Перейти до змісту

Міст Кривицького (чи Романюка)

yura2281

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Є в Москві

Де скажіть вхід на міст через охорону (не беру метро, монорельсу і т.п, а звичайний міст)?

в нас все через ЖОПУ, пора змиритись

От на такий настрій і все розраховано. Не все через Ж, наприклад ту ж Набережну поклали як для нашого міста дуже непогано.

Якщо змиритись то і буде далі через Ж...

• Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я думаю золота пора для цього мосту давно пройшла.Коли дизель-поїзд був єдиним надійним і дешевим сполученням.Коли на зупиці"Промінь" залізали у вікно щоб доїхати до Луцька тоді вокзал був як мурашник.А тепер маршрутки на всі боки...Але міст потрібний...щоб КАРАВАН ішов.

Опубліковано

2 yvazhaemuy

Балувані всі стали ,як та Галя з анегдоту.

наскільки памятаю на добудову мосту з бюджету міста гроши не йшли ,

криша на пішоходному мості нафіг не потрібна ,це не літне кафе, а сітку поставити потрібно,

балувані і сильно ,читати даже уважно не хочеш ,написано ,,НА ДОБУДОВУ,, а не на будівництво.

Опубліковано

Korting в тебе що, паспорт на вході просять??? чи шмон якісь роблять? охорона сидить, бо їй положено там сидіти. або закривати караван будуть на ніч, або розгребуть нафіг. це що він коливається, прольоти якісь не такі... я не думаю, що зібралася купка інтузіастів і "накидала" проект. на мою думку, таки об'єкти повинні досконало розраховуватися. несучі балки у вигляді двотавра, скріплені надійно. плюс додаткових підсилень багато. проблем з експлуатацією не повинно бути.

Опубліковано

е скажіть вхід на міст через охорону (не беру метро, монорельсу і т.п, а звичайний міст)?

Пішохідний міст з Кутузовського проспекту до Красопрєснєнської набережної (Там ще горизонтальний ескалатор по всій довжині мосту через Маскву-рєку) Точніше тут: 55.747236,37.545197, називаєься "мост Багратион".

Тіпа ніхто крім тебе не був у Москві

Опубліковано

Фразы

Хіба не було б гарно зробити щось наприклад таке?
и
Ми не балувані, а звичайні реалісти

и прикреплённые к посту фотографии вызывают недоумение - кто-кто вы? ;)

Опубліковано

Зі сторони вокзалу і пандуси, і ліфт збираються.... А що крім сходинок зі сторони Каравану? Для чого це все? Чи може десь є ліфт в Каравані?

Опубліковано

Чего вам этот лифт поперёк горла стал? Никогда пешком по ступенькам не ходили или это абы попи...щать? :) Тогда уже обсуждали бы, почему канатную дорогу не запустили - она ведь была бы намного удобнее.

Про інвалідів, як завжди, забули. Європа йопт.

Невже не можна було зробити нормально...

А ты хоть представляешь, какой наклон пандуса должен быть для колясочника, чтобы ему было удобно выезжать на мост? Ради интереса посмотри в инете и прикинь, какой длины должен был бы быть заезд. Для тех, кто на костылях - то же самое: мало удовольствия идти вверх.

А о сердечниках чего, забыли? Один пролёт лестницы, давление скачет вверх, 10 минут на отдышаться - и так семь раз. Правда, классно? И никого это не обеспокоило? ;)

А чи подумали ті Романюки і є же с німі, що сонце буває тільки влітку, а взимку буває і сніг, і якщо накриття ніякого не буде, то куди його згрібати? На голови базарникам, на машини, на поїзди, на пасажирів і провідників? Невже не знайшлося яких 10 - 15 тисяч у.о. щоб зробити накриття? Чи ніхто навіть не збирається цього чищення снігу робити?

А подумали ли вы, что снег с крыши сгребать намного тяжелее, и что с крыши его никто бы не собирал и он преспокойно падал бы вниз, когда ему захочется?

Щось мені здається що пандуси, на східцях зовсім не для дитячих колясок і не для кравчучок - там на швелерах такі борти, що там пройде тільки тачка з розчином. І ширина між колесами напевно замірялася не в кравчучки а в зіл-130 - однозначно, мої чемодани, з якими я постійно їжджу - не для цих ПАНТусІВ... Одним словом Дибіли а не майстрі...

Что-то мне показалось (на фотке), что Эйфелефа Башня ну ничуть не выше нашего Бим-Бома, разве что метров на 10...

А чемоданы вы всё время катите? А раньше возили через рельсы, не приподнимая их?

"Постоянно ездить" и "взять такси до вокзала" - понятия взаимоисключающие? Вполне логично, если чемоданы тяжёлые. Если же нет - чего стонать? ;)

Опубліковано

Як на мене пандуси повинні бути з обох сторін. А на рахунок ліфта.... Не бачу як такого сенсу... Ліфт не дешеве задоволення. Засруть швидко. Та і в Каравані якщо є ліфт, то він лише для користування власників торгових точок.

Опубліковано
А чи подумали ті Романюки і є же с німі, що сонце буває тільки влітку, а взимку буває і сніг, і якщо накриття ніякого не буде, то куди його згрібати? На голови базарникам, на машини, на поїзди, на пасажирів і провідників? Невже не знайшлося яких 10 - 15 тисяч у.о. щоб зробити накриття? Чи ніхто навіть не збирається цього чищення снігу робити?

А подумали ли вы, что снег с крыши сгребать намного тяжелее, и что с крыши его никто бы не собирал и он преспокойно падал бы вниз, когда ему захочется?

Чистять кришу, тільки дурні, які не вміють правильно вирахувати кут злому двохпокатної криші, а в усіх інших випадках сніг і водичка сама скапує. А щоб це не відбувалося на голови пішоходів є така вам маловідома система зливу - водостоки, ринви. Суть криші ще полягає і втому, що без накриття і без чищення снігу на мосту і зі східців жителі міста і наші гості будуть падати раз від разу. Це наша така гостинність - приїхали - будьте добрі вклоніться низенько!

Щось мені здається що пандуси, на східцях зовсім не для дитячих колясок і не для кравчучок - там на швелерах такі борти, що там пройде тільки тачка з розчином. І ширина між колесами напевно замірялася не в кравчучки а в зіл-130 - однозначно, мої чемодани, з якими я постійно їжджу - не для цих ПАНТусІВ... Одним словом Дибіли а не майстрі...

Что-то мне показалось (на фотке), что Эйфелефа Башня ну ничуть не выше нашего Бим-Бома, разве что метров на 10...

А чемоданы вы всё время катите? А раньше возили через рельсы, не приподнимая их?

Щось мені здається ти з тими супер майстрами в долі раз за них так заступився...

Опубліковано

Что-то мне кажется, что кто-то просто недоволен всем ;)

А ещё малоизвестный факт - снег очень редко падает строго вертикально. Зачастую при снегопаде присутствует такое явление, которое именуется ветром, и которое заносит снег практически под любое накрытие ;)

Поэтому - даёшь стены! И окна в них, чтобы на электрике экономить :)

Опубліковано

Что-то мне кажется, что кто-то просто недоволен всем ;)

Та ні, чого, все ок. Я не з тих зануд і нитіків, які постійно чимось не задоволені. Але за страну місто обідно! Хіба коли ти заїдеш в ту ж саму Польшу, не кажу вже про Німечину, не обідно і не соромно, що у нас клумби витоптані, трава не покошена, тротуарів нема, парадні за...ні, фасади будинків обдерті і т. і т. п. А тут ніби щось новеньке побудували і мало б воно прикрасити місто, так ні, навпаки зробили так як багато хто тут казав кудою.

А ещё малоизвестный факт - снег очень редко падает строго вертикально. Зачастую при снегопаде присутствует такое явление, которое именуется ветром, и которое заносит снег практически под любое накрытие ;)

Поэтому - даёшь стены! И окна в них, чтобы на электрике экономить :)

100 %. Це все таки пішохідний міст і в ідеалі воно так і мало бути. Якби ці хлопці будували для себе то так би і зробили!

Опубліковано

Вхід зі сторони Каравану працює вночі! Перевірено!

Ішли десь біля 1 ночі через нього! Спускались то охоронник вже був на "взводі" стояв і очима нас зустрічав!(таки бережуть той акваріум :D )

А от уже наші умільці "художники" позалишали свої відбитки на сіренькій, новенькій фарбі зі сторони вокзалу...графіті, мля...

Опубліковано

Висновок один, у нас проектують все і роблять не для людей, а для галочки... Вот вам і вся правда.

А причому тут сніг?

Раз вже є благо таке цивілізації то вже зробіть щоб поки добіжиш до потягу, не намокнути в щент.

Просто наша шановні мери, сери, пери і їх серухи :) не ходять пішки от тому й ті мудаки затвердили таку конструкцію.

Хто ж може подумати що можна при -20 за перила триматись, а нафіга :) в машині зимою тепло і затишно, і не треба ні за що триматись.

Опубліковано

тобто, то, що ти не доробився до лєксуса, тобі повинні компенсувати мостом з дахом, обігрівом, безкоштовною кавою і вай фаєм?

Опубліковано

Щось я взагалі не розумію суті обговорення . Побудували міст і все. Це просто міст для переходу над коліями ,який існує у всіх містах де є залізниця. Причому тут дах ,сніг, теплі перила і вайфай . Є міст , подякуйте і користуйтесь .

Опубліковано

тобто, то, що ти не доробився до лєксуса, тобі повинні компенсувати мостом за дахом, обігрівом, безкоштовною кавою і вай фаєм?

Толян, якщо ти вже доробився до даху під мостом, то тобі вже вай фай не поможе!!!

Опубліковано

Ну чого?

1) Враховуючи скільки часу чекали того мосту - то подія.

2) не все одразу- дороблять і для сліпих/глухих.. і для інвалідів.

головне, що є. А те, що в Караван. теж правильно. З вокзалу прямо в бутіки. Купувати щось :) Охорона буде, або згодом поставлять там перегородку, через яку не можна буде потрапити в караван. І зачинятимуть її на ніч.

Korting, а чого тебе так охорона хвилює? Чи тобі є що від неї ховати?? Зрештою - це не міліція, а приватна охорона. І перевіряти будь-кого, так би мовити не того. Не мають права.

Сітка - не завжди виправдана. І не завжди потрібна. У тому ж Бресті, пішохідний міст без сітки. І наш міст (старий) теж без неї.

в нас позиція така - патрандєть.

Опубліковано

Табличку замітив при виході з мосту зі сторони вокзалу: "Міст збудована на честь 20-річчя незалежності України". Так що ж це виходить, що то приблизно 15 років чекати треба було? :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...