Перейти до змісту

Різні питання

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 04.12.2012 в 21:15, Ko3bMa сказав:
"Соло" на Винниченка. Але то якось непостійно :0026:
  В 04.12.2012 в 22:14, erica сказав:
В Стоп-Кадрі точно є.
  В 04.12.2012 в 22:23, SunSeth сказав:
в Тарантелі на Шевченка було.
У всіх вказаних закладах була, ні разу не бачила. Ми з жуйками ходимо в різний час)))

Не може не радувати, що все-таки і в Луцьку про таке чули. Усім дякую.

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Колись давно була створена на робочому столі папка, потім вона стала пуста. Я її періодично видаляю, а вона з'являється знову. Не повертається з корзини, а саме з'являється. Це не залежить від вкл/викл компа. Просто, з якоюсь, не встановленою мною, періодичністю. Підкажіть будь ласка ЩО не так? Як її видалити назавжди?

Опубліковано

Як називається папка? Показ скритих папок і файлів увімкнений? Може бути ознакою зараження компа.

Опубліковано

Папка створена мною. "Стала пуста" - я повидаляла файли (скани).

7vwmE.jpg

Причому останні рази, щоб перевірити, чи в мене не бЄлка, не видаляла їх з корзини. Зараз їх там 5. Щойно пробувала "Восстановить" - у всіх в "свойствах" різна дата створення (тоді, коли з'являються).

Опубліковано

Ти задала скан-програмці по замовчуванню зберігати файли-скани в папку "ліц"? Тепер програмко імовірно самостійно створює цю папку щоразу коли запускається.

Опубліковано
  В 20.10.2013 в 17:19, VadimM сказав:
Ти задала скан-програмці по замовчуванню зберігати файли-скани в папку "ліц"?
То не зовсім я... І, як виявилось, так. Поняття не маю як це змінити.
  В 20.10.2013 в 17:19, VadimM сказав:
Тепер програмко імовірно самостійно створює цю папку щоразу коли запускається.
Саме так. Щойно перевірила. Дякую дуже за відповідь.
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Жителі "вуликів" підкажіть нащо у ліфтах дзвоники? :) Це має вийти той хто почув і повідомити ліфтову службу по телефону, що ліфт поломався чи як? Я завжди був переконаний що той хто застряг має перебалакати з ліфтером по переговорному пристрою в середині самого ліфта. А то прожив все життя в будинку без ліфта, на старості років переїхав в будинок з ліфтом, але на перший поверх, тобто ліфт чую, але не бачу і не користуюся. Раніше не звертав уваги, але після капремонту ліфта чуть не кожний день чую дзвоник у ліфті. Колись в дитини, яка застрягла, почалася паніка і вона почала плакати, то почув, вийшов, розпитав де живе, заспокоїв як міг, а дружина сходила і повідомила батьків. Бо в нас в ліфті телефони не тягнуть, мати дзвонила до дитини і вже також почала переживати. Стало цікаво чи то я маю кожний раз сусідів спасати чи можна ігнорити? :)

• +1 1
Опубліковано
  Цитата

Це має вийти той хто почув і повідомити ліфтову службу по телефону, що ліфт поломався чи як?

Саме так. Але це, коли не відповідає "Ліфтер". Там ще є переговорний пристрій (має бути).

Опубліковано
  В 31.10.2013 в 15:53, Zheny@ сказав:

Саме так. Але це, коли не відповідає "Ліфтер". Там ще є переговорний пристрій (має бути).

То я всі гроші визвоню і замахаюся дзвонити. Інколи дзвонять по декілька раз в день. :)

• +1 1
Опубліковано
  Цитата

То я всі гроші визвоню і замахаюся дзвонити. Інколи дзвонять по декілька раз в день.

Тобто :

1)ліфт застряг, Ви повідомили, ліфтер приїхав дістав людину і все?

2)ліфт застряг, Ви повідомили, ліфтер приїхав дістав людину, злагодив ліфт?

Шоб не замахуватися дзвонити -

1 - полагодити ліфт

2 - дійсно добре полагодити ліфт :)

Опубліковано

У вас, похоже, лифт после ремонта, как оно бывает, перестал нормально работать. Я всю жизнь живу в доме с лифтом. Застрявала всего пару раз. Решалось переговорами с диспетчером через переговорное устройство. Вам и вашим соседям нужно жаловаться в ЖЭК, пускай исправляют косяки

Опубліковано
  В 31.10.2013 в 16:18, amadey777 сказав:
  Цитата

То я всі гроші визвоню і замахаюся дзвонити. Інколи дзвонять по декілька раз в день.

Тобто :

1)ліфт застряг, Ви повідомили, ліфтер приїхав дістав людину і все?

2)ліфт застряг, Ви повідомили, ліфтер приїхав дістав людину, злагодив ліфт?

Шоб не замахуватися дзвонити -

1 - полагодити ліфт

2 - дійсно добре полагодити ліфт :)

Це кому написано? Мені? Я взагалі ліфтом не користуюся і я ще маю лагодити? Ще й після капітального ремонту? Дякую, посміявся. Скоріше вони дзвінок зламають чекаючи на мою допомогу, тоді мені взагалі нічого не заважатиме. :)

Ще одне питання: визву я з своєї мобілки ліфтера, за цей час ліфт рушить, скільки звіздюлєй чи грн. штрафу випише мені ліфтер за "ложний" виклик?

• +1 1
Опубліковано
  В 31.10.2013 в 16:43, amadey777 сказав:

nickel, так, Вам. :beer:

Я хотів зробити акцент уваги на проблемі, чого ліфт постійно виходить з ладу.

Ну а вже вирішення можуть бути різні.

Для тих хто в бронетехніці: в мене немає жодних проблем з ліфтом. В мене було декілька питань до користувачів ліфтів, відповідь на них я отримав, отримав не від Вас. Можете робити акценти і давати поради моїм сусідам починаючи з 3 поверху і вище, адресу, якщо треба скину в приват. :)

• +1 1
Опубліковано
  В 06.11.2013 в 18:25, Yurikoff сказав:

як можна видалити свою тему з сайту?

Самому ніяк) Просити модерів, чи адмінів. Ваша тема закрита. Закриті теми переважно "висять і по-трошки йдуть в давність", а не видаляються.
Опубліковано
  В 06.11.2013 в 21:26, Dream сказав:
  Цитата

Самому ніяк)

В мене отак:

...

Оксана, переходь у пауери ;)

Нізащо. Ти ж знаєш, який в мене є привілей))) Я то можу видаляти свої теми (таким же способом як і ти), я писала для Yurikoff-а, в якого всього 7 повідомлень.
Опубліковано

Росте крізь щебінь хрін. Викопати не маю бажанняможливості. Цікавить, чим це добро можна залити, щоб на наступний рік його вже не було?

Опубліковано

Колись мій дід заливав дуже-дуже солоною водою \а от була вона холодна чи гаряча - не пам"ятаю\. Ще чула що соляркою заливають.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Відеореєстратор пише відео Full HD. Якого класу microSD, зможе записати такий потік?

Ролик на 1 хвилину виходить приблизно 140-150 мб.

• +1 1
Опубліковано
  Цитата

Відеореєстратор пише відео Full HD. Якого класу microSD, зможе записати такий потік? Ролик на 1 хвилину виходить приблизно 140 мб.

В мене фотоапарат пише FullHD відео на картку microSD клас 10 без заскоків, зависань чи заїдань, з практики.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...