Адміністратори kmd Опубліковано 11 Грудня, 2012 в 09:38 Адміністратори #51 Опубліковано 11 Грудня, 2012 в 09:38 Я в шоці. Я розумію що в СС нема грошей на операторську діяльність. Але це...
Арік Опубліковано 11 Грудня, 2012 в 09:52 #52 Опубліковано 11 Грудня, 2012 в 09:52 вирішив момогти як можу!))
Адміністратори kmd Опубліковано 11 Грудня, 2012 в 10:00 Адміністратори #53 Опубліковано 11 Грудня, 2012 в 10:00 ну момогай
Ukrainec Опубліковано 13 Грудня, 2012 в 17:32 #54 Опубліковано 13 Грудня, 2012 в 17:32 Я в шоці! Арік краще ти б зник з форуму і не "момогав" Візору падати в очах очах бувших, теперішніх і майбутніх абонентів! Ваше знання правопису накладає тінь на вашу професійну компетентність і усіх працівників тієї компанії де ви працюєте. Це побічно може свідчити про причини частих збоїв і неполадок з надання абонентам якісної послуги.
Саня Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 09:53 #55 Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 09:53 Пройшло вже більше тижня, обіцянки так і не виконано (((
Pr0ektant Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 10:02 #56 Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 10:02 Так він вже доживає. На днях нам пропонували викупити "майно" Візора...
Maniko Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 17:13 #57 Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 17:13 Так він вже доживає. На днях нам пропонували викупити "майно" Візора... І багато в них того лай майна?
Адміністратори serega Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 19:22 Адміністратори #58 Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 19:22 Так він вже доживає. На днях нам пропонували викупити "майно" Візора... Беріть, буде власний транспорт між Вашими бізнесцентрами
phantom Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 19:28 #59 Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 19:28 Щодо закачувань все Ок. Приміром фільм (2Gb) можна витягти за кілька хвилин. А от сторінки в браузерах відкриваються дуже вже повільно, часом з помилками (недозавантажуються).Найімовірніше це повязано з проблемами в роботі вашого браузера чи компютера, а не зі швидкістю інтернет-з'єднання ....
Nenitel Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 19:48 #60 Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 19:48 Помніяв пропвайдера візор - укртелеком, взяв 10 мегабіт, по акції, ціна дешевша чим у візора на 5-ть.Інтернет став більш стабільний, менше втрат пакетів, проте пінг виріс. з 47 до 80 на яндекс.Швидкість, на суб'єктивний погляд - довже думає при старті, закачки, але потім потужно розганяється..Особисто мене, як користувача, цікавить: за що на візорі платити 20 грн на світла. Раніше - були метеріали, сервер, обмін інформацією фільми, хоч застаріле, але нехай. А зараз? Які конкретно послуги, закріплені за пунктом "мережа Світлан"
BIKTOP1970 Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 19:48 #61 Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 19:48 Щодо закачувань все Ок. Приміром фільм (2Gb) можна витягти за кілька хвилин. А от сторінки в браузерах відкриваються дуже вже повільно, часом з помилками (недозавантажуються). Найімовірніше це повязано з проблемами в роботі вашого браузера чи компютера, а не зі швидкістю інтернет-з'єднання .... Ага. І ще на двох фірмах (юридичних особах) і у трьох знайомих та ж сама фігня. (район залізничного вокзалу та 33-й) p.s. Якби це було тільки у мене, то я б попереднього свого посту б не писав, а "копав" би в своїх компах і налаштуваннях...
INVICTUS Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 19:58 #62 Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 19:58 перейшов на Київстар - довольний, як слон... на Візорі якість інету і обслуговування ніякі
BIKTOP1970 Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 20:38 #63 Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 20:38 перейшов на Київстар - довольний, як слон... на Візорі якість інету і обслуговування ніякіВітаю! На жаль не у всіх є така можливість навіть в центральних районах міста - Київстар не працює з юридичними особами. Тільки з фізичними...
Адміністратори serega Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 05:58 Адміністратори #64 Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 05:58 Офтопік, але КС працює з юридичними також. Якщо Луцькі менеджери проти - дзвоніть Київським. Але, в будь якому випадку, ціна буде вищою ніж для фізичних осіб.
phantom Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 06:08 #65 Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 06:08 Щодо закачувань все Ок. Приміром фільм (2Gb) можна витягти за кілька хвилин. А от сторінки в браузерах відкриваються дуже вже повільно, часом з помилками (недозавантажуються). Найімовірніше це повязано з проблемами в роботі вашого браузера чи компютера, а не зі швидкістю інтернет-з'єднання .... Ага. І ще на двох фірмах (юридичних особах) і у трьох знайомих та ж сама фігня. (район залізничного вокзалу та 33-й) p.s. Якби це було тільки у мене, то я б попереднього свого посту б не писав, а "копав" би в своїх компах і налаштуваннях... Взагалі то проблема типова якщо люди не слідкують за своїми комп'ютерами. Зустрічаюся з нею періодично, незалежно від інтернет-провайдера
fog Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 08:49 #66 Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 08:49 Взагалі то проблема типова якщо люди не слідкують за своїми комп'ютерами. Зустрічаюся з нею періодично, незалежно від інтернет-провайдера Взагалі проблема якщо люди не слідкують за своєю мережею. Більшість візоровських ящиків саме такі.
Blondihelen Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 09:01 #67 Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 09:01 Ми також змінили Візор на ОГО. Платимо на 5 грн дорожче, зате задоволені. Єдиний мінус, це те, що хотіли відмовлятися від стаціонарного телефону, але зараз вже мусимо проплачувати ці додаткові 25 грн щомісяця.
phantom Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 09:06 #68 Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 09:06 Взагалі то проблема типова якщо люди не слідкують за своїми комп'ютерами. Зустрічаюся з нею періодично, незалежно від інтернет-провайдера Взагалі проблема якщо люди не слідкують за своєю мережею. Більшість візоровських ящиків саме такі. Віктор1970 стверджує що фільми він може завантажувати на належній швидкості. Проблеми в нього починаються при веб-серфінгові... Думаю що в його конкретному випадку проблема не в тому що зображено на фото ...
fog Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 09:16 #69 Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 09:16 Але погодьтесь, що це проблема, а провайдер болт клав на її вирішення.Ну є розкурочені ящики, ну ржаві, ну гадять в них голуби.. ну й хайВіктор1970 стверджує що фільми він може завантажувати на належній швидкості. Проблеми в нього починаються при веб-серфінгові... Думаю що в його конкретному випадку проблема не в тому що зображено на фото ...Аналогічна проблема у декількох знайомих, які мешкають в центрі.Фото було зроблено на їх горищі.Вірусів нема, швидкість є, а серфить просто нереально.Порадив їм спробувати використовувати публічні DNS, про результат запитаю та відпишу.
BIKTOP1970 Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 22:18 #70 Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 22:18 Взагалі то проблема типова якщо люди не слідкують за своїми комп'ютерами. Зустрічаюся з нею періодично, незалежно від інтернет-провайдера 5 балів. :) Дійсно проблема ТИПОВА. А людей що "не слідкують за своїми комп'ютерами" по допомогу до мене звертається за рік до сотні. Хоча трапляються серед них і ті що слідкують. Дякую. Розвеселили. А Ви часом не на Візорі працюєте? Дуже вже нагадують ці Ваші фрази розмову з їхніми адмінами-операторами по телефону. А якщо серйозно - десь на початку цього року у Візора з'явились реальні проблеми. Вірніше у багатьох знайомих, які є клієнтами Візора. І це вже незалежно від ступеню криворукості, встановлених операційних систем і слідкування за своїми комп'ютерами. До цього також бували проблеми. Типу дощ пішов - пропав зв'язок. До цього дехто звик, дехто перейшов до інших провайдерів. Але раніше принаймі більш-менш оперативно це все хоча б якось "вирішувалось". А зараз... На даний момент вже четвертий день не працює їхній поштовий сервер. Як сказали (признались) по телефону - "накрився" але "ведуться роботи"... (Та якби я три дні "підіймав" сервера, то цей третій день в мене був би останнім робочим днем...) Тому цілком погоджуюсь з Tum@n. І фото це рахую на 100% вірогідне. Десь так воно швидше всього і є...
phantom Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 06:53 #71 Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 06:53 А Ви часом не на Візорі працюєте? Дуже вже нагадують ці Ваші фрази розмову з їхніми адмінами-операторами по телефону. Ні, ніякого відношення до Візора, чи якогось іншого інтернет-провайдера, не маю. Мені абсолютно байдуже чи ви користуєтеся його послугами, чи послугами якогось іншого інтернет-провайдера ... P.S.: Особисто в мене на роботі "ОГО", в дома КС. Не маю претензій ні до того ні до іншого. А людей що "не слідкують за своїми комп'ютерами" по допомогу до мене звертається за рік до сотні. Хоча трапляються серед них і ті що слідкують. Якщо ви не можете допомогти собі самі - як ви допомагаєте людям? На даний момент вже четвертий день не працює їхній поштовий сервер. Ну тільки не потрібно перебільшувати. Поштовий сервер вийшов з ладу вчора десь перед обідом. Є така приказка: "Единожды солгав - доверия нет"
BIKTOP1970 Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 18:58 #72 Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 18:58 Ну тільки не потрібно перебільшувати. Поштовий сервер вийшов з ладу вчора десь перед обідом.Не знаю коли він остаточно вийшов з ладу, а коли тільки починав виходити: 19 грудня - з 13:33 по 19:02 поштовий сервер не працював.20 грудня - зранку працював, до 15:09. Більше в цей день не працював.21 грудня - взагалі не працював. І от саме в цей день мені по телефону що сервер поліг.22 грудня (це і є час написання попереднього мого посту) - зараз вечір, сервер не працює.Ну і де тут перебільшення?Рахую що це і є уже як мінімум четвертий день...Окрім цього, ще за тиждень до цих подій перестала доходити пошта на адреси ***@ukr.net . Причому листи йшли в нікуди без попереджень, підтверджень і т.п. Зрештою потім і адрес ***@ukr.net листи також перестали доходити.
fog Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 20:13 #73 Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 20:13 Користуватись поштовим сервером провайдера, як основним це знаєте теж не дуже гарна ідея.Дуже часто чую - ну так на візитках такий при цьому продовжують друкувати візитки з тією ж адресою.Якщо не в моготу мати своє на своєму домені, то той же gmail може вигрібати пошту з провайдерського, якщо той не довзоляє налаштувати автоматичну пересилку вхідної кореспонденції на нову адресу.
BIKTOP1970 Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 21:49 #74 Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 21:49 Користуватись поштовим сервером провайдера, як основним це знаєте теж не дуже гарна ідея.Дуже часто чую - ну так на візитках такий при цьому продовжують друкувати візитки з тією ж адресою.Якщо не в моготу мати своє на своєму домені, то той же gmail може вигрібати пошту з провайдерського, якщо той не довзоляє налаштувати автоматичну пересилку вхідної кореспонденції на нову адресу.Колись давно це було цілком пристойною ідеєєю (біля 10 років назад). Тим паче і адреса ***@***.lutsk.ua виглядала цілком достойно. Тоді за день оброблювалось по 20 листів (зараз буває 200-300), нічого ніколи не пропадало. В старі часи і на дзвінки завжди відповідали, і причини пояснювали (в більшості випадків), і більш-менш оперативно працювали. Були звісно якісь нюанси завжди, але принаймі все можна було вирішити особистою зустріччю, або телефонною розмовою. Прикро бачити як все це затухає і накривається.Зараз же визнаю свій прокол - користуватись сервером провайдера не гарна ідея взагалі (і то ще м'яко кажучи).p.s. Альтернативні поштові скриньки звісно ж є відкриті на різних серверах... Але тут ще і своя специфіка роботи, і свої бюрократичні нюанси...
vampirich Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 21:54 #75 Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 21:54 Окрім цього, ще за тиждень до цих подій перестала доходити пошта на адреси ***@ukr.net . Причому листи йшли в нікуди без попереджень, підтверджень і т.п. Зрештою потім і адрес ***@ukr.net листи також перестали доходити.на візорі з"явився спамер, відповідно поштовик візора попав у кілька блеклістів антиспамових.Нарвався на ці граблі, бо деякі блеклісти не конкретний ір спамера блокують, а цілу підмережу
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.