Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"сам дурак" - про Accelero?

Тема то про 5850.

Купити Accelero заважає лише жлобство і нерозуміння його доцільності.

Так купивши його один раз, через досконалу конструкцію можна бути впевненому в хорошому охолодженні не одного покоління відеокарт.

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як-то кажуть є простір для фантазії, як не дивно але резистор тримає два кулера і навіть не гріється... результати будуть пізніше

a6d9e1c084c15fa5662b0249e3e3eb1f.jpg

3655065c6e55e5ae1093c91ceb9a0e6b.jpg

Опубліковано

Accelero старую 4850 с 90 градусов (в летний период) на штатном охлаждал до 58 при оборотах 70%, в пасиве вообще не слышно было.

А штатное охлаждение 6950 приятно меня удивило, по-этому Асселеро стала ненужной) Видео при играх разгоняю Триксом до частот 6970 и получаю всего 60 градусов при пиковых нагрузках, в простое сейчас 38 град.

З.Ы. Вот 5-ю серию я пропустил, но судя по всему АМД на верном пути и камушки стали прохладнее)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Цікаво почути відгуки власників Radeon HD5850 з стоковою системою охолодження, як в них в плані: температури, розгону, шуму?

в травнi буде два роки,як в мене стоiть ця карта вiд ASUS , поставив i забув, на данний момент нiяких проблем з iграми не виникало. Розганяти щось не люблю, керуюсь думкою, що всетаки iнженери, що виробляють вiдеркарти (i не тiльки) керуются бiльш достовiрною iнформацiею принципу *потужнiсть = довговiчнiсть*.

Опубліковано

угу є таке діло але думаю навіть ти не святий...

Питання:

Чи сильно змінились рахунки за світло при апгрейді з 5770 до 5850 ? Та і як часто ти граєшся год/тиждень

На майбутнє думаю обзавестись сабжом.

Опубліковано

На рахунок рахунків не задумуюсь, а в сучасні ігри практично не граю.

Мене на "Козачки" зараз, повторно пробило. Ось і весь вільний час (вільний від ремонту в квртирі (ввечері субот та неділю, 3-8год)) на гейпспай просиджую, тому ресурси відеокарти стоять не задіяні!

Аж соромно перед собою за витрачені на покупку кошти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...