Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а что можете сказать о пиццерии Теревени ??? там тоже и цены нормальные и пицца вкусная ! а что касается Базилика то +100% вкусно и не дорого !!!!!!!!!!!

так, піцца смачна навіть дуже, ціни більш-менш адекватні, але був там один раз чогось знову туди йди немає бажання. заходив декілька раз брав з собою на винос піццу.

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

минулого тижня мені син підкинув ідею пообідати в ресторані "Монастирська дорога" :) бо ми там ще не були...

тепер я знаю куди можна вести серйозніших гостей і де в Луцьку чи не єдиний справжній ресторан. ІМХО звичайно.

P.S.: правда можна було за ті гроші 4 рази в Хмельницькому пообідати :)

Опубліковано

минулого тижня мені син підкинув ідею пообідати в ресторані "Монастирська дорога" :) бо ми там ще не були...

тепер я знаю куди можна вести серйозніших гостей і де в Луцьку чи не єдиний справжній ресторан. ІМХО звичайно.

P.S.: правда можна було за ті гроші 4 рази в Хмельницькому пообідати :)

О, так. "Монастирська дорога" доволі непоганий заклад.

Позитиви:

- хороша кухня

- вдале розташування (центр)

- прекрасний і пізнавальний інтер'єр. Пізнавальний, тому що з нього можна дізнатись цікаві речі про історію нашого міста

- нормальне обслуговування

- меню - майже витвір мистецтва ;)

- нормальний Wi-Fi

- чудо-сантехніка ;)

Негативи:

- хіба що високі ціни.

Хоча, на мій погляд, співвідношення ціна/якість тут цілком виправдане

Опубліковано

Був в Масці, в принципі не думаю що ще раз зайду, не мій район та нема нічого особливого, щоб їхати туди ще раз, інтер"єр трохи напружуючий - не відчуваєш затишку, ціни зависокі, вищезгадувана Фелічіта дешевша помоєму, да і піца там смачніша, а олійка гостріша ;), офіціантки поки недосвідчені, але думаю це поправиться з часом, на меню уваги не звернув, пожував піцу - не відчув нічого надзвичайного, зрозумів що мене намахали як мінімум словами "у нас все італійське" :_07:, напевно в тому районі моєю улюбленою піцерією залишиться все таки Бенісімо.

Взагалі останнім часом дуже подобається відвідувати Соло на Відродження, дуже швидко обслуговують, піца непогана, сам заклад досить затишний та є дитячий куточок, якщо говорити про те ж Соло на Молоді(ака мадагаскар), дуже велике приміщення та дуже шумне, потрібно хвилин 10 на адаптацію до вокзального гулу, тому, як на мене, краще трішки проїхатись та відчути затишок і тишу.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

в тому районі моєю улюбленою піцерією залишиться все таки Бенісімо.

"Беніссімо" починає спаскуджуватися.

Вони відкрили точку в "Адреналіні", і піца, яка робиться там, поливається якимсь таким пластмасовим кетчупом, який вбиває весь смак.

А стара "Беніссімо" грішить не дуже свіжими овочами. До того ж кілька днів тому замовив у них їхню піцу "Беніссімо", і цибуля чомусь вперто перебивала смак решти інгредієнтів. :(

Прикро, бо раніше любив замовити там на вечір додому піцу-дві.

Опубліковано

Вони відкрили точку в "Адреналіні", і піца, яка робиться там, поливається якимсь таким пластмасовим кетчупом, який вбиває весь смак.

А стара "Беніссімо" грішить не дуже свіжими овочами. До того ж кілька днів тому замовив у них їхню піцу "Беніссімо", і цибуля чомусь вперто перебивала смак решти інгредієнтів. :(

Прикро, бо раніше любив замовити там на вечір додому піцу-дві.

Вчора в Адреналіні брали їхню піцу "Беніссімо", на рахунок цибулі і всього іншого вищесказаного підтримую на всі сто, раніше вона смачніша була

Опубліковано

Не починає, спаскудилОСЯ вже давно!

Після того, як років п'ять тому в цьому чудо-закладі мене частували піццою з салямі, нарізаною соломкою кавалюхами (за якість самої ковбаси я мовчу), я зарікся ніколи в "Беніссімо" ні ногою. Але, як кажуть, ніколи не кажи ніколи...

Років два тому відпочивали ми в "Адреналіні". На той час перекусити крім цієї піццерії там було ніде. Тож прийшли, сіли, чекаємо. Прийшла офіціант, зразу замовили піццу, щоб менше чекати. Дивлячись в меню у вигляді листівки, що лежало на столі, запитую: яке є пиво і горішки в наявності. Відповідає: пиво є таке-то-таке, а горішки такі-то-такі. Я їй: пиво таке-то 0,5, а горішки солоні. Пиво приносить не таке 0,3, а горішки з якимось смаком. Мовчу! Принесли піццу, очікувано не сподобалась, з'їли і попросили рахунок. В рахунку (був вибитий з касового апарату), ціна сходилася лише на піццу. Пиво вибите 0,5, а горішки на гривні півтори-дві дорожче. В мене легкий шок! Кличу офіціанта, даю їй рахунок + меню і кажу, щоб знайшла мені 3 відмінності. Після паузи відповідь: пиво я принесла таке, я ви замовляли; в чеку об'єм пива попутали (без "вибачте"), з горішками там нова ціна, яку не встигнули зазначили на меню, повідомити про це клієнта вона забула і ціну в рахунку змінювати нам теж ніхто не буде. Питаю: де книга скарг. Відповідає: не має. Починаю шукати очима, і справді не має. В мене дах рухнув! Кличу я старшого офіціанта. Прийшо, не вислухало, перебило, поспівало ту ж саму пісню, і питає чи ми будемо платити. Моя відповідь: по данному рахунку - однозначно ні. Каже нам: я зараз виключу міліцію. Пішов десь. Бачу кучкуються вже охоронці, загдядають, але не наважуються зайти. Оце було шоу! Я кличу директора/завідуючого/адміністратора. Через хвилин 5 приходить до нашого столику тіло жіного роду і видає: мене звати Валя, слухаю вас! Я їй: це я вас слухаю, і хто така Валя? Відповідь: Валентина бла-бла - в.о. заступника директора бла-бла. Поговорили, забрала рахунок, пішла. Через певний час приносить той же рахунок тільки вже покреслений ручкою з виправленнями + п'ять гривень. І тут від неї коронна фраза вечора: це щоб вам було легше розрахуватися! ... Нікого і ніколи ще так не хотілося нагодувати грішми!

Опубліковано

Це в мене щось схоже було у "Вогнем та мечем" весною... НА одне пиво більше принесли, почали розбиратися.. В результаті нахамили і сказали: "Нема чим розраховуватися - не приходьте." Ппц просто :_09: . Ну після того я там і не був ні разу.

Опубліковано

Зайшли ми одного разу пообідати. Людей було небагато 3-4 столика. Довго чекали свою піцу. Нарешті принесли...підгорівшу. Враження не дуже приємні

Ще одного разу замовляли на компанію реберця. Таке враження, що вони у них декілька днів лежали приготованими і нам принесли їх розігрітими в мікрохвильовці

Для особливих клієнтів раніше була знижка 20 %. Було вигідно проводити святкування у них. Віднедавна знижку зменшили до 10 %

Опубліковано

Я так само не хочу в цей Роял бургер (на Лесі Українки) із-за обслуги. Сказали мені самому прибирати піднос після когось, мовляв, у нас самообслуговування.

Хай самі себе там обслуговують )))

Опубліковано

Нєнє, "не співпрацюємо" ©Ревізор

*троллфейс*

541517_413810132039330_1404355568_n.jpg

мордокнига 7 годин тому

558080_413993015354375_327121797_n.jpg

Одна з складних ревізій. Оля думає. Немає рішення. Забрали срібну табличку і поїхали, щоб дати шанс і сформулювати вирок завтра...

ич

Опубліковано

Якщо говорити про недавно закриті заклади харчування, то сьогодні з Шаурмами вивозили обладнання

Шаурмаму фтопку, а Friitz жаль.

Памятаю, якось у вихідні дні зранку, сідав там, брав картопельку чи курячі ніжки, був часто 1 в залі, так тихо, спокійно, сонечко світить... Найкращі спогади від цього закладу, спочивай у мирі.

Заклад все рівно закрили тому можу написати.

Там персонал був не привітний, якщо 1 зміна хоч ще якось віталась, то друга зміна, взагалі все пофігу, таке враження що ти десь в москві, а ти якийсь таджик що прийшов до панів, кидали як собаці і все. Особливо дівчина, тій взагалі все пофігу було. Постійно було враження що вона гидує тим місцем. Але питання нашо йти на ту роботу якщо тобі неприємно.

Не писав би, але можу порівнювати з різними закладами, а це перше на що звернув увагу і постійно звертав.

Опубліковано

Народ, цікавить як ціни в ресторані "Круаж" - не треба писати, що високі там чи низькі, а конкретно на якихось стравах приклади наведіть, щоб зорієнтуватися.

Опубліковано

так уже вийшло, що довелось побувати в "Хмельницькому". 2 замовлених салати так і не принесли (в рахунок, правда, також не включили). замовлене пиво закінчилось, прийшлось замовляти інший сорт/виробника.

враження... чесно кажучи не склалось ніяких

Опубліковано

так уже вийшло, що довелось побувати в "Хмельницькому"

.......

враження... чесно кажучи не склалось ніяких

нещодавно зайшли, а там з телевізорів волає оцей витвір мистецтва :)

наїлися...

покращення однако і туди добралося :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...