Перейти до змісту

Стів Джобс покинув пост в Apple

Рекомендовані повідомлення

Стів Джобс офіційно залишив свій пост в Apple. В листі співробітникам він написав: "Я завжди казав, що якщо настане той день, коли я не зможу більше відповідати своїм обов'язкам в якості генерального директора, я перший повідомлю вам про це. На жаль, цей день настав". Його наступником став Тім Кук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь

Стів Джобс офіційно залишив свій пост в Apple. В листі співробітникам він написав: "Я завжди казав, що якщо настане той день, коли я не зможу більше відповідати своїм обов'язкам в якості генерального директора, я перший повідомлю вам про це. На жаль, цей день настав". Його наступником став Тім Кук.

Незаменимых людей нет, но есть те, которых не хочется заменять…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біл Гейтс теж пішов з Microsoft і живуть якось без нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну Гейтс був тупо цапом-відбівайлом, за всі фейли. І акції Майкрософта не так просіли після звістки про його вихід.

А от від Джобса багато чого залежало і тому це більший удар по Яблоку ніж в свій час по Майкрософту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато пафосу :)

Як на мене міг би не уходити, а поступово вводити Тіма Кука на люди, і все.

Потім би сказав через якийсь період він такий нормальний пацан бачите, я вже вам не потрібен, буду займатись риболовлею :) і наша кантора в надійних руках.

А так він тупо зробив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І акції компанії відразу полетіли вниз....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не помиляюсь, то так він вчинив, щоб боротись з раком, отже, йому стає гірше... ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато пафосу

Потім би сказав через якийсь період він такий нормальний пацан бачите, я вже вам не потрібен, буду займатись риболовлею і наша кантора в надійних руках.

А так він тупо зробив.

ІМХО йому можна, навіть так тупо :smile3:

де пафос?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1314288407' post='1052437094']

куплю air недорого :)

Істинний українець, знайде вигоду з усього :)

Я з ранку твіттер читаю, а там: "Джоообс, за что? Нет!!! Перші 20 хв так і не розумів, що це за стогони. :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Может телефоны (IPhone) подешевеют... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я українець. мені фіолетово. твітер не читаю, айфоном не користуюсь. імхо чувак собі заробив на любий каприз....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я українець. мені фіолетово. твітер не читаю, айфоном не користуюсь. імхо чувак собі заробив на любий каприз....

У чувака зарплата - ван доллар. Стів досить багато зробив для Apple.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У чувака зарплата - ван доллар. Стів досить багато зробив для Apple.

Маючи 5,5 мільйонів акцій Епл, можна і за ван долар працювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба так,

я українець = мені фіолетово
:smile-zachot:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MACCEN

Я так розумію, він пішов за станом здоров’я. Зважаючи на його стиль роботи, енергії це потребує дуже багато. "Тупо" піти за станом здоров’я? Ага, Джон Леннон якось тупо пішов з Бітлів. Міг би поступово когось вводити на своє місце.

Я так думаю, цей Тім Кук цілком у курсі справ, раз його призначили на таку посаду.

Я вважаю, що Стів Джобс — не та людина, яка займатиме таку посаду і буде там просто значитись.

Тому все логічно, природньо і цілком очікувано.

І ще дозволю собі виразити суб’єктивну думку стосовно майбутнього Епла, керуючись не безглуздим бажанням викабелитись на форумі, а здоровим глуздом. Так от, мені здається, що компанія розрослась до таких масштабів, що вона є цілком життєздатним цілісним організмом, як і багато інших. Тому відхід Стіва хоч і спричинить такі штуки, як падіння курсу акцій і тому подібні речі, але суттєво нічого не змінить. Механізм запущений, його можуть зупинити хіба економічні фактори та неправильна стратегія розвитку, але аж ніяк не ОДНА людина, як би багато вона не значила. Він же, бляха, не власноруч ті айфони збирає, схаменіться, га?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купуйте акції до виходу 5 айфону. І будете в +

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Возняк ще раніше пішов і нічо, ніхто собі вени тоді не вскривав :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не треба чіплятись до моїх слів.

По-перше це все бізнес, і такі різки встряски не люблять акціонери.

Безперечно йому "респект", але якось можна було все плавніше робити.

Хоча хто його знає що там на умі у них.

На рахунок Епл, це просто кантора яка зуміла розкрутити себе як іміджову фірму.

Мол купив "Афйона" то вже точно не лох :)

Вони лідери в інноваціях, безперечно.

І колись була така імперія "монголотатарське іго", і де вона зараз? 300 років вони панували, а прийшов якийсь мудєль і імперія пішла під откос. Так що на рахунок, що одна людина нічого не рішає це не правда.

Зараз друга фаза кризи :) так що тут взагалі не ясно що купувати, і в що вкладати гроші. Зараз золото росте в ціні, а акції це папірці, які можуть просто обезцінитись - це для тих, хто тут висловився на рахунок вкладання в акії "Епл".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а акції це папірці, які можуть просто обезцінитись - це для тих, хто тут висловився на рахунок вкладання в акії "Епл".

Побачим, побачим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а акції це папірці, які можуть просто обезцінитись - це для тих, хто тут висловився на рахунок вкладання в акії "Епл".

Побачим, побачим.

А ти вже купив акції? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

t9007.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потім би сказав через якийсь період він такий нормальний пацан бачите, я вже вам не потрібен, буду займатись риболовлею :) і наша кантора в надійних руках.

А так він тупо зробив.

На початку 2011 року, якщо мені не зраджує пам"ять, Стів Джобс був на лікарняному, і усі його обов"язки в компанії виконував Тім Кук. Отже він, напевно має деякий досвід в "керуванні яблуком" :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бідні огризки :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А так він тупо зробив.

На початку 2011 року, якщо мені не зраджує пам"ять, Стів Джобс був на лікарняному, і усі його обов"язки в компанії виконував Тім Кук. Отже він, напевно має деякий досвід в "керуванні яблуком" :unsure:

Iphone 3gs, теж Кук презентував. Джобс, є надійним генератором ідей та втілює їх у життя. Я не впевнений, що після смерті Джобса - корпорація відстоюватиме попередню концепцію. Згадайте Ipad! Як усі аналітики, дружньо висміювали Джобса, що він з глузду зїхав - планшети були і до нього, але їх майже не купували (Крім корпорацій, що використовують специфічний софт)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З виходом iPhone 5 (гірше якщо 4s) компанія відновить втрачені пункти. ОСкільки ямобілко самий презентабельний продукт компанії, то рішення прийнято вчасно. Ажіотаж навколо виходу не дасть критичної точки, а вихід усе поправить. Імхо

t9007.gif

Спекуляції в рамках NASDAQ (i іже з ним) ога!.. ога! :0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...