає просто треба бути людиною і дотримуватися слова, і не брехати людям що з апаратом все нормально( кручений, верхній люфт корпуса, датчик не працює, кнопки громкості і кнопка нуль та навігаційна вниз ледь ледь нажимаються, що цього досить? і я до тебе позвонив буквально не через 10 а навідь через 7 хвилин, і я щоб довго не дивитися телефон домовився з тобою про манібек який виявився, що тобі він до одного місця. і я тобі скажу, що пургі тут гнати і умнічати не треба. Бо потім стало зразу видно, що ти як підла криса хотів його одразу сплавити і відмовився від манібеку. І ця твоя фраза: (мля ви тікі вмієте обсирати за спинами на форумі в очі знаю 100% ніхто не сказав би!) я ж тобі казав в трубку, що ти мене заїбав, коли ти морозився і не зміг сказати де ти є щоб зустрітися, то чому ж зразу тоді вимкнув телефона і я з тобою вже не міг зустрітися???? І я ще можу приїхати до тебе додому і це тобі сказати, бо я недопущу щоб мене тут якийсь школьнік 10-11-ого класу кідав та ще з такою наглістю і недотриманням слова та угоди! Бо судячи по твоїх діях ти ще школота зелена! Говорити з людьми спочатку навчись тай взагалі нормально говорити навчись а то щоб розібрати твою мову треба екстрасенса, і спочатку закінчи школу може розуму прибавиться як з людьми розмовляти і поводитись!

PS: Шановні модератори користувачі Alex777 Aндрій by343 це одна людина яка клонувалась, манера розмови однакова, телефони в темах однакові, тай у цій темі почав він відписувати з різних своїх ніків щоб захиститись, недотримання умов манібеку це вже має бути бан, та щей збрехав про апарат при купівлі, + клоноводство це як мінімум довічний бан усіх клонів, можливо ще якісь є то я пошукаю, баньте н*хєр, бо судячи з моєї переписки з ним ніяких умов манібеку він не збирається виконувати, бо по розмові видно що він розчитував на те що втулить мені каку і включить мороз!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нє ту ти мене уже дістав! ніхто нікого тут не обсирає просто треба бути людиною і дотримуватися слова, і не брехати людям що з апаратом все нормально( кручений, верхній люфт корпуса, датчик не працює, копки громкості і кнопка нуль та навігаційна вниз ледь ледь нажимаються, що годосить? і я до тебе позвонив буквально не через 10 а навідь через 7 хвилин, а я щоб довго не дивитися телефон домовився з тобою про манібек який виявився що тобі він до одного місця. і я тобі скажу, що пургі тут гнати і умнічати не треба. Бо потім стало зразу видно, що ти як підла криса хотів його одразу сплавити і відмовився від манібеку. І ця твоя фраза: (мля ви тікі вмієте обсирати за спинами на форумі в очі знаю 100% ніхто не сказав би!) я ж тобі казав в трубку, що ти мене заїбав, коли ти морозився і не зміг сказати де ти є щоб зустрітися, то чому ж зразу тоді вимкнув телефона і я з тобою вже не міг зустрітися???? І я ще можу приїхати до тебе додому і це тобі сказати, бо я недопущу щоб мене тут якийсь школьнік 10-11-ого класу кідав та ще з такою наглістю і недотриманням слова та угоди! Бо судячи по твоїх діях ти ще школота зелена! Говорити з людьми спочатку навчись тай взагалі нормально говорити навчись а то щоб розібрати твою мову треба екстрасенса, і спочатку закінчи школу може розуму прибавиться як з людьми розмовляти і поводитись! PS: Шановні модератори користувачі Alex777 Aндрій by343 це одна людина яка клонувалась манера розмови однакова, телефони в темах однакові, тай у цій темі почав він відписувати з різних своїх ніків щоб захиститись, недотримання умов манібеку це вже має бути бан, та щей збрехав про апарат при купівлі, + клоноводство це як мінімум довічний бан усіх клонів, можливо ще якісь є то я пошукаю, баньте н*хєр, бо судячи з моєї переписки з ним ніяких умов манібеку він не збирається виконувати, бо по розмові видно що він розчитував на те що втулить мені каку і включить мороз!

А до школи, клас так в 5-6, коли вивчають вживання розділових знаків, вам обом (чи скільки вас там) потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel что ты хочешь от меня?? Я же все вроде понятно написал...Человек загубил деталь, как теперь мне ему верить? Я же видел что все было , а он говорит что не было...В итоге я поменял ему...

Нужно проверять не отходя от кассы....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

savcko, набери мене і ти побачиш чи це одна людина... мій by343 знайомий, а бо дай свій номер я сам тебе наберу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel что ты хочешь от меня?? Я же все вроде понятно написал...Человек загубил деталь, как теперь мне ему верить? Я же видел что все было , а он говорит что не было...В итоге я поменял ему...

Нужно проверять не отходя от кассы....

перевіряти треба разом з покупцем (це порада), тоді покупці не повертатимуться (це перевірено)

п.с. Не нервуйся (це порада), а то тебе і в магазині всі достають

Вы конечно не обижайтесь на меня, но меня просто уже достало, эта фраза покупец всегда прав, я сам продавец, но конечно легальный=) и меня всегда доставало , невнимательность покупца...

І тут я ще прицепився ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

savcko,

а для чого ти мене втягуєш в свої проблеми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

savcko, набери мене і ти побачиш чи це одна людина... мій by343 знайомий, а бо дай свій номер я сам тебе наберу...

Я твій номер маю ти мені його скинув з ніку by343 в приватних повідомленнях , завтра зранку наберу, але чи буде з того якийсь толк? І Усім уже навідь з твого повідомлення стало відомо який ти йому знайомий! :lol: Щоб я довго не шукав може скажеш мені які ще маєш клони?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а то тебе і в магазині всі достають
что честно? Всё давай без обид =) :friday:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

savcko,Якщо маєш можливість, набери мене, я чекаю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

savcko,

а для чого ти мене втягуєш в свої проблеми?

двох вже забанили то зостався один, тому й не дивно, що тут ще щось намагаєшся писати! Скоро прийде черга і до тебе!

savcko,Якщо маєш можливість, набери мене, я чекаю!

я розумію що твій нік by343 забанили і ти не маєш змоги зайти в приватні повідомлення, але я тобі написав що завтра поповню мтс рахунок і до тебе перезвоню!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

savcko, Знаєш, хотів тобі допомогти, але бачу ти не хочеш. Твоє право, але подумай логічно, ти ж говориш що продавець від тебе морозиться, а я навпаки пропоную поговорити, завтра могли б і зустрітися, Ти людям як не крути поясниш хто є хто, бо мені за когось під роздачу не хочеться побадати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нє ту ти мене уже дістав! ніхто нікого тут не обсирає просто треба бути людиною і дотримуватися слова, і не брехати людям що з апаратом все нормально( кручений, верхній люфт корпуса, датчик не працює, копки громкості і кнопка нуль та навігаційна вниз ледь ледь нажимаються, що годосить? і я до тебе позвонив буквально не через 10 а навідь через 7 хвилин, а я щоб довго не дивитися телефон домовився з тобою про манібек який виявився що тобі він до одного місця. і я тобі скажу, що пургі тут гнати і умнічати не треба. Бо потім стало зразу видно, що ти як підла криса хотів його одразу сплавити і відмовився від манібеку. І ця твоя фраза: (мля ви тікі вмієте обсирати за спинами на форумі в очі знаю 100% ніхто не сказав би!) я ж тобі казав в трубку, що ти мене заїбав, коли ти морозився і не зміг сказати де ти є щоб зустрітися, то чому ж зразу тоді вимкнув телефона і я з тобою вже не міг зустрітися???? І я ще можу приїхати до тебе додому і це тобі сказати, бо я недопущу щоб мене тут якийсь школьнік 10-11-ого класу кідав та ще з такою наглістю і недотриманням слова та угоди! Бо судячи по твоїх діях ти ще школота зелена! Говорити з людьми спочатку навчись тай взагалі нормально говорити навчись а то щоб розібрати твою мову треба екстрасенса, і спочатку закінчи школу може розуму прибавиться як з людьми розмовляти і поводитись! PS: Шановні модератори користувачі Alex777 Aндрій by343 це одна людина яка клонувалась манера розмови однакова, телефони в темах однакові, тай у цій темі почав він відписувати з різних своїх ніків щоб захиститись, недотримання умов манібеку це вже має бути бан, та щей збрехав про апарат при купівлі, + клоноводство це як мінімум довічний бан усіх клонів, можливо ще якісь є то я пошукаю, баньте н*хєр, бо судячи з моєї переписки з ним ніяких умов манібеку він не збирається виконувати, бо по розмові видно що він розчитував на те що втулить мені каку і включить мороз!

А до школи, клас так в 5-6, коли вивчають вживання розділових знаків, вам обом (чи скільки вас там) потрібно.

Просто коли уже дістали і на нервах пишеш то якось не звертаєш увагу на розділові знаки! Якби я купував телефон для себе то друге діло, а то купував спеціально для знайомого в подарунок, а тут виявилась така херня!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

savcko, Знаєш, хотів тобі допомогти, але бачу ти не хочеш. Твоє право, але подумай логічно, ти ж говориш що продавець від тебе морозиться, а я навпаки пропоную поговорити, завтра могли б і зустрітися, Ти людям як не крути поясниш хто є хто, бо мені за когось під роздачу не хочеться побадати.

а чому ти від ніку by343 створив тему продам Нтс і я запропонував пропозицію by343 а на неї відгукнувся ти як зовсім інша людина але під тим самим ніком by343, може шизофренія?

Чи може розвієш мої сумніви номер свій сюди напиши, який тел продаєш(нтс) і його фото!

Чи може доведеш своє клоноводство!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купуючи,або ремонтуючи телефон для когось- маєш шанси бути крайнім перед двома, тому добре подумай , перш ніж робити благородні справи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ох уж ці клавіатурні лицарі, так майстерно володієте мистецтвом віртуального мордобоя :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ох уж ці клавіатурні лицарі, так майстерно володієте мистецтвом віртуального мордобоя :)

я йому пропунував мистецтво реального, але він поморозився і виключив телефон і поїхав додому! А тепер завів три клона і виступає в ролі адвоката самому собі, але добре, що вже двох побанили, лишився третій!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дозволю собі написати таку репліку:

у ситуації, що склалася, вина між "продавцем" і "покупцем" розподіляється 50/50.

Покупець мав усвідомлювати, що телефон б/в! Тому цілком логічно, що його варто продіагностувати доступними способами ще під час огляду. Тим більше, що недоліки, які вам не сподобалися є явними. Для їх виявлення досить 2-3 хв. Чи продавець відмовляв у можливості подивитися товар? У такому разі взагалі варто було задуматися і відмовитися від угоди. Важко зрозуміти чому під час зустрічі ви нічого підозрілого не побачили, а побачили через 7 хв?

Продавець теж "молодець". Якщо пообіцяв манібек, то не варто викручуватися, мол манібек лише на глюки. Дуже сильно хотів продати, почав давати багато обіцянок - тепер їх виконуй! Іншого варіанту немає!

Надалі раджу усім у темах писати наприклад "продам ..... за 450 грн, торг, манібек 2 дні", або "пропоную за ... 380 грн. + манібек 3 дні" безпосередньо у темі. Завдяки цьому зросте дисципліна і буде менше ображених.

Успішно вирішення питання!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

далі скинув переписку з ним,

Явно вижена шизофренія однієї особи в різних обличчях і під різними ніками!

Шановні модератори побаньте будьласка усіх клонів що залишились а саме Alex777

post-15553-0-44559000-1329686991_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...