Перейти до змісту

Арешт леді Ю


vanus

  

235 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

...а я от собі так думаю: от хочуть декриміналізувати "юліну" статтю - вибачте, але це просто знущання над усією логікою правосуддя: були одні правила "гри", вони нас не влаштовують і ми їх змінюємо. ЯНЄГОДУЄ!

вони між собою про все домовились, все порішали, поділили , а тепер треба цей цирк закінчувати і ось вам зміни в законі, і тепер ніхто не винен... ;)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви кажете "Беркут" ні на що не гожий...

У Києві вздовж вулиці Хрещатик монтуються, під захистом бійців спецпідрозділу "Беркут", намети з символікою Партії регіонів. Про це "Українській правді" повідомив депутат від БЮТ Сергій Пашинський.

За його словами, вздовж вулиці Хрещатик, починаючи від Бессарабської площі до Майдану Незалежності, почався монтаж палаток.

На даний момент намети вже встановлені на відрізку від Бессарабської площі до Печерського райсуду, з протилежної від наметового містечка БЮТу сторони.

"Все це робиться під захистом бійців "Беркуту", і в нас є всі підстави вважати це проявом страху влади напередодні акцій протесту, які планують сили опозиції завтра під час оголошення вироку у справі Юлії Тимошенко", - зазначив Пашинський.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...а я от собі так думаю: от хочуть декриміналізувати "юліну" статтю - вибачте, але це просто знущання над усією логікою правосуддя: були одні правила "гри", вони нас не влаштовують і ми їх змінюємо. ЯНЄГОДУЄ!

Невже не було ясно з саиого початку, що цією ,,декриміналізацією,, Ялинкович готує безпроблемне життя для себе ,після виходу з поста преза.

Залишається тепер лише Юлю дожати, щоб не рипалась.

Але не думаю, що вона та Юрик- ті люди, котрі попросять пробачення та будуть мовчати в подяку за помилування.

А сказати їм набралось дуже багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже не було ясно з саиого початку, що цією ,,декриміналізацією,, Ялинкович готує безпроблемне життя для себе ,після виходу з поста преза.

Буэ .. Декриминализация касается предпринимательских статей, а Янукович - чиновник

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суд на Тимошенко в прямом эфире по 5-му. Все стоя слушают, только ВОНа, муж и дочка сидят. Муж и и дочка тоже хворые рэволюционеры?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не паше шото 8(

ничего там интересного :(

я на 5й минуте читании судьи утратил линию мысли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ах да,

в Москве же "на час вперед"

А ставки хтось приймає на ісход? які рейтинги, коефіцієнти? :)

шутиш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

суд визнав Тимошенко винною...

цікаво скільки часу ще проживе Кіррєв, нещасний випадок вже чекає на нього

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...

Харч тролям, кушайтє! :_07:

Пост №44 з цієї теми

Zeuss, можеш не старатись. Дуже примітивно і ніким не доведено. Якби це справді було б правда, то твоя голуба прокуратура зразу б "шила" справи по корупції, наприклад, проти Тимошенко, а не сумнівну справу про вбивство Щербаня.

Ю пише "З цього моменту я, по-перше, більше не визнаю ваших прокурорів та слідчих...бла бла бла"

Сумна правда життя полягає в тому, що суспільство починає втрачати Тимошенко з фокусу уваги.

Якщо до виборів вона так чи інакше щодня була в інформаційному просторі, то після обрання нового парламенту якщо про неї згадають раз на тиждень – то вже добре. Відбулася втома від Тимошенко плюс реальна втрата впливу на політику через появу нових гравців на опозиційному полі – Яценюк зі своєю групою підтримки, УДАР і особливо "Свобода".

І ця заява Тимошенко – крок відчаю, спроба уникнути забуття, а також унеможливити доставку до суду по справі ЄЕСУ, який постійно відкладався через хворобу Тимошенко. Хочеться подивитися, як тепер конвоїри будуть це робити.

На відміну від справи про газовий контракт, розгляд справи ЄЕСУ несе репутаційні втрати для Тимошенко. Так чи інакше, стане зрозумілою схема заробітку за допомогою кіпрської офшорки "Сомоллі Ентерпрайзес", через яку Тимошенко пропускала газові кошти в середині 1990-их років. Порівняно з нинішніми об'ємами родини Януковича це не вражає, але імідж зіпсувати може.

Ну і ще одна фраза здивувала у посланні з харківської лікарні: "Українці вже четвертий рік вимушені жити в несправедливості, несвободі, приниженні та бідності".

Правда полягає в тому, що і за 7 місяців першого урядування Тимошенко, і за 26 місяців другого ці явища нікуди не зникали. А вона як прем'єр не змінювала хижу систему, а користувалася її можливостями.

Якби все перераховане було відсутнє в "Україні Тимошенко" зразка 2008-2009 років, то прихід Януковича до влади просто не зміг би так легко повернути це назад.

(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zeuss, це все написано за штампами пропаганди Партії Регіонів, можна було б це не читати.

Якщо до виборів вона так чи інакше щодня була в інформаційному просторі, то після обрання нового парламенту якщо про неї згадають раз на тиждень – то вже добре

Вона зараз найвідоміший наш політик в світі, про неї забудуть тільки тоді, коли про всю Україну в світі забудуть. Вчора знову була заява від США про Тимошенко

через появу нових гравців на опозиційному пол

На майбутні вибори це, поки що, впливу не має. Реальних кандидатів нема

На відміну від справи про газовий контракт, розгляд справи ЄЕСУ несе репутаційні втрати для Тимошенко

По-перше, наші суди себе дискредитували, навіть, якби визнали, що вони причетна до вбивства Кенеді і вимирання динозаврів, то у це вже ніхто не повірить в світі, а по-другу, ця справа самого Азарова може зачепити, який тоді займав посаду голови Податкової і знав дуже добре про ЄЕСУ

Правда полягає в тому, що і за 7 місяців першого урядування Тимошенко, і за 26 місяців другого ці явища нікуди не зникали

Ясно, знов винні попередники, а про те що більшості у Верховній Раді фактично не було, то про це вже автор "забув"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ГПУ пришла к выводу, что Тимошенко заказала убийство Щербаня

Генеральная прокуратура завершила расследование уголовного дела по убийству народного депутата Евгения Щербаня. Юлию Тимошенко подозревают в заказе убийства. Об этом заявил генеральный прокурор Украины Виктор Пшонка на брифинге, передает корреспондент РБК-Украина.

"Завершено расследование уголовного дела относительно убийства народного депутата Евгения Щербаня... Собранные материалы досудебного расследования, которые свидетельствуют о том, что Тимошенко действительно заказала убийство с Лазаренко. Материалы уголовного дела по Лазаренко выделены в отдельное уголовное производство", - заявил Пшонка.

По его словам, в пятницу Тимошенко вручили "сообщение о подозрении", по этой статье экс-премьер может быть приговорена к пожизненному заключению. Он уточнил, что Тимошенко и Лазаренко заплатили за убийство Щербаня 2,8 миллиона долларов. "Первые 500 тыс. долл. лично с бандой Лазаренко после убийства, а затем 2 млн 300 тыс. долл. было перечислено, и все перечисления организовывала Тмошенко", - заявил Пшонка.

В случае доказания вины Тимошенко по словам Пшонки, ей "светит" пожизненное заключение.

Кроме того, генпрокурор добавил, что дело по убийству Щербаня объединено в одно производство с делом по ЕЭСУ.

Евгений Щербань был расстрелян 3 ноября 1996 г. в аэропорту Донецка по прибытии из Москвы. Щербань, его жена и механик скончались в результате полученных ранений. Бортинженер самолета умер в больнице от огнестрельного ранения в шею.

В апреле 2003 года Апелляционный суд Луганской области приговорил к пожизненному заключению убийц Щербаня. В частности, Вадим Болотских был приговорен к пожизненному заключению с конфискацией имущества за убийство Щербаня. Подсудимые входили в преступную группировку, действовавшую на территории Донецкой и Луганской областей. Руководитель группировки Евгений Кушнир умер в Донецком следственном изоляторе.

В июне 2012 года первый заместитель генерального прокурора Украины Ренат Кузьмин впервые заявил, что у прокуратуры есть достаточно доказательств того, что экс-премьер-министры Украины Юлия Тимошенко и Павел Лазаренко причастны к убийству нардепа Евгения Щербаня. Парламент отказался создать временную следственную комиссию для расследования убийства Щербаня. А вот ГПУ начала расследовать дело по убийству нардепа.

Ранее сын Щербаня Руслан Щербань заявил, что передал Генпрокуратуре документы о возможной причастности экс-премьеров Тимошенко и Лазаренко к убийству его отца.

Экс-майор Управления государственной охраны Украины Николай Мельниченко заявил, что Щербаня "заказал" Лазаренко, а Тимошенко оплатила убийство средствами ЕЭСУ.

Напомним, экс-премьер Тимошенко уже осуждена на семь лет лишения свободы за превышение власти при подписании в 2009 году газового соглашения с РФ. В конце августа 2011 г. Высший специализированный суд Украины по рассмотрению гражданских и уголовных дел Украины оставил без изменений обвинительный приговор Тимошенко. Согласно приговору Печерского суда г. Киев от 11 октября 2011 г., Тимошенко отбывает семилетнее заключение в Качановской женской исправительной колонии в Харькове.

А вот экс-премьер-министр Украины Павел Лазаренко закончил отбывать срок в федеральной тюрьме США 1 ноября 2012 года, после чего его передали иммиграционным властям США для определения может ли он находиться в стране. Он подал ходатайство в Иммиграционный суд города Сан-Франциско о предоставлении ему временного статуса на право пребывания на территории США. ГПУ требует, чтобы США экстрадировали экс-премьера в Украину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба було б їй приймати погоджену амністію. Так, це відкинуло би амбіційні плани щодо ключових посад, але зберегло би важіль впливу. Може і не було би провального закону з мажоритаркою, і її людей би не почистили в списках. В тіньовому управлінні теж є свій шарм.

А так образ "страдалиці" не проканав і люди, що мазу тянули, відвернулись.

Тупо тактичний програш.

Скоро народ перестане вестись на фарс аля сьогодняшній візит нардепів і бажання провести в її блок таксофон за власний кошт, так ніби у неї там мобільного нема. Буде шах і мат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли-небудь все закінчиться. А реально вже дістало. То перестала їсти, то перестала ср...ти. Я розумію що не треба давати про себе забути, але кожен день вспливати з всякою фігньою теж перебор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага. Скоро генпрокурор заявить, що вона ще власноручно вбила Джона Кеннеді. А він був свідком. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От Кеннеді попрошу не трогати, там жиди винуваті :)

В столичних колах говорять про довічне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...В столичних колах говорять про довічне.

Державна пенітенціарна служба України може і вік акуратно вкоротити, якщо на те буде воля царя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В столичних колах говорять про довічне.

По великому рахунку різниці нема, допоки яник при владі вона буде сидіти, не буде яник при владі вона не буде сидіти.

Є тут мотив таким чином понизити рейтинг і репутацію Юлі, який щоправда працює тільки на данбасню а у нормальних людей викликає ще більшу ненависть до цієї влади.

Ну і накінець Україна остаточно перетворюється на бандустан в очах світу.

Все це прописні істини, але думаю варто їх написати, копіть ненависть, вона вам знадобиться...

Це довга дорога і все тільки починається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

×
×
  • Створити...