Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Поддержал не живет без +1. Либо все вкл либо нет. Так понятно?
А оце паскудно. :(

І дивно...

Раніше "підтримав" без +\- нормальненько жив)

• Адміністратори
Опубліковано
Поддержал не живет без +1. Либо все вкл либо нет. Так понятно?
А оце паскудно. :(

І дивно...

Раніше "підтримав" без +\- нормальненько жив)

Раньше и люди добрее были...

Опубліковано

хм... що буде більше грузити сервакі написати і відправити повідомлення типу +1 чи просто натиснути кнопку подержал?

Опубліковано
хм... що буде більше грузити сервакі написати і відправити повідомлення типу +1 чи просто натиснути кнопку подержал?

хм... а це їх буде грузити? :_07:

Опубліковано

користуюсь оперою , моя клавіатура уже доживає останні дні, ви можете нормально зробити щоб повідомлення не глючили, а то пишеш-пишеш і бац вибилось, або саме жирним шрифтом починає писати + до того всього проблеми з вставкою тексту! Клавіатура від моєї нєрвної істєрікі уже вмирає! :)

Опубліковано

не користуйся оперою )

не можу іншим нічим користуватись, бо по перше опера для мене удобна , по друге уже чотири роки тільки й оперою користуюсь, по третє у мене в ній десь зі 100 штук паролів збережено до різних сайтів і ресурсів!

Опубліковано

Вот, ергономіка опери цілком влаштовує, про паролі взагалі мовчу.

Я так розумію то баги самого двіжка, тобто ніхто ремонтувати не буде?

Опубліковано
бо по перше опера для мене удобна

діло звички.

по друге уже чотири роки тільки й оперою користуюсь

спробуй інші - файєрфокс прекрасно дружить з бордою. :)

по третє у мене в ній десь зі 100 штук паролів збережено до різних сайтів і ресурсів

Раджу завести аккаунт на LastPass - всі паролі під будь-яким браузером будь-де. ;)

Опубліковано

не користуйся оперою )

не можу іншим нічим користуватись, бо по перше опера для мене удобна , по друге уже чотири роки тільки й оперою користуюсь, по третє у мене в ній десь зі 100 штук паролів збережено до різних сайтів і ресурсів!

А в самій Опері є така служба Opera Link, для вас вона не підходить? :_09:

Вона не тільки паролі і закладки зберігає, а й закладки в експрес панелі розташовує так як у вас на компютері! Стер Оперу, переставив Віндовс - зайшов в Opera Link - все поставило як було...

П.С. а чим вас усіх так Опера та не влаштовує? Нормальний браузер - налаштувати треба його просто...

Опубліковано

П.С. а чим вас усіх так Опера та не влаштовує? Нормальний браузер - налаштувати треба його просто...

Тому що адміни в першу чергу підганяють і налаштовують борду під свої браузери (не-Оперу). А на решту їм пох :)

Опубліковано

А можна зробити так, щоб при "мінусі"/"плюсі" автору повідомлення приходило сповіщення з лінком на повідомлення, яке було нещадно заплюсоване/замінусоване? :)

• Адміністратори
Опубліковано

А можна зробити так, щоб при "мінусі"/"плюсі" автору повідомлення приходило сповіщення з лінком на повідомлення, яке було нещадно заплюсоване/замінусоване? :)

неможна

Опубліковано
Тому що адміни в першу чергу підганяють і налаштовують борду під свої браузери (не-Оперу). А на решту їм пох

Ярчику, а тепер спробуй у подібному тоні написати у сапорт Опери, впевнений, розробникам Опери не пох ;)

Опубліковано
Тому що адміни в першу чергу підганяють і налаштовують борду під свої браузери (не-Оперу). А на решту їм пох

Ярчику, а тепер спробуй у подібному тоні написати у сапорт Опери, впевнений, розробникам Опери не пох ;)

Якби я знав, в чому неправий сапорт чи розробники Опери - написав би. :) А так бачу, що інші форуми працюють без проблем, а борда - з проблемами. Тому якось поки що не бачу сенсу звинувачувати Оперу. В якої, до речі, ніби дуже непогана html-сумісність, чи як воно там :)

Фтопку оперу. :)

До речі, після таких архіобгрунтованих точок зору я все більше переконуюся, що я правий :)

Опубліковано

неможна

А в "настойках уведомлений" є пунктик "Уведомлять меня, когда кому-то \'нравится\' любое мое сообщение".

Правда так і не зрозуміло як це треба "понравится", щоб воно повідомило :0165:

Опубліковано
Правда так і не зрозуміло як це треба "понравится", щоб воно повідомило :0165:

Це да. В мене там галочка стоїть, але явно не працює. :/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...