Перейти до змісту

Звільнення з роботи

salja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
таких як ти за совка називали "літун".

немного оффтопа: я вообще не понимаю, как можно каждых полгода, или даже полтора - два года менять работы.Значит что то не так с человеком, ну понимаю, после учёбы (ВУЗ, ПТУ, техникум и т.д.) можно первое время попробывать себя в разных ситуациях, но не всю жизнь.

Хотя, есть такие профессии, где человек либо приходит... и уходит через полгода,либо остаётся в ней на всю жизнь.и стаж (неофициально) начинает осчитываться где то после 8 - 10 лет работы, а до этого челоек считается как бэ стажером :D

я гарантирую это :)

Опубліковано

немного оффтопа: я вообще не понимаю, как можно каждых полгода, или даже полтора - два года менять работы.Значит что то не так с человеком

з/п - найкраща мотивація

зі мною щось не так? :D

Опубліковано

Якщо ж, все таки, назначать відпрацювання, але на роботу не будеш ходити - теоретично, можна отримати догану в трудову.

Догана в трудову не вноситься, тільки заохочення і нагородження.

Опубліковано

немного оффтопа: я вообще не понимаю, как можно каждых полгода, или даже полтора - два года менять работы.Значит что то не так с человеком

з/п - найкраща мотивація

зі мною щось не так? :D

така мотивація діє 2-4 міс, а потім вщухає, сприймається як данність.

Опубліковано
з/п - найкраща мотивація

зі мною щось не так?

По первому вопросу: ты не совсем права,пример приведу лично свой, у меня зарплата не как у депутатов, но и не минималка, среднестатистическая, скажем так, так вот, если не жировать по напрасну, не утруждать себя какими то непонятными капризами и ненужными финансовыми тратами - можно вполне нормально жить,и прокормить семью из одного - двух ребёнков, если ещё и жена работает, то вообще нормально.)))При наличии правильных рук, ног и головы,можно иметь и дополнительный зароботок, кроме зарплаты (я не имею ввиду хабари,воровство прочую хрень).

Кроме того, моя работа приносит мне ещё и моральное удовольсвие, потому что я люблю свою работу, у меня есть возможность уйти на более оплачиваемые хлеба, но я не хочу.

Очень трудно, практически невыносимо, когда зарплата как минимум тысяч 50 грн, но каждый день ты просыпаешься, и идёшь на работу как на каторгу, и целый день как каторжанин, и так день за днём, месяц за месяцем, год за годом... всю жизнь...

а лично с тобой всё очень так... это я гарантирую :)

Опубліковано

Толік, дуже вірно підмічено з точки зору роботодавця: якщо працівника відразу береш на високу з/п - через 2-4 міс. він починає думати, що дійсно цього вартий і розслабляється(

але для того і існують мотиваційні схеми, а не лише оклади)

Опубліковано
' date='Сегодня, 12:30' post='1052426863']

нєєєєє, браза, ти не прав - здається менше півроку ніде не працював,

в середньому півтора-два роки.

да-да, саме таких і називали, а не:

' date='Сегодня, 12:30' post='1052426863']

"літун" - це коли звільнився, не встигнувши толком влаштуватися - в курс справ ввійти.

хоча, не подумай, що я тебе засуджую. риба шукає, де глибше...

Опубліковано
імхо, щось не так якраз із людиною, яка після освіти як влаштувалася на якусь фігню,

так і на пєнсію звідти пішла – це як мінімум, нецікаво

если речь идёт об 19 летних пацанах - девчёнках, которые устроились мерчиками, или офисными менеджерами низшего - среднего звена, и в 60 лет ушли в том же звании - я согласен, фигня, но если любить то, что ты делаешь, каждый день ощущать что то новое,видеть приятные результаты своих трудов,это так разнообразно, что жизнь прекрасна )))

Опубліковано

если речь идёт об 19 летних пацанах - девчёнках, которые устроились мерчиками, или офисными менеджерами низшего - среднего звена, и в 60 лет ушли в том же звании - я согласен, фигня, но если любить то, что ты делаешь, каждый день ощущать что то новое,видеть приятные результаты своих трудов,это так разнообразно, что жизнь прекрасна )))

Розкажи це асенізатору... :D

Опубліковано

Якщо ж, все таки, назначать відпрацювання, але на роботу не будеш ходити - теоретично, можна отримати догану в трудову.

Догана в трудову не вноситься, тільки заохочення і нагородження.

Вноситься стаття, по якій звільнився. А догана - то наказ. 2 догани і стаття. Заробити догану - нєфіг дєлать. Особливо, коли шеф-самодур. Або вз'ївся. Типу "Ось тобі задача - рішай!" - "Ага! не справився, добре, ось тобі ще одна - щоб виправдати довіру!"..

"Ага! не справився - за систематичне не виконання завдань - догана. " І так двічі. :)

Опубліковано
' date='Сегодня, 13:04' post='1052426894']

у нас, рємєслєнніков, всьо значітєльно прощє, гаспада

прощє, тому що в тебе немає найманих працівників і ти оцінюєш лише свою роботу)

Опубліковано
' date='Сегодня, 13:04' post='1052426894']

у нас, рємєслєнніков, всьо значітєльно прощє, гаспада

прощє, тому що в тебе немає найманих працівників і ти оцінюєш лише свою роботу)

А чиюсь роботу зазвичай оцінюють значно критичніше ніж свою власну ;)

Опубліковано

я закінчую свою "пару чобіт" :rolleyes:

до чт. скину для "прибивання підков"

затягнула, шо капєц, і то візитки закінчились, а то б ще тиждень як льоду((

а ти ще кажеш, що сама буду наповненням займатись)

Опубліковано

працюю на тому ж самому Модерн-Експо

Догану не дають, все набагато простіше. Поки не відпрацюєш "законні" 14днів, тобі не видадуть трудову книжку, та інші документи. Перевірено :)

Інше діло, якщо людина на контракті, то потрібно лише дозвіл начальника департаменту.

Опубліковано

працюю на тому ж самому Модерн-Експо

Догану не дають, все набагато простіше. Поки не відпрацюєш "законні" 14днів, тобі не видадуть трудову книжку, та інші документи. Перевірено :)

Інше діло, якщо людина на контракті, то потрібно лише дозвіл начальника департаменту.

тобто, якщо не буде виходити на роботу - документи не віддадуть. ну це не біда :) аби зарплату за липень віддали

Опубліковано

в кінці квітня один з моїх співробітників не ходив на роботу 3тижні, теж забив болт

через деякий час він вернувся)) на питання "чому?", усміхнено сказав "вони знають на що надавити"

при тому, що йому і документів не треба було

розрахунок за той самий місяць прийшов -600гривень, тобто він був винен ще Модерну. А це вже інша стаття.

Опубліковано

а чому зразу по свиньскі уходити :) вдруг ще прийдеться повернутись, хто його знає. Як правило адекватне керівництво на новій роботі може й почекати тебе два тижні, розуміючи ситуацію, і всі діла.

Опубліковано

Толік, дуже вірно підмічено з точки зору роботодавця: якщо працівника відразу береш на високу з/п - через 2-4 міс. він починає думати, що дійсно цього вартий і розслабляється(

але для того і існують мотиваційні схеми, а не лише оклади)

у мене якраз інші варіанти були - переманювали з\п на 30-50% більшою ніж на попередній роботі, починає працювати, а через 2-4 місяці навантаження зростає в 2-4 рази - тому і починаєш думати, а за що ж ти продався.

бували варіанти і по 1 місяцю роботи і по 2, але це таке - маньоври.

кожному своє

Опубліковано

а чому зразу по свиньскі уходити :) вдруг ще прийдеться повернутись, хто його знає. Як правило адекватне керівництво на новій роботі може й почекати тебе два тижні, розуміючи ситуацію, і всі діла.

А ще воно може подумати що якщо кинув (якщо можна так висловитись) одного роботодавця - то можеш кинути і другого.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...