crafter Опубліковано 20 Січня, 2013 в 21:10 #476 Опубліковано 20 Січня, 2013 в 21:10 а что можете сказать о пиццерии Теревени ??? там тоже и цены нормальные и пицца вкусная ! а что касается Базилика то +100% вкусно и не дорого !!!!!!!!!!!так, піцца смачна навіть дуже, ціни більш-менш адекватні, але був там один раз чогось знову туди йди немає бажання. заходив декілька раз брав з собою на винос піццу.
Соромітник Опубліковано 21 Січня, 2013 в 16:06 #477 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 16:06 минулого тижня мені син підкинув ідею пообідати в ресторані "Монастирська дорога" бо ми там ще не були... тепер я знаю куди можна вести серйозніших гостей і де в Луцьку чи не єдиний справжній ресторан. ІМХО звичайно. P.S.: правда можна було за ті гроші 4 рази в Хмельницькому пообідати
AK88 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 23:58 #478 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 23:58 минулого тижня мені син підкинув ідею пообідати в ресторані "Монастирська дорога" бо ми там ще не були... тепер я знаю куди можна вести серйозніших гостей і де в Луцьку чи не єдиний справжній ресторан. ІМХО звичайно. P.S.: правда можна було за ті гроші 4 рази в Хмельницькому пообідати О, так. "Монастирська дорога" доволі непоганий заклад. Позитиви: - хороша кухня - вдале розташування (центр) - прекрасний і пізнавальний інтер'єр. Пізнавальний, тому що з нього можна дізнатись цікаві речі про історію нашого міста - нормальне обслуговування - меню - майже витвір мистецтва - нормальний Wi-Fi - чудо-сантехніка Негативи: - хіба що високі ціни. Хоча, на мій погляд, співвідношення ціна/якість тут цілком виправдане
Fagot Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:43 #479 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:43 Був в Масці, в принципі не думаю що ще раз зайду, не мій район та нема нічого особливого, щоб їхати туди ще раз, інтер"єр трохи напружуючий - не відчуваєш затишку, ціни зависокі, вищезгадувана Фелічіта дешевша помоєму, да і піца там смачніша, а олійка гостріша , офіціантки поки недосвідчені, але думаю це поправиться з часом, на меню уваги не звернув, пожував піцу - не відчув нічого надзвичайного, зрозумів що мене намахали як мінімум словами "у нас все італійське" , напевно в тому районі моєю улюбленою піцерією залишиться все таки Бенісімо. Взагалі останнім часом дуже подобається відвідувати Соло на Відродження, дуже швидко обслуговують, піца непогана, сам заклад досить затишний та є дитячий куточок, якщо говорити про те ж Соло на Молоді(ака мадагаскар), дуже велике приміщення та дуже шумне, потрібно хвилин 10 на адаптацію до вокзального гулу, тому, як на мене, краще трішки проїхатись та відчути затишок і тишу.
Tarzanych Опубліковано 4 Лютого, 2013 в 18:51 #480 Опубліковано 4 Лютого, 2013 в 18:51 Якщо говорити про недавно закриті заклади харчування, то сьогодні з Шаурмами вивозили обладнання
aroma Опубліковано 4 Лютого, 2013 в 18:56 #481 Опубліковано 4 Лютого, 2013 в 18:56 Правильно робити, що вивозили, галіма в них шаурма була.
Yarchik Опубліковано 4 Лютого, 2013 в 19:24 #482 Опубліковано 4 Лютого, 2013 в 19:24 в тому районі моєю улюбленою піцерією залишиться все таки Бенісімо. "Беніссімо" починає спаскуджуватися. Вони відкрили точку в "Адреналіні", і піца, яка робиться там, поливається якимсь таким пластмасовим кетчупом, який вбиває весь смак. А стара "Беніссімо" грішить не дуже свіжими овочами. До того ж кілька днів тому замовив у них їхню піцу "Беніссімо", і цибуля чомусь вперто перебивала смак решти інгредієнтів. Прикро, бо раніше любив замовити там на вечір додому піцу-дві.
pura Опубліковано 4 Лютого, 2013 в 20:06 #483 Опубліковано 4 Лютого, 2013 в 20:06 "Беніссімо" починає спаскуджуватися. Вони відкрили точку в "Адреналіні", і піца, яка робиться там, поливається якимсь таким пластмасовим кетчупом, який вбиває весь смак. А стара "Беніссімо" грішить не дуже свіжими овочами. До того ж кілька днів тому замовив у них їхню піцу "Беніссімо", і цибуля чомусь вперто перебивала смак решти інгредієнтів. Прикро, бо раніше любив замовити там на вечір додому піцу-дві. Вчора в Адреналіні брали їхню піцу "Беніссімо", на рахунок цибулі і всього іншого вищесказаного підтримую на всі сто, раніше вона смачніша була
MaestroA Опубліковано 4 Лютого, 2013 в 22:39 #484 Опубліковано 4 Лютого, 2013 в 22:39 "Беніссімо" починає спаскуджуватися.Не починає, спаскудилОСЯ вже давно!Після того, як років п'ять тому в цьому чудо-закладі мене частували піццою з салямі, нарізаною соломкою кавалюхами (за якість самої ковбаси я мовчу), я зарікся ніколи в "Беніссімо" ні ногою. Але, як кажуть, ніколи не кажи ніколи...Років два тому відпочивали ми в "Адреналіні". На той час перекусити крім цієї піццерії там було ніде. Тож прийшли, сіли, чекаємо. Прийшла офіціант, зразу замовили піццу, щоб менше чекати. Дивлячись в меню у вигляді листівки, що лежало на столі, запитую: яке є пиво і горішки в наявності. Відповідає: пиво є таке-то-таке, а горішки такі-то-такі. Я їй: пиво таке-то 0,5, а горішки солоні. Пиво приносить не таке 0,3, а горішки з якимось смаком. Мовчу! Принесли піццу, очікувано не сподобалась, з'їли і попросили рахунок. В рахунку (був вибитий з касового апарату), ціна сходилася лише на піццу. Пиво вибите 0,5, а горішки на гривні півтори-дві дорожче. В мене легкий шок! Кличу офіціанта, даю їй рахунок + меню і кажу, щоб знайшла мені 3 відмінності. Після паузи відповідь: пиво я принесла таке, я ви замовляли; в чеку об'єм пива попутали (без "вибачте"), з горішками там нова ціна, яку не встигнули зазначили на меню, повідомити про це клієнта вона забула і ціну в рахунку змінювати нам теж ніхто не буде. Питаю: де книга скарг. Відповідає: не має. Починаю шукати очима, і справді не має. В мене дах рухнув! Кличу я старшого офіціанта. Прийшо, не вислухало, перебило, поспівало ту ж саму пісню, і питає чи ми будемо платити. Моя відповідь: по данному рахунку - однозначно ні. Каже нам: я зараз виключу міліцію. Пішов десь. Бачу кучкуються вже охоронці, загдядають, але не наважуються зайти. Оце було шоу! Я кличу директора/завідуючого/адміністратора. Через хвилин 5 приходить до нашого столику тіло жіного роду і видає: мене звати Валя, слухаю вас! Я їй: це я вас слухаю, і хто така Валя? Відповідь: Валентина бла-бла - в.о. заступника директора бла-бла. Поговорили, забрала рахунок, пішла. Через певний час приносить той же рахунок тільки вже покреслений ручкою з виправленнями + п'ять гривень. І тут від неї коронна фраза вечора: це щоб вам було легше розрахуватися! ... Нікого і ніколи ще так не хотілося нагодувати грішми!
swen1989 Опубліковано 5 Лютого, 2013 в 06:58 #485 Опубліковано 5 Лютого, 2013 в 06:58 Це в мене щось схоже було у "Вогнем та мечем" весною... НА одне пиво більше принесли, почали розбиратися.. В результаті нахамили і сказали: "Нема чим розраховуватися - не приходьте." Ппц просто . Ну після того я там і не був ні разу.
lilechka Опубліковано 5 Лютого, 2013 в 08:22 #486 Опубліковано 5 Лютого, 2013 в 08:22 "Беніссімо" починає спаскуджуватися.Зайшли ми одного разу пообідати. Людей було небагато 3-4 столика. Довго чекали свою піцу. Нарешті принесли...підгорівшу. Враження не дуже приємніЩе одного разу замовляли на компанію реберця. Таке враження, що вони у них декілька днів лежали приготованими і нам принесли їх розігрітими в мікрохвильовціДля особливих клієнтів раніше була знижка 20 %. Було вигідно проводити святкування у них. Віднедавна знижку зменшили до 10 %
aroma Опубліковано 5 Лютого, 2013 в 08:24 #487 Опубліковано 5 Лютого, 2013 в 08:24 Я так само не хочу в цей Роял бургер (на Лесі Українки) із-за обслуги. Сказали мені самому прибирати піднос після когось, мовляв, у нас самообслуговування.Хай самі себе там обслуговують )))
Life Опубліковано 6 Лютого, 2013 в 15:47 #488 Опубліковано 6 Лютого, 2013 в 15:47 Пишуть що Фреймут знову нагрянула у Луцьк!http://afisha.lutsk.ua/news/revizor-znovu-rekomendue-karamel-kafe
Dream Опубліковано 6 Лютого, 2013 в 17:32 #489 Опубліковано 6 Лютого, 2013 в 17:32 Нєнє, "не співпрацюємо" ©Ревізор *троллфейс* мордокнига 7 годин тому Одна з складних ревізій. Оля думає. Немає рішення. Забрали срібну табличку і поїхали, щоб дати шанс і сформулювати вирок завтра... ич
summer Опубліковано 8 Лютого, 2013 в 17:58 #490 Опубліковано 8 Лютого, 2013 в 17:58 у "Базиліка" - медалька від Фреймут
Cooler Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 00:41 #491 Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 00:41 ше ту тупу передачу продовжують знімати?
NoGood Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 05:37 #492 Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 05:37 Чув що в Кварталі буде Соло.
VaLeRa Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 14:50 #493 Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 14:50 табличку в Фелічити забрали. Однако....
Dream Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 15:02 #494 Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 15:02 Пишуть що новий сезон Репортеравізора - з 04.03. Думаю почнуть якраз з Луцька.
Black Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 16:50 #495 Опубліковано 9 Лютого, 2013 в 16:50 табличку в Фелічити забрали. Однако....Не проплатили на наступний рік )))))))))))))))))))
cemiynick Опубліковано 10 Лютого, 2013 в 17:14 #496 Опубліковано 10 Лютого, 2013 в 17:14 Якщо говорити про недавно закриті заклади харчування, то сьогодні з Шаурмами вивозили обладнанняШаурмаму фтопку, а Friitz жаль.Памятаю, якось у вихідні дні зранку, сідав там, брав картопельку чи курячі ніжки, був часто 1 в залі, так тихо, спокійно, сонечко світить... Найкращі спогади від цього закладу, спочивай у мирі.Заклад все рівно закрили тому можу написати.Там персонал був не привітний, якщо 1 зміна хоч ще якось віталась, то друга зміна, взагалі все пофігу, таке враження що ти десь в москві, а ти якийсь таджик що прийшов до панів, кидали як собаці і все. Особливо дівчина, тій взагалі все пофігу було. Постійно було враження що вона гидує тим місцем. Але питання нашо йти на ту роботу якщо тобі неприємно.Не писав би, але можу порівнювати з різними закладами, а це перше на що звернув увагу і постійно звертав.
Saddy Опубліковано 10 Лютого, 2013 в 17:35 #497 Опубліковано 10 Лютого, 2013 в 17:35 новий сезон Репортерадозволю собі виправити Вас - не Репортера, а "Ревізора"
pashka05 Опубліковано 11 Лютого, 2013 в 16:21 #498 Опубліковано 11 Лютого, 2013 в 16:21 Народ, цікавить як ціни в ресторані "Круаж" - не треба писати, що високі там чи низькі, а конкретно на якихось стравах приклади наведіть, щоб зорієнтуватися.
Гість rl72 Опубліковано 11 Лютого, 2013 в 19:59 #499 Опубліковано 11 Лютого, 2013 в 19:59 так уже вийшло, що довелось побувати в "Хмельницькому". 2 замовлених салати так і не принесли (в рахунок, правда, також не включили). замовлене пиво закінчилось, прийшлось замовляти інший сорт/виробника.враження... чесно кажучи не склалось ніяких
Соромітник Опубліковано 11 Лютого, 2013 в 20:41 #500 Опубліковано 11 Лютого, 2013 в 20:41 так уже вийшло, що довелось побувати в "Хмельницькому" ....... враження... чесно кажучи не склалось ніяких нещодавно зайшли, а там з телевізорів волає оцей витвір мистецтва наїлися... покращення однако і туди добралося
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.