Перейти до змісту

Борд-допомога для діток

valerija

166 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 502
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

+100. работает

В мене наразі глюки з перевіркою стану рахунку.

Це ж як ти кидаєш гроші, щоб такі симисиски приходили???

Станом на 20.30. На картці 220грн. Готівкою 100грн.

Опубліковано

Мені смска підтвердження про переказ не прийшла ,щось приветбанк дійсно глючить . Як не зможу відправити сучасними технологіями , вкажіть точніше куди готівку занести.

Опубліковано

Це ж як ти кидаєш гроші, щоб такі симисиски приходили???

в Превед-24, перевод на карту ПБ, отправить уведомление и в поле твой номер мобилки

уведомление отправителю в ПБ действительно глючит, я сегодня получил sms'ки о платежах, которые делал вчера и позавчера

Опубліковано

Можемо віддати телевізор з відеомагнітофоном, з пультами + касети з мультиками.

Єдине, що він широкоформатний - 72 см в діагоналі.

Підходить?

Дякую. Підходить. Зателефонуйте мені на мобільний, домовимось як це доставити.

якщо діти мають змогу повноцінно користуватися комп'ютером, то думаю з десяток людей скинулися б детальками і ми тут би зібрали одну-дві простенькі машини, і як варіант з ТВ-тюнером для перегляду телеканалів в тому числі.

Як вам таке? Маю трохи зазізка.

Щодо комп’ютера, то, мабуть, варто порадитися з лікарем. Сьогодні ввечері дам відповідь .

Розмовляла з лікарем, можна скласти комп’ютер. Дякую.

Опубліковано

Oksana04, повідомте реквізити і тут

моя картка

б7б2 Чбб7 б2ІЗ бІ5б ПриватБанк

Вже є 220грн на картці і 100 готівкою.

Опубліковано

Як вам таке? Маю трохи зазізка.

куда підвести монітор?

Можу пошукати клавіатуру/мишу(старенькі), повинні були лишитись.

Опубліковано

За тел: 0950376700, Валерія, можна записатися, скоро буде тренінг для потенційних лікарняних клоунів.

У Львові діє фонд "Доктор Клоун", ми тільки вчимося так допомагати. http://www.drclown.org.ua/

...

Приєднуйтесь.

Тренінг буде у ці вихідні, проводитимуть фахівці зі Львова, фонд "Доктор Клоун", які постійно працюють у львівському сиротинці та Львівській обласній лікарні. Усіх, хто має бажання, прошу: приходьте. Навіть, якщо Ви потім не підете до лікарні, знання за плечима не носити, тим більше психологічні.

Окрім того. Всього є 11 палат, у 2 з них телевізори є. В одній є комп’ютер (від благодійника), ще в одній - ноутбук. Отже, дітки потребують ще 7 телевізорів. Задача непроста, але така, що вирішується – крок за кроком.

Тренінг проводитиметься не у ці вихідні, а на наступні, 29-30 жовтня.

За тел: 0950376700, Валерія, можна записатися, скоро буде тренінг для потенційних лікарняних клоунів.

У Львові діє фонд "Доктор Клоун", ми тільки вчимося так допомагати. http://www.drclown.org.ua/

...

Приєднуйтесь.

Тренінг буде у ці вихідні, проводитимуть фахівці зі Львова, фонд "Доктор Клоун", які постійно працюють у львівському сиротинці та Львівській обласній лікарні. Усіх, хто має бажання, прошу: приходьте. Навіть, якщо Ви потім не підете до лікарні, знання за плечима не носити, тим більше психологічні.

Окрім того. Всього є 11 палат, у 2 з них телевізори є. В одній є комп’ютер (від благодійника), ще в одній - ноутбук. Отже, дітки потребують ще 7 телевізорів. Задача непроста, але така, що вирішується – крок за кроком.

Тренінг проводитиметься не у ці вихідні, а на наступні, 29-30 жовтня.

Телевізорів треба лише три.

Опубліковано
дітки потребують ще 7 телевізорів

Бордівці, піднажміть!!!

ПИТАННЯ до бордівців:

ЩО КРАЩЕ??

Купити два телевізори бв по 250грн, чи один новий за 500???

Моя думка - один новий.

Опубліковано

Бордівці, а чи не організувати нам борд-допомогу???

Туди ж не треба чогось супермодного.

Думаю, ноути - закруто.

Але є ж телевізори в межах 500грн (ви тут всі швидко вмієте знайти коли хтось щось продає - де є значно дешевше :D ).

Може ми гуртом купили б зо два :blink: ?

докину паро гривенників + віддам отаке, якщо захочуть прийняти. :blush: Не ноут, але чим багаті...

Дякую. Щодо відеомагнітофона, то треба порадитись. Відповім завтра.

Я думаю, якщо буде телевізор, то ваш відеомагнітофон не завадить. Телефонуйте мені на мобільний.

Опубліковано

під мостом на Перемоги-Соборності, з правої сторони є гамазин з б/у технікою. На вітрині стоїть телевізор з наклейкою "від 700 гривень" (здається 700, завтра уточню)

Уточнюю: телевізори від 200 гривень, а від 700 гривень - ноутбуки.

Гнідава, Марка Вовчка (тобі, Нікель, до речі, недалеко)

До Приват-24 ближче :)

Опубліковано

якшо найдутся комплекти материнка+проц, можна буде далі збирати системні блоки.

зі своєї сторони якусь відеокарту чи ТВ тюнер підкину, докладу пару грн =)

доречі можете вказати наприклад реквізити рахунку, чи карточки приватбанка, куди б можна було перераховувати гроші.

скинути 50 грн через приват24 набагато проще, ніж шукати і вам і нам лишню годину аби зустрітися.

Опубліковано

доречі можете вказати наприклад реквізити рахунку, чи карточки приватбанка, куди б можна було перераховувати гроші

Див.пост №16

Опубліковано

Треба, певно, теми об"єднати, так буде зручніше, оскільки потреби відділення не обмежуються телевізором.

Опубліковано

Я так розумію - це має бути моя картка, раз я вже сказала "А"...

б7б2 Чбб7 б2ІЗ бІ5б ПриватБанк

Ще варіанти для готівки:

Гнідава, Марка Вовчка (тобі, Нікель, до речі, недалеко)

ну і традиційно - один з двох магазинів на Мєдвєдєва чи Фуршеті

Для тих, хто немає П24 і тим більше, кому ліньки пертись на Гнідаву, є зручний варіант поповнення картки у терміналі самообслуговування (не плутайте з різними айбоксами і тп), вони зараз є майже у всіх відділеннях. На екрані тицяєте "Банківські послуги" - "поповнення картки по номеру", вводите усі 16 цифр номеру карти, вкладаєте купюри по одній у купюроприймач, тиснете "Сплатити", за бажанням берете чек.

П.С. Картка цільова, тому її поповнення відбувається з комісією: до 200 грн. - 1 грн., більше 200 грн. - 0,5% від суми

Опубліковано

Якщо є книжечки дитячі кому можна передати?

Для valerija (0950376700, волонтер Валерія), або мені.

Напишіть куди піднести я піднесу вам? Можна в приват.

Опубліковано

Сьогодні скину гроші на картку, мені здається ціни нормальні в Софтлайні на Стуса, сьогодні там маю бути то гляну, що є за такі гроші.

Опубліковано

Бордівці, а чи не організувати нам борд-допомогу???

Є ж телевізори в межах 500грн

Може ми гуртом купили б зо два :blink: ?

Ми вже близькі до покупки двох телевізорів :g15: Вже є 400грн готівкою та 450грн на картці.

Бордівці, піднажміть!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...