Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Я так пам'ятаю, що відключили відображення розділу "Куплю/продам" на головній сторінці у вікні "Нові теми" (там де з'являються останні 5 повідомлень форума). Але є ще пару розділів, які не входять в це виключення - "Вело-барахолка" Купівля і Продаж. То може і їх також сховати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Слегка странная просьба, учитывая что админсостав довольно-таки привязан к велодвижению :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слегка странная просьба, учитывая что админсостав довольно-таки привязан к велодвижению :)

Я то прекрасно розумію :) але ж є ще такоє. Виходить шо існують дублюючі розділи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не менше, ніж до велоруху, весь адмінський склад тісно прив'язаний до комп'ютерів :) тим не менше адмінскладу вистачило мудрості не робити з барахолки комптехніки фетишу в "Нових темах"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що, муляє? Ти вже відбавився, тобі вже неактуально, а може нове покоління підростає? Бачу мала тільки почала бавитись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітаю усіх. Хто підкаже: чомусь діваються теми з розділу " Відслідковуване вами ". В чому може бути причина?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підскажіть. чомусь не працює - кнопка "поддержал", і "ваш профіль", вже пару днів. що мені потрібно змінити може в настройках чи ...?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підскажіть. чомусь не працює - кнопка "поддержал", і "ваш профіль", вже пару днів. що мені потрібно змінити може в настройках чи ...?

Якщо ви про розділ барахолка, то вона там взагалі не працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ви про розділ барахолка, то вона там взагалі не працює.

то як раз таки і ні)))))

хотів і тут за гумор "підтримати", але всерівно тишина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хотів і тут за гумор "підтримати", але всерівно тишина.

Ваш пост "підтримав" - все працює, шукайте проблему в себе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Onil, то карма... В мене все працює))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З телеф працює.

буду шукати, дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітаю усіх. Хто підкаже: чомусь діваються теми з розділу " Відслідковуване вами ". В чому може бути причина?

в мене те ж саме - через 1-2-3 дні тема пропадає з відповідного розділу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене те ж саме - через 1-2-3 дні тема пропадає з відповідного розділу

Може хто знає в чому причина? Підкажіть, не соромтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Збулося! :beer:

Правда хто-зна чи надовго.

Було:

o2h7RL4b.jpg

Стало:

TTIXMlL6.png
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для нормальних людей. Є якась проблема. Причину поки не визначили. Заважає брак часу і зайнятість на роботі. Знайдемо пофіксим.

Пропоную добавити десь в профілі можливіть переглядати свої повідомлення за які поставили "+" або "-"/ "thanks"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А куда пропадают фотки загруженые через фотохостинг борды? Не только мои, но и других пользователей. При чём как-то выборочно. Есть более старые публикации, в которых сохранились фото, есть более новые. Обидно за раздел "Історія Луцька у фотографіях"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ти навіть не уявляєш як шкода мені. :(

В глюці з фотками дуже багато факторів.

Апаратний, програмний, фінансовий, людский.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Доречі, самі файли не загублені.

Потрібно придумати як їх вернути на місце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На піктограмці у вигляді відкритого конвертика "приватні повідомлення" (біля профіля, у верхньому правому кутку на любій сторінці борди якщо залогінений) не видно значка який сигналізує про нові приватні повідомлення. Перший раз помітив тижня 3 тому, потім стало все норм, сьогодні знову трабли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

У мене усе норм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, самі файли не загублені.

Потрібно придумати як їх вернути на місце.

От, наприклад тут, що можу особисто я зробити, щоб при кліку на прев'юшку відкривалась повна версія? Як урл змінити? Чи які інші треба зміни внести?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підкажіть будьласка, чи є можливість переглянути де саме мене "плюсанули" або "мінуснули" за день?

дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, не лінуємось, відкриваєм попередню сторінку теми (хоча б) і читаєм, наприклад, повідомлення №1375.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, не лінуємось, відкриваєм попередню сторінку теми (хоча б) і читаєм, наприклад, повідомлення №1375.

Плюси-мінуси дивитись можна, профіль - reputation - received (зсилка справа, під кнопкою публікації)

питання в тому що ссилка в мене не клікабельна... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...