Bambaclay Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 15:54 #26 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 15:54 ануно пару фоток з табличками i адреси , хоча б на 33му намалюй но тут, щоб за балабола не зiйти Слухай, вумний нуно-нано , я ж написав - мають бути такі! Я не собакодержатєль! Не скрізь же ш "вони" сиплють цю гидоту!? От чого, 3-є з моїх сусідів, які мають собаки в однієї лабрадор, в іншого боксер, ще в іншого такса!!! - чого я їх ніколи не бачу у себе у дворі, вони не сидять на лавочці для сушки білизни з бакляхою пива в руці і, на горобців і голубів, чи котів, на гарчать: "шарік кошечька", а ідуть через 2 двори в парк! Де собака бігає там, за тими голубами, або за м'ячем, який кидає йому хазяїн який хоче щоб його псіна була здоровою фізично!? Багато гуляє в парку на 33-му, ще знайомі виходять до 25-ої школи, за стадіончик, на ЛШК ходить однокласник з своєю собакою займатись (там підбуль, йому треба рух!!)...далі продовжувати твою фантазію розвивати (дивлячись на аватару - вона в тебе є ?)
solnishko Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 15:56 #27 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 15:56 ануно пару фоток з табличками i адреси , хоча б на 33му намалюй но тут, щоб за балабола не зiйтиі вапсчє! всім собаководам вигулювати собак строго на балконах і в пампєрсах,шоб не капало.А якщо серйозно - то які люди, такі і "мєтоди". кончєні
Zevs_Isver Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 15:57 #28 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 15:57 "(є ж такі!)" не совсем "мають бути"
MANJAK11 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 16:01 #29 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 16:01 "(є ж такі!)" не совсем "мають бути"того я й спитав адреси,раз людина так впевнено про це говорить,значить знае, а я за розширення мого кругозору
sashulya Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 17:00 Автор #30 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 17:00 ануно пару фоток з табличками i адреси , хоча б на 33му намалюй но тут, щоб за балабола не зiйти Слухай, вумний нуно-нано , я ж написав - мають бути такі! Я не собакодержатєль! Не скрізь же ш "вони" сиплють цю гидоту!? От чого, 3-є з моїх сусідів, які мають собаки в однієї лабрадор, в іншого боксер, ще в іншого такса!!! - чого я їх ніколи не бачу у себе у дворі, вони не сидять на лавочці для сушки білизни з бакляхою пива в руці і, на горобців і голубів, чи котів, на гарчать: "шарік кошечька", а ідуть через 2 двори в парк! Де собака бігає там, за тими голубами, або за м'ячем, який кидає йому хазяїн який хоче щоб його псіна була здоровою фізично!? Багато гуляє в парку на 33-му, ще знайомі виходять до 25-ої школи, за стадіончик, на ЛШК ходить однокласник з своєю собакою займатись (там підбуль, йому треба рух!!)...далі продовжувати твою фантазію розвивати (дивлячись на аватару - вона в тебе є ?) Вот как раз в парке на 33-м травить и начали. Мои собаки во дворе также никогда и не гуляли, но чтобы пройти в этот злополучный парк полюбому надо идти через двор. Кстати 90% собак гуляющих в этом парке и погибли.
vampirich Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 17:19 #31 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 17:19 не вірю, щоб це саме через "вдихання" так діяло...любий вітерець - і все розвіється в моменті.Мабуть таки щось розкидали для гам-гам... а цуцики намордніки зняли, поїли, і швиденько назад вдягнули, щоб хазяї не засікли
MANJAK11 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 17:48 #32 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 17:48 :ura: ще один такий пост,дам волю почуттям
MANJAK11 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 17:53 #33 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 17:53 не вірю, щоб це саме через "вдихання" так діяло...любий вітерець - і все розвіється в моменті.Мабуть таки щось розкидали для гам-гам... а цуцики намордніки зняли, поїли, і швиденько назад вдягнули, щоб хазяї не засіклида яка фiг рiзниця, поiли,понюхали, обурюе сам факт безпринципноi жорстокостi. Хоча чому я дивуюся, тут он ще тому катовi, Сталiну, памьятник ставити збираются
sashulya Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 18:16 Автор #34 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 18:16 Та сцикуны еще те занимаются этим гиблым делом, видели люди мужика, что заразу раскидает, так тот даже поговорить не соизволил, пятки сверкали, но все равно же сволочь попадется, а тут уже много желающих "поговорить" насобиралось
MANJAK11 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 19:05 #35 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 19:05 · Приховав difoto, 15 Грудня, 2011 в 19:26 - оффтопик Приховав difoto, 15 Грудня, 2011 в 19:26 - оффтопик Знаете, чем сифилис лучше паранойи? Последняя передается не инвазивно, и даже не по воздуху - достаточно одного взгляда на монитор и ослабленный организм начинает атаковать болезнь.ти б краще вiдповiдав по телефону коли до тебе дзвонять замiсть того, щоб *глубокi* мислi тут толкати, вiд гетто заразився ?
Ko3bMa Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 19:41 #36 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 19:41 хз чесно кажучи як і чим травлять, а в мене в дворі є тітонька (трохи "цікава"), яка підкормлює бездомних собак. наших вони не чіпають, а на чужих піднімають страшний гавкіт. так що імхо то вже як попаде
Zheny@ Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 09:22 #37 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 09:22 , 14 днів вчить правила.А в мене питання до собаководів/собаколюбів: А ви не задумувалися, що просто хтось мститься такому ж як Ви, за те, що хтось постраждав. Не від бродячої, а саме від домашньої собачки? Може ви між собою вирішіть, чи хтось часом не цькував собаку на когось. Чи може чийсь малесенький песик жорстоко покусав чиюсь дитину?
Zevs_Isver Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 09:24 #38 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 09:24 есть или милиция или бить морду хозяину (или ядом его, хозяина, накормить)
Гетто Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 09:29 #39 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 09:29 Таки да... Женя правильный вопрос задал, только сегодня, прочитав эту тему,я понял, что терзало меня уже вторую неделю.Дело в том, что возле моего дома, напротив окон через дорогу находится фирма, территория её сравнительно большая, с некоторых пор там образовалась стая собак, которые неистово лаяли и кидались на тех, кто шел дорогой, и даже ночью было слышно и понятно, что если собаки орут, значит кто то идёт, но уже вторую неделю тишина.При чём, что жители дома давно были недовольны этими собаками. Вопрос: почему так резко затихли псы? Ответ понятен
vampirich Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 09:37 #40 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 09:37 есть или милиция или бить морду хозяину (или ядом его, хозяина, накормить)А скажи, любий друже, яку відповідальність може понести власник собаки, у випадку вбивства, каліцтва чи типу того, скоєного його улюбленцем?15 днів арешту і штраф?
Zheny@ Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 09:43 #41 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 09:43 штраф. від 51 гривні.А от якщо ти вб'єш собаку (чиюсь) то можуть і на 2 роки посадити. Ось таке безглуздя в законі.
Maniko Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 10:03 #42 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 10:03 В мене на 40-овому теж була завелася зграя собак бродячих під будинком, цілий день і цілу ніч гризлися і гавкали, на людей кидались, вночі спати було не можливо, а допомогли таблєтки "ізоніазід" з розрахунку 1 таблєтка на 1 кг собачої ваги, розтерти в порошок і змішати з якимись мясними відходами, зліпити шось типу котлет чи шариків і нагодувати собачок, роздавати нада всім собакам і дивитись шоб все зїли, хоча вони такі голодні шо не просто зїли а аж землю облизали, а через пару годин наступила тишина і спокій правда перед тим як подохнуть будуть голосно скавуліти і ригати а з рота буде йти піна.
zaHARE Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 10:05 #43 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 10:05 Можливо так грязно міськрада відробляє розтриньканий гранд.наданий Євросоюзом на впорядкування бродячих собак?Дешево і сердито.
Гетто Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 10:11 #44 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 10:11 ыыы)))))) Особенности национальной охоты Борды... Вы топстарт то видели ??? Уважаемые собаковладельцы, в районе 33-го квартала (ЗАГС) какие-то сволочи травят собак а уже дошло до рецептов, "как правильно травить собак " Начали за здравие, а окончили за упокой
solnishko Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 10:30 #45 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 10:30 Calvin, 14 днів вчить правила.А в мене питання до собаководів/собаколюбів: А ви не задумувалися, що просто хтось мститься такому ж як Ви, за те, що хтось постраждав. Не від бродячої, а саме від домашньої собачки? Може ви між собою вирішіть, чи хтось часом не цькував собаку на когось. Чи може чийсь малесенький песик жорстоко покусав чиюсь дитину?Жень, підтримала частину №1))))))А питання "бєзлабєрних" власників собак - вічне питання. Люди не завждиусвідомлюють відповідальність, коли заводять собаку.Мало того, люди не завжди усвідомлюють обов"язки, коли дітей народжують..(
MANJAK11 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 19:05 #46 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 19:05 , 14 днів вчить правила.А в мене питання до собаководів/собаколюбів: А ви не задумувалися, що просто хтось мститься такому ж як Ви, за те, що хтось постраждав. Не від бродячої, а саме від домашньої собачки? Може ви між собою вирішіть, чи хтось часом не цькував собаку на когось. Чи може чийсь малесенький песик жорстоко покусав чиюсь дитину?судячи по твоiх припущеннях, Гiтлеру в дитинствi теж якийсь еврейчик на ногу наступив, бо методи аналогiчнi
fenmix Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 19:27 #47 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 19:27 Так, я знаю такі місця. За дев'ятою школою на території чи до дворняги, чи то домашні обгидили все і кругом, що стати будь-де неможливо. Реально ходити по лайні не з приємного, коли прибираєш, або ж бути покусаним з іншої сторони.Та й я вважаю, що "какие-то сволочи" не такі дибіли, щоб цією отрутою і люди травились. Звичайно це найгірший і негуманний™ спосіб, проте хтось з вас хоч копійку дав на будівництво якихось притулків для бездомних собак? Оскільки у місцевої влади ще більше проблем (ремонт автодоріг, закупівля нового обладнання, та тисячі їх!). І там, де бігають "ваші дітки", а з іншої сторони ж біля них бігали б ті самі дикі тварини. Тоді яка різниця, бути покусаним чи зхавати таблетку ароматизовану для собак? І при чому тут токсичні пари?
MANJAK11 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 20:07 #48 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 20:07 пiдведу висновок випливаючий з вищенаписаного : наскiльки б гiрше не ставало iншим, головне, щоб менi вiд цього ставало краще
fenmix Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 20:20 #49 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 20:20 пiдведу висновок випливаючий з вищенаписаного : наскiльки б гiрше не ставало iншим, головне, щоб менi вiд цього ставало кращеМені особисто від цього нічого не буде. Я люблю тварин так само, як і ті всі захисники тварин, просто не так сильно. Але варто пам'ятати про загрозу людям і це інколи буває важливішим.На мою думку, можливо це чистка до Євро 2012, бо туристи через півроку вже будуть тут.Чи ви гадаєте, що я у ранньому дитинстві ніколи не будував халабуд собакам чи кішкам, не виносив молочка чи ковбаски? Висновок буде трішки інший, оскільки популяція диких собак за деякий час різко зменшиться. А кому від цього "харашо", кому погано, то вирішуйте самі.
ursa Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 20:36 #50 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 20:36 правда перед тим як подохнуть будуть ... ригати а з рота буде йти піна. А догадаться "Метоклопрамид" добавить? Всё бы внутри оставалось
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.