Перейти до змісту

Порадьте телефон

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 135
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Але, доклавши 200-300 грн. матиму Такий самий тільки з Андроїдом.
тільки ті "дешеві" Андроїди мають стііііііільки негативних відгуків, що, певно, краще купити класичний дуос, який підключити як блутус-модем до також купленого нетбука.
Опубліковано
В мене друг скоро має замовляти Gigabyte GSmart G1345 зможу відписати про нього, як що ще буде потреба.

відпиши будь-ласка, як на мене як не крути модель цікава і достойна уваги, нова прошивка виправляє мінуси. Я б вибирав між Gigabyte GSmart G1345 та LG Optimus Link P698.

Опубліковано

Я хотів тебе про це запитати. Ти сам відповів. Повір, Жаба в Андроїді зовсім не потрібна. Проги на Жабі порівняно з рідними Андроїдівськими це - кам'яний вік.

Як думаєш, це на Жабі, РС чи Андроїді?

http://www.youtube.com/watch?v=7S1A35DSW1M

Опубліковано

зрозумів.

Суть така. Якщо в телефоні немає Андроїда - тоді жаба. Якщо є - то без жаби.

Так?

Опубліковано

Ява є в телефонах на андроїді, але не у всіх.Як на мене найбільш вона потрібна для роботи клієнт -банк, різних платежів.

Опубліковано

На РС.

Якщо не помиляюсь, то це тільки оболонка андроідова з елементами керування, які передаються на сервер.

Сама іграшка крутиться на сервері, а на телефон передається картинка.

Один з таких сервісів називається OnLive

OnLive_1.2.1__461.99692.zip

Опубліковано
На РС. Якщо не помиляюсь, то це тільки оболонка андроідова з елементами керування, які передаються на сервер. Сама іграшка крутиться на сервері, а на телефон передається картинка.

І як цікаво, як без активного мережевого з'єднання воно працює?

Опубліковано

І як цікаво, як без активного мережевого з'єднання воно працює?

В цивілізованому світі постійний і швидкий конект на смартфоні це нормально.

Опубліковано

На РС.

Якщо не помиляюсь, то це тільки оболонка андроідова з елементами керування, які передаються на сервер.

Сама іграшка крутиться на сервері, а на телефон передається картинка.

Один з таких сервісів називається OnLive

OnLive_1.2.1__461.99692.zip

Ну GTA 3 крутиться без ніякого ынтернету, кеш тільки що займає 500Мб :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підкажіть надійний простий (не смарт) телефон на 2 сім картки.

Зустрічав у магазинах крім Самсунгів ще і Нокії на 2 сімки. Хто якими відгуками може поділитися?

Бюджет - біля 1000 грн.

Опубліковано

Skorpio76, читай вище - я писав про куплений собі LG GX300: не смарт, акум тримає до 5 діб, простий, біля 900грн.

Дякую. Але хочеться почути про Нокіа (наскільик вони справді Нокіа, оскільки їх виготовляють ніби в Індії). Наскільки якісно зроблені та надійно служать? Також досить розрекламовані Самсунги-дуоси. Який досвід їх використання?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...