Перейти до змісту

Святкування 7мої річниці board.lutsk.ua і його жителів 25.02.2012

kmd

Рекомендовані повідомлення

за словами кмд - заклад працює, допоки останнього не винесуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 500
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

З днюхамс!!!!!!!!

Не рознесіть там всьо :)))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вже вдома, имхо, прошлий раз було веселiше, хоча може це лише я консерватор в душi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вже вдома, имхо, прошлий раз було веселiше, хоча може це лише я консерватор в душi

Значить один великий стіл все-таки краще)))

Щодо веселіше - насміялась так, що до цього часу ще відчуваю, як скули болять)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ми зараз в майдані...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну блин.. который год совпадает с днем рождения жены .... может немного сместить дату "бёрздея" борды???

..не по Эгоистически шучу ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже також вдома, дуже приємно було з вами познайомитися; всі як величезна родина - різні, але усіх щось поєднує.

Понавішувала бордівських магнітів на холодильниках, п'ю чай з бордівської кружечки та з чудовим бордівським настроєм іду спати :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я таки потанцювала в Майдані з одним із найкращих танцюристів всія Борди :P

Весело, гамірно, як завжди. Час пролетів непомітно.

Не з усіма встигла поспілкуватись. От з Миколою так і не познайомилась ;)

Та все одно вражень купа!

Подарунки особливо вразили. Це вже незмінна традиція котру треба продовжувати! І ніякий не клуб анонімних алкоголіків :D

Щире дякую всім за компанію і за організацію! А Маньяку за збереження палива!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чогось мені здалось, що вона була з нами :)

ccf53679aeb98f609cbac2b0ddc3e48e.jpg

Mila, тобі окремий величезний респект сама знаєш за що! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую Дідові за вишуканий смак. подарунок мене просто шокував. справжній чоловічий порт,міцний,з виразними танінами,нотами темних ягід і спецій. був сильно і приємно шокований як тільки зняв обгортку! Dow's LBV,це ж не абищо!

а всім-величезне дякую за гарне веселе товариство!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ми зі снайтом в хулівуді.............

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во-первых, огромный респект человеку, благодаря которому я пишу эти строки дома с айпада, а не в Майдане (например) с айфона, ибо немного осталось мест в родном городе, где бехер все еще наливают неразбавленным, за что не менее огромное "Во-вторых" нашему гостеприимному заведению с cossac'ским названием, замечательным персоналом и опасной лестницей. А отсюда в-третьих - респектище скорой помощи в лице Luka, проявившему чудеса нейрохирургии в отношении всех моих пальцев - отлично прижились.

Теперь о самом приятном. Четыре, пять и шесть респектов оркам в лице Ромы & ко, приложившим титанические усилия к атмосфере праздника, который действительно получился! От начала и до самого закрытия. А кому не нравится - идут в Лес )

Daddy Frost Anonymous (Chinese).. О, как много в этом звуке.. Это и восторг моих АППов (Анонимного Получателя Подарка), и мой собственный (пасиб за отличный вискарь и подушку!), и очередное осознание того, как мало нужно для счастья.

Борда повзрослела и теперь заметно. Но не стала клубом воспоминаний дряхлых старичков. Респекты всем, кто пришел поздравить! Вы - лучшие!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить один великий стіл все-таки краще)))

таки да, в стiлькох мiсцях було так цiкаво, але одночасно скрiзь не виходило бути, тому й трохи сумно вiд цього

ЗЫ продам десятихвилинне вiдео, дуже дорого :0155::D:lol::P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотографії ж покажіть....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую! Дуже тепла компанія! На попередніх не був тому не маю з чим порівнювати, а тому це свято, як на мене, вдалося! Було всього море - гарного настрою, сміху, нових знайомств.... Приємно, що в цей раз були гості з Рівного, яких не злякала ні відстань,ні погода, ні бордівчани ... :)

Респект китайському Санті - на наступний рік обов"язково прийму участь! Велика подяка командору за організацію свята. Також подяка закладу "Хмельницький", його персоналу - кумасям, стажорам та сотнику - якщо що то то не ми :)

ПС А хто де завершував? Ми з ОРВом насолоджувались танцями великого танцора в майдані! А ви???

Доречі фотки передивлюсь і МОЖЛИВО щось і викладу... або як писав Маньяк вище - продам...... :0049::0085:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МОЖЛИВО щось і викладу... або як писав Маньяк вище - продам..

Шпикулянти ви обоє,безсердечні!!! На Бордівцях наживатися-це ж гріх страшний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотографії ж покажіть....

Хлеба и зрелищ???

Треба було вчора прийти - ФАЙНО БУЛО!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На слідуючу прийду. Ранувато мені,відразу на глобальну. Мал я єсчо...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О.....омайгад.

Дякую всім братикам і сестричкам.

:----)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім. Гарно відпочили, гарно погуділи. Дякую за гарний вечір та гарний настрій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну вот как-то так...

post-46-0-27100700-1330241832_thumb.jpg

post-46-0-69652600-1330242016_thumb.jpg

post-46-0-79926900-1330242505_thumb.jpg

post-46-0-75712900-1330242576_thumb.jpg

post-46-0-84809100-1330242707_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно мне не было так весело.

И хоть я пила только нулевку и сок, а курила только Маньяковскую электронику, но припоминаются загадочные и странные события. Например - Либерта и Белуччи не только тезки, но и сестры близнецы...

Еще я точно слышала, как один банковский служащий подрядился рабочим на монтаж кухонного оборудования в питейных заведениях... А сколько ловкости и гибкости в теле обнаружилось, когда пришлось избегать неизбежных и смертельно нежных об"ятий Лекса...

Время пролетело очень быстро. Жалею, что долго не выходила из своего закутка. Думала, успею еще со всеми пообщаться. Не расчитала.

Про Гетто ничего не слыхать?

Как ты, Командорчик? Спасибо тебе. Ты вчера был нам и папой, и телохранителем, и вышибалой, по надобности :)

И всем спасибо за приятную во всех отношениях компанию.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молодці! Файно! А що за фотка з телефонами? В когось лишні були?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

долго не выходила из своего закутка

Я якось теж постійно сиділа в куточку. Та це ж Борда!!! До столика, який спочатку здавався таким кутовим))), непрохідним та одиноким, постійно приходили нові люди - знайомились, веселили, ділились враженнями, розказували про життя. Тому сумувати не доводилось - за що усім величезне ДЯКУЮ.

Особлива подяка організаторам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молодці! Файно! А що за фотка з телефонами? В когось лишні були?

Там один телефон, а второй - фотоаппарат.

Видать, серьезный компромат зафиксировали, вот и поплатились. На Бордовке все по взрослому...;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...