Перейти до змісту

Різні питання

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Картинку бачу (остання в списку), але в папці показує іншу.

Коли стаю на потрібну (правою кнопкою видає "что ето такоє")

?????

post-8000-0-01510700-1341472456_thumb.jp

Опубліковано

Мабуть, вона в тебе стоїть заставкою "з нету". Тобто правий клік на картинці в браузері "сделать фоновым рисунком..,". ЇЇ потрібно зхнайти ще раз і зберегти на флешку. Або запам'ятати сайт звідки ти її взяла.

Опубліковано

Мабуть, вона в тебе стоїть заставкою "з нету". Тобто правий клік на картинці в браузері "сделать фоновым рисунком..,". ЇЇ потрібно зхнайти ще раз і зберегти на флешку. Або запам'ятати сайт звідки ти її взяла.

Не мабуть, а точно.

Я ж так і написала)))

Ще раз знайти не можу. Наткнулась випадково.

Суть питання була: чи зберігається вона кудись (коли я роблю її фоном) АВТОМАТИЧНО???

Зрозуміла вже, що ні. На жаль. Дякую.

Опубліковано

Дякую дуууже!!!

Ну і відразу питання (бо по назві я теж шукала, видно не так): ЯК шукати по назві?

Опубліковано

Дякую дуууже!!!

Ну і відразу питання (бо по назві я теж шукала, видно не так): ЯК шукати по назві?

не картинки шукати по назві, а просто "Искать всё". А я як знайшов?

Опубліковано

ЯК шукати по назві?

не картинки шукати по назві, а просто "Искать всё". А я як знайшов?

Точно. І я вже так знайшла.

Ти ж не писав, що ти її знайшов)))

Я вирішила, що ти її по-бистрому відфотошопив)))

Опубліковано

Дякую дуууже!!!

Можливо мені і повезло. Ввііши повну назву - мені видало кілька сторінок сайтів. Третій зверху і був з картинкою. Нічого особливого.

Опубліковано

я десь чув, що підкова на "фарт" це тільки тоді, коли її ви самі знайшли, так як вона сама по собі рідко злітає, тому напевно це й рахувалось на "фарт", а купити й прибити, це напевно не те :)

Опубліковано

З"явились в нас оси. Найгірше, що в недоступному.

Порад розібрати метал - не треба.

Чекати холодів теж не варіант, бо хочемо найближчим часом підбити дах.

Підкажіть, будь ласка, як позбутись ос?

Опубліковано

Ось тут знайшов кілька дієвих порад, думаю, повинно допомогти.

Дякую. Читала в неті поради.

Просто в нас місце таке... Десь там же є гніздо... А доступитись до нього не знаєм як.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Можливо хтось знає з якої години починає працювати Інтертрейд??? Підкажіть. Дуже треба)

Усім, хто відгукнувся - дякую)))))

Правду кажуть ранок вечора мудріший.

Вчора не побачила, а сьогодні вже досліпала, що там є вказані ще й мобільні телефони.

Вияснила.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Сьогодні довелось обідати в одному барі (не в Луцьку).

Приємно здивувало те, що у наборі зі спеціями, крім серветок та зубочисток, було ще й по пластинці жуйок Орбіт для кожного.

Особисто я ще з таким не стикалась. В нас такого немає, чи то я село забите не ходжу у такі заклади, де вже давно так???)))))

Опубліковано

В Луцьку таке десь точно було, але тільки при замовленні якоїсь конкретної страви, і то недовго. Точно не пригадаю. Може, "Хатинка"... а може й щось інше.

Ще в придорожньому шашлик-генделику "Мрії" (с. Березівка, Житомирський район) таке було.

Опубліковано
Особисто я ще з таким не стикалась. В нас такого немає, чи то я село забите не ходжу у такі заклади, де вже давно так???)))))

"Стоп-Кадр" і, якщо не помиляюсь, "Соло" на Винниченка. Але то якось непостійно :0026:

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...