zaHARE Опубліковано 4 Квітня, 2013 в 17:05 #51 Опубліковано 4 Квітня, 2013 в 17:05 Може комусь згодиться для профілактики? Якось дві дівчини розгорнули жуйки та обгортку кинули на землю,хоча урна була в зоні 10м.Проходячи повз них я вже хотів "толкнуть речь",але на них глянув і сказав :"Хрю-Хрю!!!"Гарно так,смачно ,сказав,геть по-свинячому))).Одна хіхікнула,а друга все зрозуміла,підняла обгортки і занесла в смітник. Тепер замість зауважень,я всім свиням хрокаю.
Coding Опубліковано 4 Квітня, 2013 в 17:18 #52 Опубліковано 4 Квітня, 2013 в 17:18 Бачу голосовалку. А де варіант "Ні"?
LIROL Опубліковано 18 Квітня, 2013 в 21:18 #53 Опубліковано 18 Квітня, 2013 в 21:18 МИ ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ! 18 квітня викладачі та студенти Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» взяли участь у всеукраїнській акції «Ми за чисте довкілля». Така акція є щорічною, під час неї ми прибираємо парк 40-а кварталу. Нам небайдуже місто, де ми проживаємо, навчаємось, працюємо. Просимо приєднуватись до всеукраїнського прибирання! P.S. А найчистіше там, де не смітять. Гуляючи в "меланжевському" парку, памятайте про це.
Zerotul Опубліковано 20 Квітня, 2013 в 15:14 #55 Опубліковано 20 Квітня, 2013 в 15:14 Грабли это позапрошлый век Вот эти люди в курсе как надо бороться с мусорными зомби
bandit Опубліковано 20 Квітня, 2013 в 15:20 #56 Опубліковано 20 Квітня, 2013 в 15:20 нова іграшка вийде ?
Otto Kreer Опубліковано 21 Квітня, 2013 в 06:42 #57 Опубліковано 21 Квітня, 2013 в 06:42 троє без шуму і пилі прибирали парк біля меланжового,нє ну так же не робиться !
LIROL Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 12:17 #59 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 12:17 Хотіли, як краще, а вийшло, як завжди. "Меланжевський" парк знову "чистий". Пікніки на вихідних, сусіди з приватного сектору "попрацювали". Коли то закінчиться? Якби ж перший раз ту територію чистили, а то ж кожен раз так. Якби ж одного-другого пяничку-свиню з пікніку зловити, і тиждень заставити подвірникувати в тому парку під фото-, відеокамерами, то, можливо, щось і змінилось би. Одним словом, 26 квітня другий етап прибирання в "меланжевському" парку. ЛІРоЛ бере участь. Бажаючі - приєднуються. І по троє, і по одному. P.S. ПІаримось не ми. Ви ж розумні, здогадаєтесь самі, хто. Ми в міру сил стараємось залишатись людьми і не жити в хліві, хоча то й не наше лайно, і, сподіваємось, не того, хто по ту сторону монітора це читає. "Гідний" приклад піару, коли прибирають свій двір, а кричать на всю округу, що вони роблять для громади, є на Volynnews).
ursa Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 14:00 #61 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 14:00 МИ ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ! 18 квітня викладачі та студенти Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» взяли участь у всеукраїнській акції «Ми за чисте довкілля». Така акція є щорічною, під час неї ми прибираємо парк 40-а кварталу. Нам небайдуже місто, де ми проживаємо, навчаємось, працюємо. Просимо приєднуватись до всеукраїнського прибирання! P.S. А найчистіше там, де не смітять. Гуляючи в "меланжевському" парку, памятайте про це. Хотіли, як краще, а вийшло, як завжди. "Меланжевський" парк знову "чистий". Пікніки на вихідних, сусіди з приватного сектору "попрацювали". Коли то закінчиться? Якби ж перший раз ту територію чистили, а то ж кожен раз так. Якби ж одного-другого пяничку-свиню з пікніку зловити, і тиждень заставити подвірникувати в тому парку під фото-, відеокамерами, то, можливо, щось і змінилось би. Одним словом, 26 квітня другий етап прибирання в "меланжевському" парку. ЛІРоЛ бере участь. Бажаючі - приєднуються. І по троє, і по одному. Странно это всё. Наверное, я каждое утро не по тем дорожкам этого парка катаю. Срач после сошедшего снега лежит, как и лежал.
Tolik_lt Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 14:33 #62 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 14:33 ти не по піар-доріжках їздиш
Jack Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 16:12 #63 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 16:12 Діма наш народ як був не вихованим так і залишиться, це по перше а через "Ленінські" суботники нікого не виховаєш, потрібно виховувати з малку поки лежить поперек ліжка. P.S. А за що ми платимо комунальні податки.... наше Рідне місто Луцьк в цьому році виглядає помийною ямою ще такого бруду як в зимку з не почищеними вулицями від снігу та і весною з брудом не тільки в парковій зоні ще не було
Tolik_lt Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 16:31 #64 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 16:31 а ти скільки комунального податку заплатив за рік?
Volyniaka Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 17:01 #65 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 17:01 а ти скільки комунального податку заплатив за рік?Особисто я, за вивіз сміття, заплатив - в рік приблизно 300 грн. (приватний сетор); невеликі, вроді, гроші для окремої людини/сім"ї, але думаю, якщо нормально це зібрати й розподілити (ПА-Чєснаму...))) , не є погано для комунальниківМова навіть, не про те, що я 99 відсотків сміття вивожу від нашого "хутора" сам, при цьому , прекрасно розуміючи, що, все рівно, я його викидаю в баки десь, де комунальники мають його вивезти, а отже я їм плачу не даром.Але! Здається мені, що за такі гроші (хто вміє множити, той порахує) має бути.... тр0ха чистіше....ЗІ. Про суботники - нінада! У мене кожна субота - "субботнік", тля....В т.ч. на користь міста..
laser Опубліковано 25 Квітня, 2013 в 16:48 #66 Опубліковано 25 Квітня, 2013 в 16:48 проблема у вивозі сміття це лише якась частина проблеми.в кінцевому випадку всерівно все звозять у брище чи де інде, де воно розкладатиметься 100500 років.де обіцяний сміттєпереробний завод поряд з луцьком?
aroma Опубліковано 26 Квітня, 2013 в 15:34 #67 Опубліковано 26 Квітня, 2013 в 15:34 Вибачте мене усі мурашки, яких я потурбував сьогодні але ваші хатки ми називаємо сміттям і тому я вимушений був їх валити )))Був. Прибирав. За мною 3 мішки зі сміттям. Задоволений. Було багато студентів і школярів. Якби не вони то ми з Сергієм би загнулись в тому парку вдвох ))))) Хороша акція. Усім, хто трудився — респект і уважуха.Якби ще організатори зініціювали увагу жека до парку (я про того шо на Потебні), розставивши смітники у зонах відпочинку та час від часу прибирали б його. О, то був би більший толк мені здається. Понятно, шо в нас знайдуться діячі, які будуть і палити ті смітники і перевертати. Але загалом був би рух у правильному напрямку. А то прибрали ми... але попереду 10 днів вихідних. Хе-хе.Ну це так, думки в слух.Гарного настрою і чистоти як і на вулиці, так і в серці.
lbladko Опубліковано 4 Червня, 2014 в 09:11 #69 Опубліковано 4 Червня, 2014 в 09:11 Сьогодні відвідав Брищенське звалище. Захотілось побачити -- що воно таке. Добре, що не снідавши, а то довелось би мені дооовгооо там стругааати. Оце зворотня сторона "красати" після прибирання. Якось би треба себе обмежувати в продуванні сміття. Пару фоток звідти подаю:
bodia88888 Опубліковано 4 Червня, 2014 в 09:57 #70 Опубліковано 4 Червня, 2014 в 09:57 І скільки то років влада будує завод по переробці сміття? 2010 рік - http://www.volyn.com.ua/?rub=7&article=0&arch=1138, 2011 рік - http://vidomosti-ua.com/news/35492, 2013 рік - http://www.volynpost.com/news/15668-avstrijci-taky-buduvatymut-smittiepererobnyj-zavod-pid-luckom, ну й далекий 2007 рік - http://www.day.kiev.ua/uk/article/den-ukrayini/lucke-smittya-priberut-avstriyci.А віз й досі там((.
laser Опубліковано 7 Червня, 2014 в 09:21 #71 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 09:21 Сьогодні відвідав Брищенське звалище. Захотілось побачити -- що воно таке. Добре, що не снідавши, а то довелось би мені дооовгооо там стругааати. Оце зворотня сторона "красати" після прибирання. Якось би треба себе обмежувати в продуванні сміття. Пару фоток звідти подаю:о, а я хотів якраз його побачити на власні очі.
Forever Autumn Опубліковано 20 Червня, 2014 в 15:33 Автор #72 Опубліковано 20 Червня, 2014 в 15:33 Переглянула тему - щодо прибирання писали багато і його неефективності. У квітні 2014 було в Луцьку велике прибирання. У травні 2014 ми фарбували слоника й прибирали територію парку - таке враження, що Великого прибирання не було. Ще через місяць у червні там само ж прибирав люди НРС - казали, що таке враження, що не було ані Великого прибирання, ані Слоникового прибирання...
Ko3bMa Опубліковано 20 Червня, 2014 в 15:43 #73 Опубліковано 20 Червня, 2014 в 15:43 Дозвольте калічити тих, хто гадить, і кількість сміття різко зменшиться.
NMA Опубліковано 20 Червня, 2014 в 17:31 #74 Опубліковано 20 Червня, 2014 в 17:31 Дозвольте калічити тих, хто гадить, і кількість сміття різко зменшиться.краще калічити їх гаманець штрафами
searcher Опубліковано 21 Червня, 2014 в 08:11 #75 Опубліковано 21 Червня, 2014 в 08:11 таке враження, що Великого прибирання не булоВ нас люди на прибраній території гадять ще більше ніж було. Кілька років тому з товаришом часто ходили порибалити на Стир взовж Набережної, оскільки сидіти просто так було нудно, то вирішили прибрати територію в радіусі кількох десятків метрів навколо нас. Сміття відразу палили у вогні, оскільки його було багато та й виносити не було можливості. Прийшовши через кілька днів на те саме місце, ми були вражені тим, що там робилось. Побачили нові купи одноразового посуду та пластикових пляшок, пакети, газети ітд. Знову прибрали і спалили. Через кілька вихідних ситуація повторилась - срач, прибирання, вогнище.Прибирання сміття то війна з вітряками, оскільки наші люди це егоїсти і свині котрі не шанують ні довкілля, ні чиюсь працю.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.