Перейти до змісту

Якому авто ви надали б перевагу ?

Гість

Голосувалка  

385 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 138
  • Створено
  • Остання відповідь

З цього переліку найбільше подобається volkswagen caddy, але він же ж коштує майже як т-4.

Так що найоптимальнішим на мою думку кенгу або партнер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кадді звичайно, але він і найдорожчий...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обрав volkswagen, але як дешевша альтернатива можуть бути peugeot partner і citroen berlingo.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки вантажного буса не обшивай, легковою машиною він не стане, а тим більше каддік. Для роботи так, для сімї ні. Якщо потрібна велика машина, краще звернуть увагу на легковий універсал. У легкового і грузового кадіка різні підвіски і салон. Вставивши панорамне скло, ззовні вони виглядає більш-менш, а ось зсередини таке враження що сидиш у інкасаторському авто. Тим більше знаючи місцевих і бердичивських обшивальщиків, розчарування після купівлі авто наступить дуже швидко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не зважати на ціну - то вибираю Volkswagen Caddy III 2.0TDI

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доводилося користуватись практично усіма з наведеного переліку. Найкращі враження від Кадді. Існує він ще й із заводською метановою установкою (ніби як 2.0 бензин/метан). Хоча особисто, як універсальне авто для сім"ї та для роботи обирав би бусик (транспортер, скудо, і т.п.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені довподоби Кадік але ціна-космос особливо в пасажирському виконанні, тому обрав Фіат Добло дизельниий оскільки в нього найкраще співвідношення ціна\якість\вантажний об'єм, імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені довподоби Кадік але ціна-космос особливо в пасажирському виконанні, тому обрав Фіат Добло дизельниий оскільки в нього найкраще співвідношення ціна\якість\вантажний об'єм, імхо

Маємо такий. В експлуатації золотий. Тому краще вже Каді...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кадді - 1,9 ТДІ + 1. Якщо дешевше - Пежо Партнер - непоганий варіант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маємо такий. В експлуатації золотий. Тому краще вже Каді...

Я не експлуатував такого, але теж про таке чув

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на яку суму? Який рік? Який двигун - 1.9 ТD, 2.0 HDI чи бензин?

renault kangoo 1.5 чи 1.9?

Собі вибрали Mercedes-Benz Vito 112

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я зараз на Діабло катаюсь, у старому кузові з мотором 1.4.

Поки по експлуатації нічого не можу сказати, машині всьогото 3 місяці, але от брати цей мотор не варто! Дуже великий розхід палива, особливо за містом! Якщо їхати 60-70 буде розхід до 7л, якщо 80-100 то розхід буде 9-10 л! Хоча для міста мотору хватає з головою, і розхід 8.5-9 л.

З мінусів можу сказати що в машині холодно у ноги, наче дує, але толку не багато! Думаю заднім пасажирам теж не жарко.

Жосткуватий, потрясує добряче, салон наче тихий, але ж машина нова... Ну наче все. В цілому Діабло подобається, якщо не враховувати розхід.

Голосував за Каддік, але для сім"ї із такого сегменту краще взяв би Тоуран :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я зараз на Діабло катаюсь, у старому кузові з мотором 1.4.

Поки по експлуатації нічого не можу сказати, машині всьогото 3 місяці, але от брати цей мотор не варто! Дуже великий розхід палива, особливо за містом! Якщо їхати 60-70 буде розхід до 7л, якщо 80-100 то розхід буде 9-10 л! Хоча для міста мотору хватає з головою, і розхід 8.5-9 л.

З мінусів можу сказати що в машині холодно у ноги, наче дує, але толку не багато! Думаю заднім пасажирам теж не жарко.

Жосткуватий, потрясує добряче, салон наче тихий, але ж машина нова... Ну наче все. В цілому Діабло подобається, якщо не враховувати розхід.

Голосував за Каддік, але для сім"ї із такого сегменту краще взяв би Тоуран :)

Мені Діабло також подобається , байдуже новий кузов чи старий :0155:

300px-Lambo.diabolo.green.arp.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так водії Добло прозивають ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене Кенго 1.9D. -20 завівся без проблем. Підвіска жорсткувата в порівнянні з седанами, витримує 4 людини + 500 кг. Розхід зимою по місту близько 7л/100 км. Заправлявся, до речі на ВОГ, а от в деяких колег солярка зранку замерзла. Пічка дуже добре гріє. В обслуговуванні не сказав би що дорого. В порівнянні з Ланосом заміна фільтрів і масла вийшла дешевшою. Пишуть про такий двигун як в мене, що вони дуже витривалі і довговічні. Ну побачимо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kangoo i Caddy в різних цінових категоріях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене Кенго 1.9D. -20 завівся без проблем. Підвіска жорсткувата в порівнянні з седанами, витримує 4 людини + 500 кг. Розхід зимою по місту близько 7л/100 км. Заправлявся, до речі на ВОГ, а от в деяких колег солярка зранку замерзла. Пічка дуже добре гріє. В обслуговуванні не сказав би що дорого. В порівнянні з Ланосом заміна фільтрів і масла вийшла дешевшою. Пишуть про такий двигун як в мене, що вони дуже витривалі і довговічні. Ну побачимо...

З таким мотором свіжу вже не купиш. А 1,5дсі як повезе. Добре якщо поїздиш декілька років до заміни форсунок, а потім гроші, мінімум 1000уе. Хотя дехто вже навчився ремонтувати. Машина самолет конечно. В Caddy теж насос-форсунки дорогі, вроді 300 евро одна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як на рахунок Пежо Експерт/Сітроен Джампі/Фіат Скудо? Трохи більші за розмірами, але порівняно комфортні. В мене Експерт вже рік - дуже задоволений, нарікань не маю (окрім не до вподоби обшитого салону, хоча це вже кому як), розхід 7-8 л, пічка зимою гріє добре, двигун доволі надійний (2,0 HDi).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маю кенго 1,5 dci70

розхід в змішаному десь 5,5-5,8л (ОККО євро)

взяв тільки через ціну, мав би більше грошей можливо взяв би каді

заводиться в холод люкс

швидко не їде - 90-100 крейсерська

трохи жорстка, але вона ж проетувалася як грузова, то думаю шо так і треба

поки задоволений

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також щось придивляюся з Citroen Jumpy/Fiat Scudo/Peugeot Expert. Як на мене, то вони ближче до легкового авто в порівнянні з VW T4, Mercedes Vito. Та й по рокам свіжіші за ті самі гроші. Двигун рекомендують 1,9TD як простий і надійний.

А в чому полягає дороговизна обслуговування Fiat Doblo? На вигляд машинка подобається, симпатичніша за Renault Kangoo.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо вибирати серед наведених авто то Кадик, але в нього ціна космос, і він якійсь не сімейний(всередені то як в простому бусі)

тому рекомендую VW T4, Mercedes Vito, VW T5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...