Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

паб в Ірландії - це забігайлівка подивитись футбол, посьорбати пива, потриндіти з друзями, а у нас це крутий ресторан...

Як казав один співвласник цього ірландського пабу про паб "Честер":

"Паб "Честер" - це справжній англійський паб в розумінні людини, яка ніколи не була в справжньому англійському пабі".

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

паб в Ірландії - це забігайлівка подивитись футбол, посьорбати пива, потриндіти з друзями, а у нас це крутий ресторан...

До крутого ресторану йому ще далеко,а заклад,справді вийшов досить гарний,а головне,стильний.....і не схожий на інші заклади нашого міста. Звичайно,там ще є над чим працювати,але основа вже закладена....

До речі,Карабас теж дуже цікавий заклад,а інтер'єр схожий на "БІДУ" в Польщі,це гідна конкуренція Майдану чи кораблику))))

Опубліковано
До крутого ресторану йому ще далеко

Мались на увазі, в першу чергу, ціни, які не зовсім пабські, а ресторанні. А "Честер" - то ще більш важкий випадок.

Опубліковано
До крутого ресторану йому ще далеко

Мались на увазі, в першу чергу, ціни, які не зовсім пабські, а ресторанні. А "Честер" - то ще більш важкий випадок.

Що до цін згідна,але думаю,що з часом вони їх передивляться, адже людей в першу чергу можна зацікавити ціною....

Опубліковано

Кумпель скопіювали?

Имхо во всех заведениях Котыщука есть что то из сети Локаль. И это нормально (С)

Кумпель це не локаль

Опубліковано

Відвідав нещодавно Карабаса.

Якщо ви бажаєте несмачної солянки через годину після замовлення, вам - туди.

Дуже-дуже довго, оформлення - нікчемне, в параші - сморід.

Давно так гівняно не витрачав 200 грн.

Опубліковано

Заходили недавно до того Барабаса. Гарний просторий зал, зроблено досить цікаво. Нам сподобалася. Також сподобалось звучання музики, не голосно, але потужно. Розмовляти було цілком комфортно.

А от з обслуговування просто... Пива фірмового нема, того нема, того нема... Пивну дошку чекали довше, ніж деруни. Виявляється так довго цибуля в клярі обсмажувалась. Офіціант новачок, меню ще не вивчив. Може за пів року буде краще.

Вперше за багато часу заплатили строго по рахунку, не залишивши чайових.

Опубліковано

Заведение должно работать на оборот, первые пол года идеально набивая клиентуру, а потом уже скатываться до уровня среднего заведения =)

Опубліковано
піцерії Бровіна

Розшифруйте, будь ласка. Я ж туди ходжу піци поїсти, а не з власником знайомитись.

Піцерії "Фелічіта"

Опубліковано

Напевно,єдиний заклад,який тримає рівень обслуговування це піцерії Бровіна.

Я добавлю ще Базилік. Часто там буваю з часів самого відкриття. Ніколи не було жодних неприємних ситуацій з обслуговуванням. А у Бровіна один раз були нюанси в Фелічіті на пр. Волі: піцу несли ну дуже довго. Люди, які прийшли за 10-15 хв. після нас, вже доїдали свою піцу коли нам тільки несли.

Завтра буду святкувати в Карабасі копроратив. Подивимось, як вони справляться з таким форматом.

Опубліковано

Я добавлю ще Базилік. Часто там буваю з часів самого відкриття. Ніколи не було жодних неприємних ситуацій з обслуговуванням. А у Бровіна один раз були нюанси в Фелічіті на пр. Волі: піцу несли ну дуже довго. Люди, які прийшли за 10-15 хв. після нас, вже доїдали свою піцу коли нам тільки несли.

Завтра буду святкувати в Карабасі копроратив. Подивимось, як вони справляться з таким форматом.

Так, Базилік я забула....і обслуговування гарне,і для дітей є всі умови,навіть,для самих маленьких))))

А за Карабас обов'язково напишіть свої враження)))))

Опубліковано

Хочу залишити відгук про Карабаса-Барабаса. Він буде негативним. Перше враження було 50/50. Та потім його зіпсували остаточно. Персонал там весь "молодняк", 17-19 років. Офіціанти чемні, але не вкурсі, що у них робиться із замовленнями на новорічні свята. Адміністратора у реальному часі я не дочекалася, він був весь час "зайнятий". Передзвонила по телефону, збив, САМ ПЕРЕДЗВОНИВ, домовились про новорічний корпоратив, на який день, годину... І тут настав довгоочікуваний день "Х". Прийшли ми з колегами на домовлену годину, а нас охорона не пускає. Кажуть "Закрита вечірка". Як так? Давай кликати адміністратора. Вийшов хлопчина, геть "зелений", (років на 10 як мінімум молодший за мене) і почав втирати мені із колегами про те, що він про нас вперше чує. Що ніякого новорічного корпоративу він не приймав. У нього все розписане ще два тижні назад і зараз закрита вечірка від міської ради. На наші питанна "як таке можливо" і "що це за фігня" він грубо нахамив. Як адміністратор навіть не запропонував банального місця біля барної стійки чи кави за причинені незручності. Довелося терміново шукати нове місце для корпоративу. Але обурило інше - сопля, значно молодша за весь колектив фірми (сумніваюсь, що той адмін навіть подав документи в універ) нахамив людям, замість того аби розрулити ситуацію. І ще, там ваняє страшно.. Особливо при вході, де гардероб і так звана "пивоварня" за склом. Всі речі будуть штиняти чимось на зразок "тушеної капусти"....

Опубліковано

Були сьогодні у ірландському пабі, дуже сподобалось. Не можу сказати,що дешево (в порівнянні з Карабасом) але дуже смачна кухня...Брали декілька різних гарячих страв та десерти то все було чудово. Обслуговування теж на рівні.

где открылось это заведение чё то не могу соорентироваться???

Опубліковано

Мені дуже подобається "Сушия", і в плані обслуговування, і найголовніше якості продуктів і смаку вже готових страв.

Опубліковано

В Оттімо чібо все завжди подобається: і якість продуктів і смак готових блюд. Правда і ціна трохи вища від фелічітівської.

Опубліковано

Були сьогодні у ірландському пабі, дуже сподобалось. Не можу сказати,що дешево (в порівнянні з Карабасом) але дуже смачна кухня...Брали декілька різних гарячих страв та десерти то все було чудово. Обслуговування теж на рівні.

Между Зефиром и Орбитой

Опубліковано

Между Зефиром и Орбитой

Також там був - хороший паб, не дорого доречі. Нарешті Майдану альтернатива буде, - бо в останньому вже най...ки на рівному мiсці вже немає сили терпіти.

Опубліковано

После вчерашнего похода - везде лучше чем там =) Музыка валила на полную катушку так, что не слышно было соседа. На просьбу сделать музыку потише, ответ меня убил: "Тут такой галдёж, что если тише сделать будет шумно" О_о На что я ей сказал - сделайте тише люди орать не будут. После 10 минут она вернулась и сказала - нельзя.... И да 2 туалета на весь огромный зал...

Заходили недавно до того Барабаса. Гарний просторий зал, зроблено досить цікаво. Нам сподобалася. Також сподобалось звучання музики, не голосно, але потужно. Розмовляти було цілком комфортно. А от з обслуговування просто... Пива фірмового нема, того нема, того нема... Пивну дошку чекали довше, ніж деруни. Виявляється так довго цибуля в клярі обсмажувалась. Офіціант новачок, меню ще не вивчив. Може за пів року буде краще. Вперше за багато часу заплатили строго по рахунку, не залишивши чайових.

Сходив і я вчора з Fagot'ом в Карабас. Можливо після перших негативних відгуків колектив вигріб пі_дюлєй від власників, але обслуговування мені сподобалось. Офіціантка до нас підходила кожних 10-15 хвилин (може й частіше), замовлення підносила оперативно, в чеку - нічого лишнього. Окремий рєспєкт цій офіціантці - Каті - можливо нам просто з нею повезло, не знаю, але саме завдяки таким працівникам такі заклади повинні заробляти по максимуму, ібо я так думаю що ми там залишили б менше грошей, якби не вона.

Щодо гарного і просторого залу. Брєд. Тому "дизайнеру" який готував інтер'єр треба шось відрізати, щоб не розмножувався (зрозумію якщо ніякого дизайнера і не було а просто власники придумували це все "під піфко"). Щось подібне я вже в цій темі писав про "Вогнем і мечем" на Конякіна - зал не розділений на зони і яруси, кам'яні стіни та підлога сприяють тому що звук багаторазово від них відбивається створюючи луну (эхо), через що музику за загальним гаміром майже не чути, так само як і корєша поряд. Невже так складно зробити оздоблення хоча б стін із звукопоглинаючих матеріалів - тканин, дерева чи хоча б складного рель'єфу??? Відповідно, якщо відмести "зачод" за обслуговування і меню - звичайна совкова столовка, тільки з дерев'яними столами, дубами до гори дригом і Металікою в динаміках. Погана вентиляція, не затишно (уютно), нема атмосферності, як в Майдані чи Кораблику, хоча конкурувати ці заклади з Карабасом будуть. Ціни поки що порадували.

Опубліковано

Теж довелося вчора побувати в Карабасі. Заклад для того щоб пива випити їхнього - порозмовляти там не вийде із-за шуму.

Прийшли десь о 21.40. Офіціант нарисувався швидко. Замовили зразу пива на пробу (не зачепило щось). Погортали з десять хвилин меню і накидали замовлення щоб кухню зацінити.

Офіціант відійшов і підійшла дівчина, яка сказала що з нас бабло за концерт якогось "пластиліну", за який я маю платити :) ... пррр

...цікаво, що заважало офіціанту чи комусь на вході відразу попередити, що буде додаткова розважальна програма.

Довелося скасувати замовлення, допити пиво і перебиратися в інший заклад... Разом з нами піднімалося ще немало таких самих "щасливих і наїджених" клієнтів.

Мо колись до пуття доведуть... а поки що туди навідуватися не буду більше. Треба буде новий "паб" зацінити :)

Опубліковано

Новый это, наверное, Laphroaig (Лафройг) возле Зефира, я там был. Цены нормальные, пиво самое дорогое гиннесс 30 грн. есть и украинское пиво намного дешевле, интерьер понравился как и обслуживание. Из минусов отмечу: как-то там прохладно, и побольше выбор пива хотелось бы... А так все хорошо, если еще будут выступления групп, так вообще отлично

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...