Перейти до змісту

Є пропозиція у розділі АвтоParty створити підрозділ АВТОЗВУК

Dimaxa

Ваше ставлення до такої ідеї.  

109 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Давно хотів запропонувати модераторам створити даний підрозділ на форумі.

Дуже не зручно шукати автозвук серед колес/машин/запчастин і тим більше спілкуватись на цю тему в розділі куплю/продам.

Думаю багато хто б хотів порадитись, сам порадити чи почути відгуки.

Наприклад дуже зручно і вдало зроблено в розділі "Велопаті", що захотів, те і глянув.

Прошу ногами не пінати і в разі визнання цієї ідеї брєдовою" витерти її, але перед тим поглянути на результати голосування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені пофіг, бо автозвук не шукаю і не обговорюю. Да і ті хто шукає, напевно роблять це один раз :) (крім хіба меломаньяків). Не голосував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені пофіг, бо автозвук не шукаю і не обговорюю. Да і ті хто шукає, напевно роблять це один раз (крім хіба меломаньяків). Не голосував.

То нащо тоді відписував?

Імхо, в Автопаті розділ "купи/продай" не тре - для того є розділ в Барахолці, наприклад. А вже от таааам і можна було б виділити окремо автозвук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Автопаті розділ "купи/продай" не тре - для того є розділ в Барахолці, наприклад. А вже от таааам і можна було б виділити окремо автозвук

Воно то так, але малось на увазі, що можна було б порадитись, попитати щось, а в барахолці це сприйметься як флуд.

мені пофіг, бо автозвук не шукаю і не обговорюю. Да і ті хто шукає, напевно роблять це один раз (крім хіба меломаньяків). Не голосував.

Дуже оригінально і по-українськи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Воно то так, але малось на увазі, що можна було б порадитись, попитати щось, а в барахолці це сприйметься як флуд.

Ну тоді тре 2 розділі: "пагаваріть" - розділ Автозвук в Автопаті, "купіть-прадать" - розділ Автозвук в Торгівля: Вело-Авто-Мото.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не настільки наше автопаті велике щоб бити його на тематичні розділи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тоді тре 2 розділі: "пагаваріть" - розділ Автозвук в Автопаті, "купіть-прадать" - розділ Автозвук в Торгівля: Вело-Авто-Мото.

Згідний, слушна думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не настільки наше автопаті велике щоб бити його на тематичні розділи.

Хто його зна - мо тому і невелике, бо незручне - всьо смєшалось: люді, коні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що не можна пагаваріть про звук в Автопаті, без розділу Автозвук, а потім купіть-прадать в Вело-Авто-Мото, без розділу Автозвук? Завтра захочеться в розділі Автопаті-Автозвук добавити підрозділи Саб, Усілок і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та можна. Всьо можна. Можна і не на форумі пагаваріть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба такий розділ! А ще треба розділ сервіс, автошини і т.д. А то виходить анархія, порядку ніякого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Я думав один тыльки буду який вказав "мені пофіг" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

В мережі купа грамотних статей на тему автозвуку і всього, що з ним пов'язано. Більше тут нічого сказати. А створити підрозділ для міряння "піпіськами" і гаманцями....А нащо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба такий розділ! А ще треба розділ сервіс, автошини і т.д. А то виходить анархія, порядку ніякого.

Чому ж анархія? Порядок є, тільки його кожен сприймає по своєму.

+1 до варіанта "Розділ-Сервіс-Автошини". Тільки от треба трохи буде попаритись, напевно, щоб теперішні теми у відповідний розділ "загнати".

А на рахунок "В мережі купа грамотних статей на тему автозвуку і всього, що з ним пов'язано"., то Дрім правильно сказав що "Хто його зна - мо тому і невелике, бо незручне - всьо смєшалось: люді, коні..."

ПС. Давайте тоді і на Борд.Луцьк грамотні статті писати. Є ж люди які в цьому розбираються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А скільки є тематичних статей за 7 років існування борди по автозвуку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не скільки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А скільки є тематичних статей за 7 років існування борди по автозвуку?

Жодної. І жодної не буде. Як максимум - перепост однієї, кількох або частин з кількох вже готових тематичних статей. Бо ніхто не буде видумувати велосипєда там, де це принесе лише мінус при значних фінансових затратах. Крім того, у нас, в Луцьку, наскільки я знаю, немає офіційних змагань...Де можуть оцінити автозвук і правильність його встановлення.

Тому т.зв. "тематичний" розділ "Автозвук" швидко переросте в "міряння піпіськами", точніше - гаманцями. Бо в кого саб півтора кіловата - той кручє музику має, ніж той, у кого семисотватний...)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне це було питання, яке дало б відповідь на голосування без самого голосування ;)

З.І. одна тема є :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Було б дуже непогано, якби зробили окремо розділи "Вело" "Авто" "Мото" зі своїми підрозділами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

хоча нічого з перечисленого не маю, але підтримую попередній топік :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на мою думку треба, але куди та як, то вже хай адміністрація думає, за що ж їмбабки плотять :)

якщо розібратися крім всемудрих статтей та вже існуючих принципів є самодєлкіни, екперементи та маніпуляції з обладнанням, та хоч би поради та граблі на які наступали учасники борда... така темка має право на життя, моя особиста думка, оскільки є чим поділитись самому й хтів би почути думки інших. Так що буду вдячний автору теми та адмінам за створення та правильне розташування такої теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю що треба.

так як на борді часто зустрічались теми " як підключить мафон" , " продам саб усь" "не так робить мафон, усь " і так далі...

думаю це багато часу та ресурсів не займе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на мою думку треба, але куди та як, то вже хай адміністрація думає, за що ж їмбабки плотять :)

якщо розібратися крім всемудрих статтей та вже існуючих принципів є самодєлкіни, екперементи та маніпуляції з обладнанням, та хоч би поради та граблі на які наступали учасники борда... така темка має право на життя, моя особиста думка, оскільки є чим поділитись самому й хтів би почути думки інших. Так що буду вдячний автору теми та адмінам за створення та правильне розташування такої теми.

дякую за 2 мінуси, малодци!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за 2 мінуси, малодци!

шо за баран ще 1 мінус поставив? відпиши в ПП, там поспілкуємось, нащо мінуси в ничку ставиш, крисячити так не треба.

я висловив свою думку, адже це опитування, чи не так, а тут 2 мінуси, тоді ще 1, за який хр..н????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

той баран я, 7 РО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...