Перейти до змісту

Vadimm

Power users
  • Постів

    6 952
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    8

Vadimm став переможцем дня 27 грудня 2020

Vadimm мав найпопулярніший контент!

Репутація

2 179 Гуру

6 Підписок

Відвідувачі профілю

20 558 переглядів профілю
  1. ти мені нагадав викладача з мого факультету, який казав щось типу "кожен курс все тупіше і тупіше". Те саме він казав попередньому курсу, і наступному, але ж якось вони ті екзамени здавали, і дипломи отримували. І факультет не скотився в ідіократію. Не буду казати що все аж так райдужно, просто зараз не потрібно стільки розуму, щоб зробити ту саму кваліфіковану роботу що і 10-20 років тому. Але треба розум для розробки технологій, які допомагають робити кваліфіковану роботу.
  2. Відв'язні дворняги (Собаки не розлий сцяки) Жанр: Комедія, пригоди : 6.3/10 Пес Реджі любив свого господаря-алкоголіка, хоча той постійно намагався позбутися вихованця. Чергова спроба вдається, песик губиться, натомість знайомиться з компанією бродячих собак, які пояснюють наївному оптимісту, як жорстоко поводився з ним господар. Тепер у Реджі з'являється нова мета - повернутися додому і відкусити гидкому чоловікові чоловіче господарство. Дивитися виключно в українському дубляжі!
  3. щось я підозрюю, по 100 км на динамовтулках ніхто не катає якщо мова про турінг, то серед усього барахла вага павербанка десь загубиться і буде в межах похибки
  4. А як працювати без менеджера, коли система на автоматі зарезервувала товар в постачальника на складі в такій кількості, якої недостатньо для обробки чи відправки замовлення? Товар будуть маринувати в резерві тривалий термін, в разі якщо виникло таке співпадіння? А як система оцінить якість товару, дорожчого на 1 копійку? Умовно, і те "труси", і те, то як, торгувати трусами тільки тими, які дешевші на копійку, але гірші по якості? А в подуктовому - може бути хліб постачальника А, який, наприклад, швидко цвіте, зате дешевший. Зараз тільки в великих мережах працює програма з заявками, яка уникає ланки торгового представника, і скидає заявку напряму в офіс виробника, в малих мережах досі менеджер із закупівель співпрацює з торговим представником. Або система має бути мега продуманою, з командою айтішників які її перманентно допилюють і смокчуть бюджет, або над системою сидить менеджер, який аналізує здобуту системою інфу. Це якщо вертатись до теми "система бачить всіх постачальників і купує за максимально низьку ціну".
  5. а що це за такі фантастичні постачальники, які у відкритому доступі публікують свої прайси? скажімо так, з 10, можливо у двох таке є, але з актуальністю туго ще є моменти при найнижчій ціні - наприклад, передоплата умови вигідні в комплексі, а не суто нижчий прайс
  6. @nickel заплати 30-50 грн спеціалістам, за пару хвилин зроблять. Правда на Альтусі налаштування збиваються десь за 200-300 км при загальному пробізі перекидки 4-5 тисяч км... Але якщо мало кататись, то на сезон вистачить. Дехто зі спеціалістів в цій темі навіть появляється. Ланцюг добре помий (зніми, покалатай в пляшці з миючим, потім замочи і покалатай в пляшці з бензином, змасти), всі зірки почисть від бруду і старого мастила, це все теж дасть пару відсотків до чіткості перемикання. Якщо на ланцюгу нема замочка, то придбай підходящий, а вижати пін/поставити замочок не проблема.
  7. "Справедливість - це те що на тебе дивиться з дула пістолета" - по моєму Аль Капоне сказав Вот Рябчук і вирішив відновити справедливість, свою, не таку як у всіх, але дуже доступним для нього в той момент способом. Ну те що там вавка в голові - не сперечаюсь...
  8. @Unknown Жек №3 Якщо мова про квартиру - то тут дійсно багато впирається в спроможність внутрібудинкових мереж. Не бачу сенсу їм витрачатись на більш дорогий лічильник, який буде тобі обмежувати потужність, якщо тебе обмежує а) твій автомат, б) автомат або "пробка" як в моєму хрущі в під'їзді на площадці, в) автомат на будинковому щитку через який живиться половина твого під'їзду (як в мене), г) стан проводки між усіма цими точками і між розеткою і твоїм домашнім автоматом. Якщо лічильник в під'їзді - хз, напевно можуть. Треба читати договір (чи оферту-типовий договір на сайті Волиньобленерго). Якщо приватний будинок - є договір приєднання (чи як його там), там всі технічні нюанси прописані, і хто на що має право.
  9. Як раз цю тему обговорювали з сусідом, і навіть їздили спілкуватись з начальником жеку. Жек каже - в вас на балансі будинку стільки-то тисяч, боргів стільки то, ви самі бачите що за ці гроші, крім поточних витрат на утримання, вам нереально зробити модернізацію. Створюйте осбб, або переукладайте всім будинком договір з жеком, де ці роботи будуть якось передбачені. Історії ще не кінець поки...
  10. Якщо ви юрособа або ФОП, спілкуйтесь з інспектором Волиньобленерго який відповідає за ваш об'єкт. Я думаю, завжди можна домовитись про короткотермінові піки з перевищенням дозволеної потужності (про налаштування лічильника). Або це може бути прописане в договорі. Про заміну лічильника - коли в вас закінчиться термін дії договору (якщо це не приватне домоволодіння чи квартира), або термін повірки чи щось подібне (читайте в своєму договорі), вам можуть поставити умову, що подальше виконання договору може бути тільки в разі заміни лічильника. Ну може якось домовитесь))). Коротше, вони знайдуть спосіб нагнути. Наприклад, перемістять точку підключення з вашої території на трансформаторну підстанцію, і там встановлять прилад обліку такий який захочуть. З населенням все складніше, там держава захищає. Коли мені в квартирі (по незнанці) замінили старий древній лічильник на новий, то знайомий, який причетний до тієї сфери, сказав - чого ж ти до мене не позвонив, відтягнули б цю заміну на невизначеий термін. Треба було відморозитись "на інший день бо нема часу". Бо новий крутить як треба, а старий може недокручувати 10-15%, і це нормально, і не є якимсь порушенням.
  11. В нас так люблять з кожної дірки розказувати про ринкові ціни і тп, в той же час забуваючи що в Україні ринкова економіка поки що на рівні дитячого садочка, в той час як в нормальних країнах вона "в полном расцвєтє сіл". Так от, в сраку ринкову ціну на газ в Європі, якщо там в рамках ринкової економіки розвинута система противаг, у вигляді уіляких прозорих компенсацій, дотацій, а в нас - ні. Нехай тоді заплатять робітникам газових родовищ України європейську зарплату, для початку, щоб наблизити собівартість видобутку до європейської. Ато хочуть і рибку з'їсти (дешева рабсила) і на паровозіку покататись (ринкова ціна на газ власного видобутку). Ну і крім цього - 1000 чи 2000 долларів за 1 к кубометрів - це не ринкова ціна, це ціна, яка утворилась в результаті кацапського газового шантажу, типу ви нам сертифікат на Потік, ми вам ціну. Спочатку якісь підараси заганяють себе в сраку, дозволяючи кацапам монополізувати ринок, а потім інші підараси чешуть про ринкову ціну. P.S Цікаво, яка зараз "ринкова" ціна на газ для промисловості Німеччини.
  12. В мене мі бокс с 4 після кількох оновлень і скидання до заводськх став набагато спритнішим. В роботі рік. Тому підтверджую.
  13. В Волиньобленерго дозволена потужність це болюча тема. Дуже за неї шпекають юросіб. А все тому що кошти, які раніше, коли Волиньобленерго було державним, виділяли на модернізацію і поточний ремонт, зараз приватне Волиньобленерго кладе в кишеню власників, і кошти виділяють тільки на латання там де "горить". По цій причині і "горить" зараз майже кругом. Інфа не від бабульок під під'їздом.
×
×
  • Створити...