Перейти до змісту

Пожежа ЦУМ ЛУцьк

I-Com

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Десь у цій або схожій темі проскакувало щодо сходів, що, мол, залишаться як і були (маю на увазі між поверхами). Схоже, не залишаться. У всякому випадку ті що ближче до готелю Україна сьогодні були вже відсутні.

Опубліковано
  В 22.04.2012 в 15:27, VadimM сказав:

Десь у цій або схожій темі проскакувало щодо сходів, що, мол, залишаться як і були (маю на увазі між поверхами). Схоже, не залишаться. У всякому випадку ті що ближче до готелю Україна сьогодні були вже відсутні.

То вже давно так...

Опубліковано
  В 18.04.2012 в 20:04, special сказав:

На першому поверсі нового універмагу чи в підвалі буде нове Сільпо)

Пока под вопросом,насколько знаю еще претендент появился.

Опубліковано
  Цитата
Пішла мулька, що власниця ЦУМу дружина азарова. Цікаво наскільки правдива інфа?

Палиця власник - меценат і благодійник)

Опубліковано
  В 25.04.2012 в 10:04, Liberta сказав:
  Цитата

От не можу зрозуміти, чого багатьом так цікаво що кому належить (я не тільки про ЦУМ).. Та хоть позашлюбна дочка Фіделя Кастро.. яка різниця??!

Опубліковано
  В 25.04.2012 в 13:36, Zeuss сказав:
  В 25.04.2012 в 10:04, Liberta сказав:
  Цитата

От не можу зрозуміти, чого багатьом так цікаво що кому належить (я не тільки про ЦУМ).. Та хоть позашлюбна дочка Фіделя Кастро.. яка різниця??!

Щоб знати кому дякувати за "наше счастливое детство". ;)

Опубліковано
  Цитата

Все просто: Луцьк - маленьке місто і людей, які володіють певними грошовими ресурсами, знати необхідно для прийняття зважених рішень. Найпростіший приклад: є можливість працевлаштуватись, ну скажімо в готель "Лучеськ"... власник ніби й засновник благодійного фонду, підтримує творчу і обдаровану молодь, но...ЦУМ підпалив :D от і подумаєш, а чи варто іти до нього на роботу?

Опубліковано

Ні, а ти посперечайся)))

я ж не мала на увазі влаштування в готель покоївкою чи гардеробницею - тоді однаково, а, наприклад фіндиром, юристом, главбухом, директором...тоді це показово, тому що завідомо знаєш, що методи, м'яко кажучи поза межами правового поля і наслідки роботи на таких посадах можна передбачити...

давай від зворотного, от Іванішин - хороший порядний чоловік, але ЗБК на межі банкрутства, то що, цього теж не потрібно знати при працевлаштуванні, чи, наприклад, при укладанні договору на пайову участь в будівництві житла, де забудовником є ЗБК?

а крім того, до твого посту № 546: мені завжди цікаво, що кому належить в місті, тому що неодноразово доводиться стикатись з тим, що я приймаю на обслуговування ніби одне підприємство, і, відповідно, ціну на свої послуги встановлюю для одного підприємства, а потім виявляється, що біля нього ще купа різних фірм і фірмочок і ще парочка підприємців...в бухгалтерів теж поширена така проблема...

поширені також випадки, коли, береш групу, але ніхто тебе відразу не попереджає, що вирішення особистих питань власників теж входить до твоїх обов'язків - і тому я завжди знаю, не тільки, хто чим володіє в місті, але й хто з ким дружить, хто кого утримує і т.д.

або береш підприємство ніби з одним напрямком діяльності - будівництво, напр., а пізніше виявляється, що на ньому ще величезна к-ть земельних ділянок і ти замість напрямку будівництва отримуєш ще додатково проблеми із змінами цільового призначення і т.д., але вирішення цих питань ніби уже входить в абонплату - підприємство то одне

Опубліковано

Ну по-перше. Банальне "що кому належить" і специфіка справ внутрішніх (процедури банкрутства і характер діяльності) це два трохи різних за змістом поняття, хоче де в чому вони перетинаються.

По-друге, у Луцьку усі власники сегментів з "цікавою історією" самі по собі (зараз або в минулому), або належать до об'єднань (не будемо називати кланами), по якому може тянутись шлейф. Тоді виникає питання - не співпрацювати, або не працювати взагалі?

По-третє (але то вже не відноситься до площини нашого питання) це треба взагалі тирсу в голові мати, щоб підписувати, будучи на посаді озвученій тобою, будь які ліві документи, або сприяти мутним схемам, який би "хрустальний" не був власник.. Почався мутняк - робимо висновки.

Імхо, звичайно ;)

Опубліковано
  Цитата
Ну по-перше. Банальне "що кому належить" і специфіка справ внутрішніх (процедури банкрутства і характер діяльності) це два трохи різних за змістом поняття, хоче де в чому вони перетинаються.

я це описала - коли береш групу - не завжди відразу знаєш, в якому стані всі підприємства групи

Цитата
По-друге, у Луцьку усі власники сегментів з "цікавою історією" самі по собі (зараз або в минулому), або належать до об'єднань (не будемо називати кланами), по якому може тянутись шлейф. Тоді виникає питання - не співпрацювати, або не працювати взагалі?

ну так отож - не співпрацювати, або не працювати взагалі

або, як мінімум, знати, з ким ти працюєш, якщо це "клан"

Цитата
По-третє (але то вже не відноситься до площини нашого питання) це треба взагалі тирсу в голові мати, щоб підписувати, будучи на посаді озвученій тобою, будь які ліві документи, або сприяти мутним схемам, який би "хрустальний" не був власник.. Почався мутняк - робимо висновки.

Зевс, але ж такі висновки можна зробити не тоді, коли почався мутняк, а ти уже на посаді, а перед тим, як іти на цю посаду - якщо, знову ж таки, ти володієш певною інформацією

Опубліковано

Наталю ти ні з ким не працюєш? Виходячи з твого другого пункту...

І моє питання, з якого почалась дискусія, навіщо середньостатистичній людині (нікого не хочу образити) знати кому належить ЦУМ, що робиться з мережею Бровіна, які зміни з власністю були навколо Там-Тама і хто став співвласником мережі заправок WOG.. формат "жовтих пліток" гуляє не в середовищі топ-менеджменту.

Опубліковано

Zeuss, соррі, я трішки відредагувала другий пункт)

І так отож, що працюю, але вибірково, розумієш: набагато краще не починати, ніж потім розривати відносини.

Опубліковано

Онотоле, от тільки не треба дешевого тролінгу тут.

Де ти тут бачиш диктат "повинна/не повинна".. я цікавлюсь для чого. Навіть не цікавлюсь, а не розумію.. так само не розумію слідкування за автомобілями, годинниками, нерухомістю інших людей.

В 26.04.2012 в 11:19, Liberta сказав:

Zeuss, соррі, я трішки відредагувала другий пункт)

І так отож, що працюю, але вибірково, розумієш: набагато краще не починати, ніж потім розривати відносини.

Тут погоджуюсь на всі 100%

Опубліковано
  Цитата

Спасибі, звичайно, але ж як ти будеш знати чи варто починати, якщо ти не знаєш, чим займається (можна читати як "чим володіє") потенційний клієнт?

І саме для цього мені, як середньостатистичній людині необхідна інформація, кому належить ЦУМ, що робиться з мережею Бровіна, які зміни з власністю були навколо Там-Тама і хто став співвласником мережі заправок WOG.

Більше того: як саме заволоділи ЦУМом і чому Континіум продав частину мережі ;)

Опубліковано

не всьо то, шо буцім проти тебе- тролінг.

сприйми як данність- так було і так буде. хтось щоби порівняти себе, хтось щоби дотронуться "до міра звьозд" хоч таким чином.

Опубліковано
  В 26.04.2012 в 11:31, Liberta сказав:
  Цитата

Спасибі, звичайно, але ж як ти будеш знати чи варто починати, якщо ти не знаєш, чим займається (можна читати як "чим володіє") потенційний клієнт? ;)

Користувач, який поцікавився власністю ЦУМа ніби як дружини Азарова, майбутній партнер Петровича? Все ж таки я про це

Опубліковано
  Цитата
Користувач, який поцікавився власністю ЦУМа ніби як дружини Азарова, майбутній партнер Петровича?

Ну раз поцікавився, значить так треба, окда? ;) Чи потрібно подавати письмове прохання на отримання інформації?)

До-речі, питання вже не актуальне, так що не переймайтесь так.

P.S. Де ж перевіряти плітки, як не на борді? :ninja:

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...