Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ВІДПОВІДЬ ВСІМ!!!

що саме цікаве- то в нас можна скоріше випити смачної кави чим у Львові!!! Парадокс, або скажете що мелю дурниці-як євреї кажуть- "ТАКИ НЕТ". у Львові культ кави започаткували самі львівяни-вони ходять не на каву,а на спілкування однин з одним і їм всерівно що пити хоч самі смажені жолуді... але "Вони йдуть на КАВУ".

Лвів то окрема республіка в культурі якої змішалась суть всіх національностей,і не туристи а саме ЛЬВІВЯНИ диктують правила по яких живе сам ЛЬВІВ!!! Кожен закаулок,кожна вуличка живе своїм життям і диктує свої правила..!!!!

ЛУЧАНИ!!!! Чим ми гірші???Хто гам заважає любити наше місто так як люблять своє львівяни?? Де гордість за наше місто??

МИ НЕ ГІРШІ!!!

МИ ЩЕ КРАЩІ!!!

МИ ВІДКРИТІШІ !!!

МИ ЛУЧАНИ!!!

Давайте покажемо всім що ми є!!!!

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
ВІДПОВІДЬ ВСІМ!!!

що саме цікаве- то в нас можна скоріше випити смачної кави чим у Львові!!! Парадокс, або скажете що мелю дурниці-як євреї кажуть- "ТАКИ НЕТ". у Львові культ кави започаткували самі львівяни-вони ходять не на каву,а на спілкування однин з одним і їм всерівно що пити хоч самі смажені жолуді... але "Вони йдуть на КАВУ".

Лвів то окрема республіка в культурі якої змішалась суть всіх національностей,і не туристи а саме ЛЬВІВЯНИ диктують правила по яких живе сам ЛЬВІВ!!! Кожен закаулок,кожна вуличка живе своїм життям і диктує свої правила..!!!!

ЛУЧАНИ!!!! Чим ми гірші???Хто гам заважає любити наше місто так як люблять своє львівяни?? Де гордість за наше місто??

МИ НЕ ГІРШІ!!!

МИ ЩЕ КРАЩІ!!!

МИ ВІДКРИТІШІ !!!

МИ ЛУЧАНИ!!!

Давайте покажемо всім що ми є!!!!

Ви до виборів готуєтесь?

Опубліковано

У нас в Луцьку вже цих піццерій як собак нерізаних.

Але тим не менше коли хотіли з дітьми посидіти на перше вересня, не було жодного вільного столика. Попит породжує пропозицію.

ЗІ: вистачає в центрі кафешок-непіцерій також.

Опубліковано

У нас в Луцьку вже цих піццерій як собак нерізаних. На одному пр. Волі на кожному кроці. Вже час щось інше відкривати :0155:

бо "ходити на вареники" не модно :)

Опубліковано

В абсолютній більшості випадків домашні вареники смачніші за ресторанні. А от домашньої піци рівня, скажімо, "Фелічити", зі всією повагою до аматорів-піцеолів, я не пробував.

P.S. Моя бабуся робить найкращі в світі вареники. Феноменально тонке і смачне тісто, яке не розварюється. Всі, кому доводилося їх куштувати, підписалися б під моїми словами. І коли я хочу вареників, я просто йду до своєї бабусі. :)

Опубліковано

P.S. Моя бабуся робить найкращі в світі вареники. Феноменально тонке і смачне тісто, яке не розварюється. Всі, кому доводилося їх куштувати, підписалися б під моїми словами. І коли я хочу вареників, я просто йду до своєї бабусі. :)

Я хотів би підписатися під твоїми словами :) Як це зробити?

Опубліковано

Я хотів би підписатися під твоїми словами Як це зробити?

Подружитися з моєю бабусею. Вконтакті/однокласниках її не знайти, а от на дачі на грунті теми садоводства "навести мости" можна спробувати. :)

Опубліковано

Да, не видать мені вареників... :( Якщо вона їх такі смачні робить - може, могла б "на винос", заморожені продати?

Опубліковано

Буваючи родинним колом в гостях, частенько жартуємо на цю тему: що якби нашій бабусі було не 79, а скажімо, 29, то відкрили б першокласну вареничну.

Опубліковано

Я говорив про атмосферність, певну містичніть, яку потрібно закласти в основу закладу, яка потім буде роками працювати на власника. Хоч один та й має нести якусь завершену ідею, від стилістики, наповнення, до персоналу. І не обов'язково ввалювати сотні тисяч доларів. Більшість вкладають їх у форму а не суть.

Подібні відчуття в мене викликала колишня сама перша Фелічіта. Бруківка на підлозі, світло у декоративних віконечках, розвішені футболки з номерами на шнурках, дерева серед залу, справжня піч, тоненька піцца з смачним гострим соусом з перчиком, відмінне від усього тогочасного обслуговування з унікальним дрескодом, при вході - теплий прийом, музичка "італьяно ферро"... переносили мене у якийсь інший світ, це був справжній італійський дворик. Та ще й меню з якимись дивними словечками. Ностальгую... Після того як її зремонтували, була лише раз.

Для мене важливо, щоб заклад навіював якийсь особливий, притаманний лише йому настрій, мав свою унікальну атмосферу, в якій комфортно... навіть якщо ти прийшов один. Люблю Дім кави на Лесі. Можна просто посидіти почитати книжку, порозглядати чергову виставку чи то картин чи то ляльок.. перейнятись побаченим. А під час такої розслабухи тебе ніхто не підсижує, питаючи: "Ще щось будете замовляти?"

Та й взагалі, якщо це китайський ресторан - хай буде чайна церемонія, низенькі столики...ТИШИНА, піццерія - піцца, кав'ярня - кава, до кави, дитячий ресторан - різноманітний вибір десертів, а не алкогольних напоїв. А в нас як в столовій(тільки з євроремонтом), продають все зразу: і суші, і піццу, і борщ з пельменями, ще й панакоту внагрузку...дайте мізіму. Одним словом, сплошна комерція або ж заклади сімейного типу: для дітей ігрова кімната, для батьків бар і місце для куріння. +1 Бровіну: притримується хоч-якоїсь концепції в своїх закладах.

Опубліковано

Піца в Фелічіті смачна, але:

1. Дуже мало начинки (через таку піцу можна читати газету).

2. Завищена ціна (як в Європі,тільки тут зп менші в 10 разів).

3. Однією піцою одній людині не наїстись. Як мінімум треба брати 2, якщо голодний то і 3.

Крім того, як у більшості барів і піцерій чомусь пиво тільки чернігівського комбінату. Спагетті і вино взагалі ціна космос. Зробили з піцерії якийсь віп-заклад, а на вході вже не перший місяць на гнилому піддоні стоїть рекламний банер.

P.S. Italiano vero

Опубліковано

Піца в Фелічіті смачна, але:

1. Дуже мало начинки (через таку піцу можна читати газету).

2. Завищена ціна (як в Європі,тільки тут зп менші в 10 разів).

3. Однією піцою одній людині не наїстись. Як мінімум треба брати 2, якщо голодний то і 3.

Крім того, як у більшості барів і піцерій чомусь пиво тільки чернігівського комбінату. Спагетті і вино взагалі ціна космос. Зробили з піцерії якийсь віп-заклад, а на вході вже не перший місяць на гнилому піддоні стоїть рекламний банер.

P.S. Italiano vero

Не розумію вашого обурення. Адже в Луцьку величезний вибір піцерій!

У деяких такий товстий пляцок, що не то що газету читати будете, ножем не розріжете.

Та й начинки з ковбаси місцевого виробника не жаліють)))))

Цінова політика "фільтрує" контингент :)

Опубліковано

Я прокоментував попередній пост, а не обурився. Я взагалі туди не ходжу вже років 3-4. І не все так погано в інших, як ви описуєте.

Я ж написав в Фелічіті піца смачна, але 20 грам шинки, які світяться і 50 грам сиру, які вони кладуть для мене, наприклад, замало. Вас влаштовує тісто по 60 грн,то їжте, мене ні.

Опубліковано

До речі про Фелічіту.

Вчора проходився по центрі біля колишнього ресторану Капрі (здається так, на розі за ЦУМом як вниз по Винниченка йти) і краєм ока побачив, шо там Фелічіта оборудує приміщення.

Так то буде?

Опубліковано

в їдальні біля міськради недорого годують :)

Ну в Фелічіті взагалі особливо не пообідаєш щодня, скажем так, так що столовка думаю кращий варіант в цьому плані.

Чи ти готовий їсти там щодня макарони по 100 грн.? Чи тобі модні назви потрібні - греченто, пшениченто, pearl кашенто? Коли працював в директорії, то мене в плані обідів влаштовував Майдан, за 15-25 грн перше+друге в самий раз. Столовка ВДУ дуже малі порції і сервіс не той, по грошам майже те саме, що і Майдан.

Опубліковано

Цінова політика "фільтрує" контингент :)

Ну, Мотороллка, не знаю, кого они там хотят отфильтровать, мы вроде не бедная семья, как бы сказать, средний класс, твердо стоящий на ногах, что ли...часто позволяем себе выбраться где то посидеть, но в "Феличиту" всей семьей, т.е. двое родителей и двое детей пойти реально дорого, конечно можно, но придется выбирать из меню не то, что хочешь, а ограничить себя в выборе. Потому, мы просто туда не идем. Но в принципе, это и не семейное заведение, это подтверждает контингент, который теперь постоянно под стенами новоявленной "Феличиты".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...