wasistdas Опубліковано 6 Лютого, 2022 в 19:01 #201 Опубліковано 6 Лютого, 2022 в 19:01 3 годин тому, NeoN сказано: Викачка грошей, як завжди‚ але саме дивно, багато людей за. Що тут залишилося казати.. Ще один із способів наповнювати бюджет!!! Можна подумати всі проблеми через несправні авто? Може то у Зайцевої був технічно несправний автомобіль,і тому вона відправила на той світ стількох людей,чи у Рудюка,що на переході біля там таму наробив біди???
NeoN Опубліковано 6 Лютого, 2022 в 19:35 #202 Опубліковано 6 Лютого, 2022 в 19:35 4 годин тому, Zelensky сказано: Ну це вони за, бо мають гроші на нові авто. Вони лукавлять. По правильному таким буде податок на розкіш за нове авто. Тоді ті у кого старіші авто теж будуть за. А ті кому доведеться платити податок за нове авто стануть проти. Але це шлях по хибному напрямку Я б сказав, що податок на розкіш за авто- замінили тех оглядом, звучить не так обурливо для населення, та й мало того, повторюся, багато хто за. Хоч люди старші, пробували і знають що це таке.
Zheny@ Опубліковано 6 Лютого, 2022 в 21:32 #203 Опубліковано 6 Лютого, 2022 в 21:32 Що значить "биті авто" ?
NeoN Опубліковано 6 Лютого, 2022 в 21:50 #204 Опубліковано 6 Лютого, 2022 в 21:50 18 хвилин тому, Zheny@ сказано: Що значить "биті авто" ? Після ДТП, якби це дивно не звучало
Zheny@ Опубліковано 6 Лютого, 2022 в 21:52 #205 Опубліковано 6 Лютого, 2022 в 21:52 Щойно, NeoN сказано: Після ДТП, якби це дивно не звучало Якщо по чесному - то в ДТП подувало, певно, половина авто. Я про інше. Яким має бути ступінь "битості". Я так підозрюю, що хочуть кисень перекрити биткам зі штатів.
Bliksss Опубліковано 6 Лютого, 2022 в 23:39 #206 Опубліковано 6 Лютого, 2022 в 23:39 4 годин тому, wasistdas сказано: Може то у Зайцевої був технічно несправний автомобіль,і тому вона відправила на той світ стількох людей,чи у Рудюка,що на переході біля там таму наробив біди??? А це тут до чого? 4 годин тому, wasistdas сказано: Можна подумати всі проблеми через несправні авто? не всі, але - аварій через несправні автомобілі - також вистачає. Наприклад, деякі дибіли які покупляли 20+ літні корчі - ремонтувати їх і не збираються, і щиро вірять, що вбита підвіска впливає тільки на комфорт. Я вже мовчу про вирізаний сажевий фільтр...
romanc Опубліковано 7 Лютого, 2022 в 01:26 #207 Опубліковано 7 Лютого, 2022 в 01:26 1 час назад, Bliksss сказал: А це тут до чого? не всі, але - аварій через несправні автомобілі - також вистачає. Наприклад, деякі дибіли які покупляли 20+ літні корчі - ремонтувати їх і не збираються, і щиро вірять, що вбита підвіска впливає тільки на комфорт. Я вже мовчу про вирізаний сажевий фільтр... А китайские лед лампы?
romanc Опубліковано 7 Лютого, 2022 в 01:29 #208 Опубліковано 7 Лютого, 2022 в 01:29 3 часа назад, Zheny@ сказал: Якщо по чесному - то в ДТП подувало, певно, половина авто. Я про інше. Яким має бути ступінь "битості". Я так підозрюю, що хочуть кисень перекрити биткам зі штатів. Должны быть восстановлены системы активной безопасности, а не обманки стоять.
INVICTUS Опубліковано 7 Лютого, 2022 в 06:38 #209 Опубліковано 7 Лютого, 2022 в 06:38 5 годин тому, romanc сказано: А китайские лед лампы? для цих пасивних гомосексуалів має бути окремий котел в пеклі
NeoN Опубліковано 7 Лютого, 2022 в 06:43 #210 Опубліковано 7 Лютого, 2022 в 06:43 8 годин тому, Zheny@ сказано: Якщо по чесному - то в ДТП подувало, певно, половина авто. Я про інше. Яким має бути ступінь "битості". Я так підозрюю, що хочуть кисень перекрити биткам зі штатів. По любому. Думаю для любих авто після ДТП більше ніж розбита фара і поцарапане крило потрібно буде платити, щоб дали бумажку, що весь каркас не затронуло. За подушки Рома вірно написав., Це теж 100% 7 годин тому, Bliksss сказано: Я вже мовчу про вирізаний сажевий фільтр... А розкажіть мені, чим він так впливає на безпеку руху? Всі зараз так"старанно" взялися дбати за екологію, а ж смішно. Проблема стара, як світ, за неї давно кажуть, але в політиків всі можливості її вирішення(тільки від не давно доречі) лягають податками на народ.
Bliksss Опубліковано 7 Лютого, 2022 в 06:53 #211 Опубліковано 7 Лютого, 2022 в 06:53 51 хвилин тому, NeoN сказано: А розкажіть мені, чим він так впливає на безпеку руху? на безпеку руху - мало впливає, а от на проходження техогляду - впливає, мова ж про техогляд? крім того, не дурень сажевий фільтр придумав, значить потрібен він там? Чи виробнику просто так захотілось автомобіль на пару тисяч доларів дорожчим зробити? 51 хвилин тому, NeoN сказано: Проблема стара, як світ, за неї давно кажуть, от, раз давно кажуть, потрібно колись починати? Якщо мова про екологію, то ще за утилізаційний збір візьмуться, бо замість утилізації - бляху везуть в ліс і там залишають... можуть - просто спалити.
NeoN Опубліковано 7 Лютого, 2022 в 09:10 #212 Опубліковано 7 Лютого, 2022 в 09:10 2 годин тому, Bliksss сказано: на безпеку руху - мало впливає, а от на проходження техогляду - впливає, мова ж про техогляд? Так тех огляд - це все таки для безпеки руху, як кажуть нам, чи все таки для викачки грошей, як кажемо ми? Бо ваш тезис все ж не у користь вашого попереднього повідомлення. 2 годин тому, Bliksss сказано: от, раз давно кажуть, потрібно колись починати? Якщо мова про екологію, Для мене, наприклад, сажовий саме з екологією асоціюється, у вас, я так і не зрозумів до кінця. Якщо ми говоримо про екологію, то чому немає категоричності? Чому машинам без сажового з заводу можна буде їздити (старим і дуже старим авто), а новим ні? Чому, при катастрофічній шкоді одноразових пакетів, про які так спохватилися не давно, їх використання заборонене, але за 10 коп то будь ласка? Якщо шкідливо, значить не можна, і вести аналогічну заміну для користувача по принципу ціна/якісь. А варіанти без вибору, це в дусі нашої держави. Хочете допомогти екології, переробляйте відходи по максимуму, ще й піднятися на цій темі можна, а просто введенням додаткового податку ви кому допомагаєте? Відповідь хай кожен дасть собі сам.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.