Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Був в «Базиліку». Досить не погана піцца, смачна, осблуга привітна. Дружині подарували якийсь кексік в честь 8 березня. А на виході ще один дали )))

Інтер’єр простий але подобається, що просторо і столикі подальше один від одного знаходяться.

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

7 березня відвідала з друзями караоке-клуб "Паганіні". Враження самі негативні, які можуть бути. По-перше, прийшовши о 22 год. адміністратор повідомила, що музика у них з 23, реально ж почалася в 23.30. По-друге, нам принесли замовлення, яке ми не замовляли, при цьому офіціантка наполягала, що ми замовляли. А замовивши молочний коктейль, почули і відповідь «Нема морозива». По-третє, коли почалося караоке, вияснилося, що списку пісень у них немає...Ми замовили одну пісню, кажуть, що нема такої, іншу — теж немає...По-четверте, немає бек-вокалістів...П"яні хлопаки просто виносили мізки своїм виттям, непопадання в слова, мелодію.. і це треба було терпіти цілу пісню...а вони співали регулярно через 3-4 пісні...під цей жах дехто умудрявся ще й танцювати. Для такого рівня клубу ціни надто вже високі)))) Окрема тема туалет, в якому під умивальником стояло кілька пустих бруднуватих півлітрових банок...для аналізів мабуть....на стіні гачок для сумки тепіпався на "соплях", шкода не зробила фото всього)) На коридорі двері в кухню відкриті з краєвидом на мийки, здається...Вид не дуже приємний)))) Коротше кажучи, довго там не були...і більше ніколи не підемо!

Опубліковано
І Знову "Песто піца" біля "Допінгу" район 26школи.

Коли вже піде мода на вареничні і пельменні

Не сподобалося,був вчора.Людей тьма,піццу чекати довго.Зал один,без перегородок кімнат.Не затишно,всі один одному в рота заглядують.Більше не піду.

Опубліковано

Так це вроді стара "Дюна",що була в підвальному приміщенні на Соборності.Там де магазин СофтЛайн. Питав в офіціантки,сказала що та піццерія "канула в лєту".А шкода.Там було набагато краще,як на мене.

Опубліковано

Нова піцерія на Кравчука називається PRESTO PIZZA. Читати потрібно правильно =) Теж вчора заходила, людей було багато, але якраз звільнився столик. Зал там один, але перегородки є, веселий інтер'єр...кружки, шарики, картини...по простому, але в той же час затишно. Скуштувала їхню фірмову піцу...сподобалась. Наступний раз зайду на суші.

Опубліковано

Нова піцерія на Кравчука називається PRESTO PIZZA.... Скуштувала їхню фірмову піцу... Наступний раз зайду на суші.

74986617.jpg

Опубліковано

О ВЕЛИКИЙ ЛУЦКИЙ НАРОД !!!!! есть сайт http://v.lutsk.ua/ там и новые и старые заведения есть, можно и фото глянуть ....

что могу сказать по пицериям то БАЗИЛИК и ТЕРЕВЕНИ пока для меня самые нормальные заведения .... но как то уже та пицца подз.......ла уже .... ссылка на ПРЕСТО ПИЦЕРИЮ http://v.lutsk.ua/catalog/food/pizza/presto-pizza.html так же можно глянуть Панорамне фото

есть в Луцке ещё один бар называется "33й" находится он на улице Кравчука за ЭвроСекондХэндом ... оценка моя этого барчика .... положительная ... и работает до 24:00, кто ещё был в нём, отзывы хотелось бы услышать .....

кстати о пице кто знает такое кафе как ДАНГО что находится около ТЦ Гостинец там тоже появилась пица .... просто нету слов ....

Опубліковано

Мені сподобалось в Ottimo Cibo в підвалі готелю Залєскі... Досить смачно, тим більше, що там робить піццу мій товариш пекельний Юрік, ака Юрій Кондратюк. (Пекельна кухня на 1+1)

п.с. Везувіо-папа та Фудзіяма-мама))))))))))

Опубліковано

есть в Луцке ещё один бар называется "33й" находится он на улице Кравчука за ЭвроСекондХэндом ... оценка моя этого барчика .... положительная ... и работает до 24:00, кто ещё был в нём, отзывы хотелось бы услышать .....

Неодноразово був в "33 кварталі". В тому районі в мене досить багато знайомих/друзів і вони часто там організовують святкування типу ДН. Останній раз був тиждень тому. Вцілому, мені подобається. Непогана кухня, розумна ціна (115 грн. на людину без спиртного, м'ясних нарізок і солодкого), є де потанцювати чи провести якісь розваги для дітей.

Опубліковано

Мені сподобалось в Ottimo Cibo в підвалі готелю Залєскі... Досить смачно, тим більше, що там робить піццу мій товариш пекельний Юрік, ака Юрій Кондратюк. (Пекельна кухня на 1+1)

Товарисч, Юра Кондратюк там не работает уже месяца два, сейчас он шеф-повар ресторана "Маска"..... Вы немного от жизни отстали.... Или давно в Оттимо не были....

Опубліковано

Товарисч, Юра Кондратюк там не работает уже месяца два, сейчас он шеф-повар ресторана "Маска"..... Вы немного от жизни отстали.... Или давно в Оттимо не были....

Так, був там останній раз в грудні) але ж мова не про те)

Опубліковано

заради справедливості варто відмітити що саме піца в "Ottimo cibo"(чи як його там) була не настільки вдала як суші. І після того як той "пекельний Юрік" звідти пішов - гіршою вона не стала :) тепер може навіть смачніша троха.

Дивний взагалі заклад - хороша кухня при повній відсутності дизайну і затишку.

Опубліковано

Про який дизайн може йти мова коли це орендований конференцзал готелю "Залєскі".

Опубліковано

В Ottimo Cibo проблеми з витяжкою, якщо вона там і є (думаю, мусить бути), то недостатньо потужна. Але за їх суші я готова це пробачити :) . Смачніших я поки що в Луцьку не їла.

Опубліковано

В Ottimo Cibo проблеми з витяжкою, якщо вона там і є (думаю, мусить бути), то недостатньо потужна. Але за їх суші я готова це пробачити :) . Смачніших я поки що в Луцьку не їла.

просто Ви не куштували як готує мій Олексій :_04:

Опубліковано

просто Ви не куштували як готує мій Олексій :_04:

Це просто тому, що Ви не куштували суші, які готую я :) А за чотири роки з того першого суші-чрєвоугодія моя майстерність зросла в рази...

Але зауважу, що тема не про те, як готую я чи хтось там Ваш :) Тому давайте на цім слові будемо здорові і обговорюватимемо заклади громадського харчування (якими ні Олексій, ні мну не є) міста Луцька :)

Опубліковано

Про який дизайн може йти мова коли це орендований конференцзал готелю "Залєскі".

прикольний в них конференцзал - з пічкою і величезною "барною стійкою"

Опубліковано

Львівський штрудель

нововідкритий заклад на просп. Волі,8 (як спускатися до "Сніжинки"). Ще до його відкриття гадав, що заклад має якесь відношення до Львова чи львівського закладу "Львівські пляцки" (який усім переконливо рекомендую). До цього часу мені не зрозуміло, чи логотип Львова, використаний на фасаді кафе, знаходиться там офіційно чи це просто луцька рекламна піратська фішка?

(За рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради, використання логотипу фізичними та юридичними особами, іншими організаціями дозволяється після погодження з відділом промоції управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту Львівської міської ради)

post-6593-0-42291800-1363617757_thumb.jp

офіційний логотип Львова

post-6593-0-49411900-1363617538_thumb.pn

логотип луцького закладу

Точнісінько, як і у львівському прототипі, у меню закладу - штруделі, сирники, кава. Перепитую, чи це мережа знаного львівського кафе. Відповідають : "ні, але ми у них вчилися". Ну, якщо вчилися, то принаймні, штруделі навчилися пекти такі ж смачнющі. Вирішую взяти штрудель з собою. Як і у Львові до штруделів пропонують різні солодкі соуси з точнісінько таких же білих каструль. Доки все нагадує дійсно класне львівське кафе - мені подобається.

Найгірше було потім. Штрудель виявився мало схожим на власне штрудель. Коли я приніс його додому у контейнері виявились окремо висипана штрудельна начинка і окремо - оболонка штруделя. Начинка являла собою суміш звичайних сухих вишень з компоту та грубо порізаних волоських горохів. Тісто теж не мало звичного смаку і вигляду. Соуси навіть не нагадували те, що вони хотіли відтворити.

Звичайно, все було неотруйне, його можна було проковтнути. Але сама концепція і ідея закладу настільки скопійована з львівського, що мимоволі очікуєш бодай якоїсь подібності. На жаль, жодних паралелей, жодної подібності. Гадаю, заклад розрахований на людей, які ніколи не побувають поза Луцьком і ніколи в житті не куштували (і не скуштують) справжнього штруделя.

Хочеться сподіватися, що конкретно "мій" штрудель того дня не вдався через поганий настрій пекаря.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...