Перейти до змісту

Міст Кривицького (чи Романюка)

yura2281

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І я побував на відкритті. Почали з того що Клімчук привітав Романюка з днюхою і подарував копію "Таємної вечері" Да Вінчі зі словами "Щоб у вас не було свого Іуди" (чи якось так). Також Клімчук сказав що нарешті перестав боятись прокурорів за 300 тис. грн закопаних в цей міст з обл. бюджету в 90х роках. Вручили грамоти мера трудягам які цей міст будували (краще б преміювали баблом). І нарешті перерізали стрічку і процесія пішла, а за ними і простий люд. Що цікаво, оскільки прогін між опорами між залізницею та К-Карого та біля Каравана досить довгий, а міст на одночасний прийом такої кількості відвідувачів напевно не розрахований, то почав зозкачуватись з відносно немаленькою амплітудою (може сантиметрів з 10). І канєшно, знайшлися в натовпі такі панікьорші, що з криками "зараз міст впаде, он як хитається, я далі не піду!" бігли назад проти основної течії. Досить багато народу десь над проїзджею частиною розвертались і йшли назад. Поки я дійшов до Каравану очільники області і міста вийшли з приміщення на зустріч і почимчикували назад. Охоронець був у вишиванці:).

Ліфт зі сторони вокзалу запроектований, але поки що його не будували. Чи буде ліфт в Каравані - не відомо. І якщо з коляскою чи візком зі сторони вокзалу піднятсь можна (передбачені "рейки" на сходах), то зі сторони Каравану звичайні сходи без нічого. Мамаші з колясками і бабульки з "кравчучками" будуть у захваті.

Порадувало гумове покриття по всій площі мосту і сходів, але склалось враження що довго воно не прослужить.

Ну пі кілька фотографій з примітками :)

1pxp.jpg

2efe.jpg

3ihi.jpg

4dod.jpg

5jwj.jpg

6vrv.jpg

7udu.jpg

8tft.jpg

9nrn.jpg

post-6376-0-09138300-1314189019_thumb.jp

• Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нашвидкоруч зайвих площадок я нарахував 7. Прикинув, що зріст людей, що на площадці - 1.7м. Розвернув горизонтально. Десь 2.5-3.5м получилась площадка. 7*3 = 21м.

Але я - аматор. Тому й перепитав у математиків/будівельників.

А яке відношення до цього має зріст людини? Двохметровому амбалу дорога наверх буде довшою чим метровій дитині чи як?

Розвертати горизонтально якраз і не треба, зазвичай люди йдуть найкоротшим шляхом (лізуть через колії і т.д.), тобто на міст чи з моста старатимуться йти якнайближче до шахти ліфту. І якщо ніхто не зустрінеться на дорозі, то на кожній площадці буде робити крок-два не більше, тобто метр на кожній площадці. Скільки їх, я не рахував, але хай навіть сім, це 7 метрів лишнього шляху причому горизонтального, від цього ще ніхто не вмирав. 7 метрів - значна відстань лише коли в тебе понос. :D

Опубліковано

не вірю своїм очам!

нарешті добудували!!!

виникло одне питання - якщо зі сторони ЖД-вокзалу ніхто вхід на міст не закриватиме, то з боку Каравану вночі, певно, буде закрито?

а потяги прибувають та відбувають не лише вдень.

Опубліковано

Кажуть Караван буде відкритий цілодобово (сходи). Сьогодні він також ніби вихідний, але сходи відкриті.

Опубліковано

зрозуміло. ну що ж, побачимо. бо пройти відстань по мосту та виявити, що з боку Каравана двері будуть закриті...

роздовбуть ті двері швидше, ніж прибіжить охоронець.

Опубліковано

Що цікаво, оскільки прогін між опорами між залізницею та К-Карого та біля Каравана досить довгий, а міст на одночасний прийом такої кількості відвідувачів напевно не розрахований, то почав зозкачуватись з відносно немаленькою амплітудою (може сантиметрів з 10). І канєшно, знайшлися в натовпі такі панікьорші, що з криками "зараз міст впаде, он як хитається, я далі не піду!" бігли назад проти основної течії. Досить багато народу десь над проїзджею частиною розвертались і йшли назад.

Мені здається міст розрахований на більше людей. Колись Одесі розхитував моста, по якому їздять авто, то він явно більше ніж на 10 см вгору і вниз хитався і нічого.

Опубліковано

Ліфт зі сторони вокзалу запроектований, але поки що його не будували. Чи буде ліфт в Каравані - не відомо. І якщо з коляскою чи візком зі сторони вокзалу піднятсь можна (передбачені "рейки" на сходах), то зі сторони Каравану звичайні сходи без нічого. Мамаші з колясками і бабульки з "кравчучками" будуть у захваті.

Про інвалідів, як завжди, забули. Європа йопт.

Невже не можна було зробити нормально...

Опубліковано

Подивився фото і навіть не знаю, чи то тішитися з того відкриття мосту (бо й самому іноді приходиться на вокзал пішки ходити), чи то плакати.

- А чи подумали ті Романюки і є же с німі, що сонце буває тільки влітку, а взимку буває і сніг, і якщо накриття ніякого не буде, то куди його згрібати? На голови базарникам, на машини, на поїзди, на пасажирів і провідників? Невже не знайшлося яких 10 - 15 тисяч у.о. щоб зробити накриття? Чи ніхто навіть не збирається цього чищення снігу робити?

- Щось мені здається що пандуси, на східцях зовсім не для дитячих колясок і не для кравчучок - там на швелерах такі борти, що там пройде тільки тачка з розчином. І ширина між колесами напевно замірялася не в кравчучки а в зіл-130 - однозначно, мої чемодани, з якими я постійно їжджу - не для цих ПАНТусІВ... Одним словом Дибіли а не майстрі...

- А не можна було перила, хочаб, де потрібно буде бабусям тягнутися вверх по тих сходах зробити з пластику - невже пластмасовий завод не дав би кілька десятків метрів труби, чи навіть залив би трубу 40-ку в пластмасу? Дуже гарно за металюку братися в 20-градусний мороз?

- Якщо вже такі всі тупоголові в нашому місті - підскажу де взяти гроші на накриття і пластикові поручні - продайте на років 5-10 рекламні площі - дві сторони ззовні і внутрішні за кілька тисяч і ось вам кошти і бабці будуть втішені. Хоча не сумніваюся - реклама скоро там появиться, а ті хто її буде чіпляти - ні копіючки не вкладає і не буде вкладати в будову мосту - все розписано відать...

Опубліковано
Міст - штука класна, але страшнувато стало, коли він хитатись почав

Повністтю згоден! Міст відчутно хитається на середині, причому не заповнений а майже пустий!

Ще здалось що на спеці почали плавитись і виділяти запах "коврики" з резини...

Кажуть Караван буде відкритий цілодобово (сходи)

Це краще ніж нічого, але найкраще щоб був нормальний відкритий спуск...

А то чувак там стоїть і "пасе", це ж треба тепер всю цю плитку і облаштування охороняти... Ех, тупість.

Про інвалідів, як завжди, забули. Європа йопт.

Невже не можна було зробити нормально...

І не кажи. Коли почали будувати міст ні про який Караван не було і мови, думали буде нормальний міст з нормальним виходом.

п.с зараз дивлюсь на фоту сходів з вокзалу і бачу наскільки вбого зроблено. Справдій, лишній кілометраж доведеться мотати :(

Опубліковано
виникло одне питання - якщо зі сторони ЖД-вокзалу ніхто вхід на міст не закриватиме, то з боку Каравану вночі, певно, буде закрито?

а потяги прибувають та відбувають не лише вдень.

Також було таке питання у мене, відповіді ніхто з моїх знайомих не дав, які були на відкритті. Зі сторони Каравану там, до речі, навіть акваріум є. Питання - як буде вночі? Потяги вночі також ходять, а Караван закривається на ніч. Тоді що, знову по коліям треба йти? :|

Опубліковано
Питання - як буде вночі? Потяги вночі також ходять, а Караван закривається на ніч. Тоді що, знову по коліям треба йти? :|

Для начала научись читать то, что пишут другие ;)

Опубліковано
Питання - як буде вночі? Потяги вночі також ходять, а Караван закривається на ніч. Тоді що, знову по коліям треба йти? :|

Для начала научись читать то, что пишут другие ;)

Да те що пишуть - до дупи, там охорону треба ставити зі сторони каравану, бо тому акваріуму буде капєц. Не думаю, що вони підуть на таке. Ну подивимось..

Опубліковано

Так охорона вже стоїть. Задумка з виходом через Караван ідіотська і найгірше в цьому мості. Стільки грошей просрано на непотрібні "площадки" зі сторони вокзалу, а вихід нормальний не зробили.

Опубліковано

Так охорона вже стоїть. Задумка з виходом через Караван ідіотська і найгірше в цьому мості. Стільки грошей просрано на непотрібні "площадки" зі сторони вокзалу, а вихід нормальний не зробили.

Вона там буде і вночі?

Опубліковано

Вона там буде і вночі?

так я питав, 24 години на добу чергування, + в них там 2ва компа з вiдеоспостереженням.

Опубліковано

ой,ну прям "вау на селі"...

така показуха, а ті і радуються що бабкі відмили

а народ позбігався: УУУУУУ і роти поодкривали

Опубліковано

Бл..., ну якого .... вам бракує? Не було моста - хрєново, є міст - ще гірше.

Масса людей, які в свому житті собачої будки не побудували, починають показувати які вони розумні і дотепні.

Ходіть і далі через колії, раз вам так подобається.

Опубліковано

Балувані всі стали ,як та Галя з анегдоту.

наскільки памятаю на добудову мосту з бюджету міста гроши не йшли ,

криша на пішоходному мості нафіг не потрібна ,це не літне кафе, а сітку поставити потрібно,

щоб різні дебіли,ой пробачте контркультурная маладеж , :rolleyes: не нробували провірити чи точно в контактній мережі

27 тисяч вольт.

Опубліковано

Балувані всі стали ,як та Галя з анегдоту.

наскільки памятаю на добудову мосту з бюджету міста гроши не йшли ,

криша на пішоходному мості нафіг не потрібна ,це не літне кафе, а сітку поставити потрібно,

Щодо коштів з бюджету - читай уважно пост №26

Також Клімчук сказав що нарешті перестав боятись прокурорів за 300 тис. грн закопаних в цей міст з обл. бюджету в 90х роках.

Ти знаєш, що це таке 300 тис гр в 90 роках? Це, тоді коли долар був по 4 гр. - тобто це цілих 75 тис доларів. Так вот, тоді коли коли робочим платили рівно 2 долари за день, коли вони ті панелі положили, з якогось заводу що розбирався, Інакше положили б однакові. За ці кошти, я думаю можна було 3 мости таких побудувати і забути.

Так що не нада тут зі своїми умозаключєніями... Ми не балувані, а звичайні реалісти - поїдь подивися, чи з таким само смаком і якістю побудовано хатинки наших добродіїв керівників. Думаю, там не сірою фарбою викрашено все і всюди...

Хіба не було б гарно зробити щось наприклад таке?:

Опубліковано
Бл..., ну якого .... вам бракує? Не було моста - хрєново, є міст - ще гірше.

Масса людей, які в свому житті собачої будки не побудували, починають показувати які вони розумні і дотепні.

Що таке приватність життя тобі відомо? Якого я повинен проходити на міст повз охорону як КПП? :dont:

Такого навіть в Росії нема.

Опубліковано

в нас все через ЖОПУ, пора змиритись :(

Роблять для галочки все, а не для людей, тому що "ті" не їздять і не ходять пішки...

Інвалідів краями пустили, ще й замутять доступ до нього не круглі суткі :) все може бути.

А тим хто його затвердив руки повідривати :)

На рахунок балуваності, то вже краще не робити нічого чим щось яке нафік нікому не нада, а то наприклад взяти Автостанцію, вроді накрили хоть від дошу, а ні щоб зробити повністю козирьок, щоб можна було сховатись від не погоди, а то тільки в коридорчиках, просто про людей не дбають, і всім пофігу... Так краще чим було, але всетаки...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...