Перейти до змісту

Чого вам не вистачає у Луцьку?

Bee

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А затем скрины этой темы передать меру и всему депутатскому корпусу города...и со словами: твой народ хочет - сделай , торжественно вручить на очередной сессии...

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А затем скрины этой темы передать меру и всему депутатскому корпусу города...и со словами: твой народ хочет - сделай , торжественно вручить на очередной сессии...

ага, для них це буде шось на кшалт гуморески

Місту реально не вистачає порядку, будинки обдерті, дивитись болісно

За смітники то правда, мало їх

За туалети то точно, місто де мало громадських туалетів має у результаті оп...ні двори та будинкі

Опубліковано

я нікого не гвалтую, кожна людина сприймає текст так, як вона його сприймає.. це проблеми її та її мозку...

вибач за офтоп...

Опубліковано

а мені не вистачає якісних доріг і найбільше - спортивних змагань на вулицях міста, щоб лучани вболівали, а діти приклад брали...

Опубліковано

Нє... ну а що ви хочете ? життя людині дається лише один раз, і його треба прожити так, що би не було соромно перед чортами в пеклі... 4 лімона гривень... ну півтора лімона кинуть на якусь обліцовку меморіалу... надлишок собі по кишеням розпихають... нормально і закономірно... хіба не так? інші ж пхають, і нічого то чого їм не можна ? таке життя. сурове...

Опубліковано
Вот теперь, Элли, скажи: можешь ты дать мне мозги?

- Нет, что ты! Это может сделать разве только Гудвин в Изумрудном городе

Нам нужны мозги,сердце и смелость их использовать.Гудвин,где ты?

Но если великий Гудвин и не даст тебе мозгов, хуже не будет, чем теперь.
Опубліковано

Маршруток до і від залізничного вокзалу! А то пів години на зупинці стояти не дуже подобається ( Якщо людині треба добратись більш-менш вчасно на поїзд, не уявляю як це можна зробити без таксі.... Тим більше там обласна лікарня і жіноча консультація.

Щоб парки були доглянуті та облаштовані. Усі!

Опубліковано

Трошки не вистачає всіляких вузькоспеціалізованих магазинів, але вцілому ситуація з кожним роком покращується

Загалом в нас хороше місто для життя :)

От тільки що потрібно зробити, щоб викликати інтерес у туристів, я навіть не уявляю

Опубліковано
До 9го травня має закінчитись реконструкція Меморіалу.

Все пізнається в порівнянні: 4 млн. грн на реконструкцію меморіалу - це мало чи багато, порівняно з 3 млн. на будівництво з нуля дитсадка у Мельниках Шацького р-ну? Я думаю, що вони уху їли.

Upd. Інша аналогічна цифра - за 4 млн. зроблять реконструкцію Д.О. під навчальний корпус ЛНТУ.

Опубліковано
До 9го травня має закінчитись реконструкція Меморіалу.

Все пізнається в порівнянні: 4 млн. грн на реконструкцію меморіалу - це мало чи багато, порівняно з 3 млн. на будівництво з нуля дитсадка у Мельниках Шацького р-ну? Я думаю, що вони уху їли.

Upd. Інша аналогічна цифра - за 4 млн. зроблять реконструкцію Д.О. під навчальний корпус ЛНТУ.

А делать то в ДО чё-то начали, там уже и окна меняют на пластик и, сзади, на актовом зале крышу перекрывают.

Опубліковано

По сабжу: за зупинками прибрати\перенести пішохідні переходи (аля 18школа, 2-га міська...) бо за тими маршрутками фіг кого видно. Обладнати підземні переходи (мат-мат, центр, промінь .....)

Все із області реального вроді.

Опубліковано

по темі:

- кілька безкоштовних тенісних кортів(при совєтах ми з друзями перебирали де гратимемо сьогодні),хай навіть з асфальтним покриттям.

- в кожному дворі тенісний стіл і набір турніків.

- в кожному мікрорайоні тренажери

- в кожному районі 2-3 баскетбольних та міні-футбольних майданчики.-

- закрити ларькі з тютюном і пивом.

- відкриті басейни біля будинку юного техніка та біля Рагсу(як обіцяв Вєлікій і Ужасний Кривицький)

- кілька соціальних(за держбюджет) спортивних секцій(бокс.футбол,стрітбол,плавання,теніс,більярд тощо) в кожному мікрорайоні(як зновуж таки було при совєтах)

- 30-50 відеокамер і 2-3 зондер-команди по зелених зонах(штрафи 300-500 грн за сміття і бухалово-вони себе окуплять за рік).В принципі таке ж можна зробити в дворах,які знаходяться в зоні супермаркетів чи магазинчиків,територіях шкіл та дитсадків.І це можна було б зробити за гроші меньші ніж перекладання плит на меморіалі.

якщо такий список втілити і протримати хоча б 15-20 років то будемо мати на добрячий рівень вище здорових,розумних і відповідальних лучан.

ЗІ:готова програма для мажоритарника)))

Опубліковано

А мені не вистачає великої кав'ярні, в якій стіни будуть з долу до стелі стележами з книгами, щоб можна було замовити каву, взяти зі стележа книжку і почитати за кавою. Сподобалась книга - можна купити. І попса щоб там не ревіла і офіціанти приємні... Ех...

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Хотілося б, щоб у Луцьку встановили 2-3 якісних вебки, щоб хоть би одна була б в старому місті і показувала б наш славетний замок, чи частину старого міста, ще б одну встановити на 15типоверхівці в центрі Луцька повернутою на проспект Волі, можна ще вебку на Київській площі теж на 15 поверхівці, замінити однопіксельну, що вісить у центрі чи поставити на головному корпусі ВНУ повернуту в сторону парку, ну є красиві місця, добре б було б показати Луцьк з найкращої сторони і туристам буде цікаво, нам та лучанам, які давно виїхали та сумують за рідним містом теж приємно, подивився вебки в Санкт-Петербурзі, то вони ще й зі звуком, хотілося б і в Луцьку такі бачити з такою якістю як тут http://vpiter.com/web-camera-kazan/ .

Опубліковано

А мені не вистачає великої кав'ярні, в якій стіни будуть з долу до стелі стележами з книгами, щоб можна було замовити каву, взяти зі стележа книжку і почитати за кавою. Сподобалась книга - можна купити. І попса щоб там не ревіла і офіціанти приємні... Ех...

Це легко влаштувати: береш термосок з кавою і йдеш у бібліотеку, ніякої попси не реве і офіціанти приємні... Та й книжку додому можна взяти, і коштів мало беруть!

Опубліковано

"Акулы бизнеса" не знают во что в Луцке вложить деньги?

мені не вистачає альтернативи адреналіну, тільки якоїсь більш інтелектуальної, чи що...

кажуть ТАМ-ТАМ розширять... а може просто чуткі....

Опубліковано
оцінена 4млн грн

Ох ф*к, це що, граніт на мармур будуть міняти?

Ні, це будуть міняти бюджетні кошти на відкати.

Опубліковано

мож банально, але хочеться такого простого як у Києві: вийшов з будь-якої будівлі у будь-якому районі міста у будь-яку пору махнув рукою і зупинилось авто, навіть не одне і ти вже кажеш куди тебе підвезти (так просто і зручно), а не чекаєш маршрутку чи таксі кільканадцять хвилин, а ще радіостанцій якісного формату, магазинів різнопланових і Каравану, Материка, конкуренціїї Андреналіну...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...