Перейти до змісту

33-й, травят собак

sashulya

Рекомендовані повідомлення

Так кого покусали? А был ли мальчик?

п.с. Пропоную об'єднати

http://board.lutsk.u...__fromsearch__1

та нема тут ничего общего в этих темах, при чем тут бродячие собаки к домашним?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь

Приказка є: хто раз обпікся, той і на холодне дмухає.

а еще в одном кине говорили: убивай их всех - бог их рассортирует

тока это о людях было

с людями так же поступать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот Вы и представьте ситуацию, что после этого покуса ребенка, потерпевший начал мстить всем собакам и Ваша попала в то же число, очень приятно бы было? А насчет посадят-не посадят можно долго спорить.

Прискорбно, что вы не умеете читать :(

Ну так тыкните носом, в то что упустила, если не затруднит, конечно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

людей, які потенційно становлять загрозу для суспільства, ізолюють в психушках або тюрмах (ну, або в Верховній Раді), а собаки вільно бігають вулицями міста.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у дворняг иммунитет очень и очень сильный, потому как выживает сильнейший! Потому они хитрее, умене, и выносливее, чем ихние зажравшиеся домашние собратья :) это как беднота и мажоры, бедного и пулей не прошибешь, а мажор только попал на сквозняк уже кашляет :))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, але пів року твоя дитина без проблем ходить в школу. А через пів року можна і повторити процедуру, якщо перший раз нікого не навчив, що потрібно думати не лише про власний комфорт і комфорт своїх улюбленців, а і прислухатись до думки оточуючих людей, які не так лояльно ставляться до собак.

А с чего срок в пол года? Травятся далеко не все собаки, бродячих в городе навалом, город не большой, новые и на второй день же пробегать могут. Да и не факт, что все агрессоры потравятся, идиотам, как правило, везет.......

людей, які потенційно становлять загрозу для суспільства, ізолюють в психушках або тюрмах (ну, або в Верховній Раді), а собаки вільно бігають вулицями міста.

Точно? Всех? Т.е. вечером (да и днем) безопасно гулять ребенку по улицам? Из хомосапиенсов никто вреда ему причинить не может?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, але пів року твоя дитина без проблем ходить в школу. А через пів року можна і повторити процедуру, якщо перший раз нікого не навчив, що потрібно думати не лише про власний комфорт і комфорт своїх улюбленців, а і прислухатись до думки оточуючих людей, які не так лояльно ставляться до собак.

А с чего срок в пол года? Травятся далеко не все собаки, бродячих в городе навалом, город не большой, новые и на второй день же пробегать могут. Да и не факт, что все агрессоры потравятся, идиотам, как правило, везет.......

Точно? Всех? Т.е. вечером (да и днем) безопасно гулять ребенку по улицам? Из хомосапиенсов никто вреда ему причинить не может?

Хомосапиенсов , причиняющих вред, тоже изолируют от общества , а когда-то даже расстреливали!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дибілізм, через одну собаку травити всіх

Чому це через одну? Та їх тисячі! І менше не стає. Сьогодні одна покусала, завтра інша... чи ви вважаєте, що всіх людей, покусаних в місті, покусала одна і та ж собака?

Приказка є: хто раз обпікся, той і на холодне дмухає. Кого один раз покусали, той однаково ставиться до всіх собак, які потенційно можуть покусати.

Ага, а отрута, значить, розбирається хто потенційно може покусати, а хто ні? Може церез цього психа не тільки собаки дохнуть, а й, скажімо, коти. Або собаки які взагалі не можуть нанести шкоди, наприклад той-тор'єр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А радикальный метод есть простой, хозяину собаки, которая покусала кого-то:

1. 5 лет тюрьмы

2. Посадить в клетку с собаками на пару дней, и желательно собак не кормить

3. Отрубить руку, зачем ему рука, если он поводок не держит

Жестоко, да? Но, что скажешь тогда когда вашего ребенка не дай случай, покусает собака... или вообще убьет, тогда думаю про гуманность речь и не будет идти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина, на відміну від собаки, на 100% усвідомлює повноту відповідальності за скоєні злочини. І нападів людей на людей в нашому місті в десятки разів менше, ніж собак на людей, хоча самих людей в десятки чи сотні разів більше, ніж собак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та нема тут ничего общего в этих темах, при чем тут бродячие собаки к домашним?

В назвах тем так, а їх зміст...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в кiнцi кiнцiв мова всеодно беспредметна, кожен репу чухае, коли особисто його *ставлять раком* , будь то собаколюб чи собаконенависник. Советска методика греблi пiд одну гребiнку всiх всерiвно *вилазить боком* для самих греблярiв, образно кажучи назавтра ситуацiя в якiйсь сферi помiняется з точностю до наоборот i тi,яких *пинаете* зараз ви,будуть *пинати* вас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина, на відміну від собаки, на 100% усвідомлює повноту відповідальності за скоєні злочини. І нападів людей на людей в нашому місті в десятки разів менше, ніж собак на людей, хоча самих людей в десятки чи сотні разів більше, ніж собак.

ой я б не був тиким впевненим по поводу кiлькостi нападiв людей i собак, оскiльки колись бiля мене торгував водiй з слiдчо-оперативноi группи i порозказував багато чого, то судячи з його розповiдей я вам точно кажу, реально ми знаем в кращому випадку процентiв десять з того беспределу, що реально творится в мiстi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю пропозицію: давайте візьмем автомати і підем відстрілювати всіх собак. Діє як отрута, тіко швидко і напевно.

Точно такий вигляд має отруювання собак. Приємно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

собаки які взагалі не можуть нанести шкоди, наприклад той-тор'єр

В вас є той-тер'єр? Ви вигулюєте його в дворі? А скільки разів ви прибрали за ним, після того як вигуляли? А там, між іншим, дітки граються...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в кiнцi кiнцiв мова всеодно беспредметна, кожен репу чухае, коли особисто його *ставлять раком* , будь то собаколюб чи собаконенависник. Советска методика греблi пiд одну гребiнку всiх всерiвно *вилазить боком* для самих греблярiв, образно кажучи назавтра ситуацiя в якiйсь сферi помiняется з точностю до наоборот i тi,яких *пинаете* зараз ви,будуть *пинати* вас

цікаво одне, що буде через років 100, будуть згадувати "совєтську методику, гребсти все під одну греблю" чи ні. При чому тут методика, та й ще совєтська???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто аргументы заканчиваются :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю пропозицію: давайте візьмем автомати і підем відстрілювати всіх собак. Діє як отрута, тіко швидко і напевно.

А давайте. Якщо мені за це нічого не буде (або принаймні штраф 51 грн.) -- згідний без попередження відстрілювати лише тих, які бігають без поводка і намордника. Вони ж, бачите, теж не дуже попереджають перед тим, як покусати.

Впевнений, що при такому підході кількість собак без поводка і намордника в місті скоротилася б на 95%. Бо інші методи на переважну більшість наших собаководів не діють.

А, і ще -- давайте трупи собак складати біля дверей міськради. Може тоді і влада подумає про інший метод вирішення проблеми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В вас є той-тер'єр? Ви вигулюєте його в дворі? А скільки разів ви прибрали за ним, після того як вигуляли? А там, між іншим, дітки граються...

Той терьеры, ровно так же попали в число отравленных. А детки играют и там, где большие детки какают ( сомневаюсь, что за собой убирают), их тоже надо наказать и массово. А на чужих деток вообще плевать, я о тех, кому родители этих самых тоев, кокеров и т.д. купили, пускай знают, как собак заводить и смотрят , как они в судорогах и криках умирают, но это же чужие детки............

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене нiмецька вiвчарка, вивожу збоку будинку, за ним не прибираю,кажу чесно, в мiсця де дiти граются не вожу, собаку виводжу без поводка i намордника, свою вiдповiдальнiсть усвiдомлюю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене кішка, Проня Прокопівна.

Але, менше з тим, у мене у дворі ціла купа людей з кімнатними моськами і усі вони гуляють подалі від дітей.

Колись на мене, коли мені було 4-5 років на мене пес напав, так поговорили з господарями, і та собака перестала кидатись. Які міри вжили господарі, не знаю, але це доказ, що люди адекватно реагують, і можуть вгамувати свого "безобідного цуцика".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так поговорили з господарями, і та собака перестала кидатись. Які міри вжили господарі, не знаю,

це ж очевидно: господарі поговорили з собакою...а вона з ними...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sashulya, ми з тобою різними мовами розмовляємо.

Да, я сам не смічу на вулиці і дітей своїх вчу цього не робити, і не проти знаходити винуватців і наказувати (як мінімум -- штрафами по 20 000 грн. або довготривалими виправними) за кожну викинуту не в смітник пляшку, кульочок, недопалок або інше сміття. Тільки не працює це в нас в державі. Так само, як і з собачками, які безконтрольно гадять скрізь, де їм заманеться. Я вважаю це неприпустимим. Кожен власник собаки повинен нести відповідальність за свого питомця, в тому числі і за його лайно, розкидане під ногами.

Але ж вам, собаководам, головне щоб ваше чадо висралось не в вас в квартирі, а все інше вас не гребе.

І не потрібно так жалісливо розказувати про смерть собачки, я через це в дитинстві пройшов і не один раз, коли болонка потрапила під поїзд, а іншу собаку збила машина. Плакав дуже довго. В обох випадках я був сам винуватий, бо мої собаки безконтрольно бігали не там, де потрібно.

коли мені було 4-5 років на мене пес напав, так поговорили з господарями, і та собака перестала кидатись

вам повезло. А деякі люди без лиця і рук лишаються після того, як на них нападають собаки. А ще деякі сусіди бувають таким бидлом, що розмови не допомагають, а в судах в них зв'язки виявляються значно міцніші, ніж у вас. А навіть в випадку програші в суді -- 51 грн це для них не штраф і собачка через тиждень знову бігає по двору і кидається на людей.

свою вiдповiдальнiсть усвiдомлюю

Це ти потім будеш розказувати батькам понівеченої дитини, якщо, не доведи Господи, станеться найгірше.

І про яку відповідальність собаководів після цього можна говорити? Це те ж саме, що "Ходжу по вулиці з зарядженою рушницею. Час від часу пострілюю. В людей не цілюсь. Відповідальність усвідомлюю".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sashulya, ми з тобою різними мовами розмовляємо.

Да, я сам не смічу на вулиці і дітей своїх вчу цього не робити, і не проти знаходити винуватців і наказувати (як мінімум -- штрафами по 20 000 грн. або довготривалими виправними) за кожну викинуту не в смітник пляшку, кульочок, недопалок або інше сміття. Тільки не працює це в нас в державі. Так само, як і з собачками, які безконтрольно гадять скрізь, де їм заманеться. Я вважаю це неприпустимим. Кожен власник собаки повинен нести відповідальність за свого питомця, в тому числі і за його лайно, розкидане під ногами.

Але ж вам, собаководам, головне щоб ваше чадо висралось не в вас в квартирі, а все інше вас не гребе.

І не потрібно так жалісливо розказувати про смерть собачки, я через це в дитинстві пройшов і не один раз, коли болонка потрапила під поїзд, а іншу собаку збила машина. Плакав дуже довго. В обох випадках я був сам винуватий, бо мої собаки безконтрольно бігали не там, де потрібно.

коли мені було 4-5 років на мене пес напав, так поговорили з господарями, і та собака перестала кидатись

вам повезло. А деякі люди без лиця і рук лишаються після того, як на них нападають собаки. А ще деякі сусіди бувають таким бидлом, що розмови не допомагають, а в судах в них зв'язки виявляються значно міцніші, ніж у вас. А навіть в випадку програші в суді -- 51 грн це для них не штраф і собачка через тиждень знову бігає по двору і кидається на людей.

свою вiдповiдальнiсть усвiдомлюю

Це ти потім будеш розказувати батькам понівеченої дитини, якщо, не доведи Господи, станеться найгірше.

І про яку відповідальність собаководів після цього можна говорити? Це те ж саме, що "Ходжу по вулиці з зарядженою рушницею. Час від часу пострілюю. В людей не цілюсь. Відповідальність усвідомлюю".

так, ти правий, але це всерiвно не виправдовуе методiв,причиною яких став цей топик

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так само, як і з собачками, які безконтрольно гадять скрізь, де їм заманеться. Я вважаю це неприпустимим. Кожен власник собаки повинен нести відповідальність за свого питомця, в тому числі і за його лайно, розкидане під ногами.

Тобі шо, собака прийшла і в квартирі накакала колись? Бо з усіх постів виходить, що ти на місці псів бачиш тільки купку лайна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...