Перейти до змісту

Домашній одяг

SvitlikOM

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вдома ношу одяк комфортний, найчастіше це просто шорти, якщо хтось прийде то ще якусь стару теніску накину на верх, а коли хтось починає розказувати як ТС подруга, то просто ввічливо посилаю на фалос. Ібо моя хата моя фортеця, в чому хочу в тому ходжу...

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

шорти/бріджи/джинси і футболка/майка/кофта :).

Коли чекаю гостей, то звісно одягаюсь прилічно))))

Хоча улюблений вид одягу з самого ранку і ввечері - майка і трусики ( в себе в кімнаті).

часто чула (від рідних), що так ходити непрілічно, зате дуже зручно))) :) :) :)

Зараз привілегію так ходити має доня, вона маленька, їй можна хоч з голою дупцьою ;)

Опубліковано

с недавних пор начала уделять домашней одежде больше внимания. Жду вот симпатишний домашний нарядик от Виктории Сикрет :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Я полюбляю ходити вдома в шортиках та майках, а якщо холодно, то якісь штанці (типу легінсів)))). Багато дівчат писали, що ходять вдома нафарбовані - цілком підтримую!!! потрібно хоча б оченята підмалювати, щоб не страшно було на себе в дзеркало дивитися. :g05:

• 7 місяців потому...
Опубліковано

У халаті абсолютно не люблю ходити, якось не зручно та й сонною себе почуваєш увесь день. А от різноманітні спортивні штани, футболки одягаю із задоволенням. Ось лише намагаюсь одягати гірші речі, аби вже доносити їх вдома і з легкістю викинути на шмати, щоб підлогу мити. ;)

Опубліковано

А почему гостей в трусах встречать не прилично?

На то они и ваши гости, что вас знают :) я имею ввиду случайных гостей, друг зашел, или там кто с родичей забежал, то сразу нужно одевать парадную форму?

Опубліковано

в мене є гарненька сукня - зручна,легенька і шовкова , в ній і вдома ходжу, і до сусідки не соромно вибігти :0146:

зараз якраз в пошуках чогось подібного,хочеться щось новеньке

вважаю,що домашній одяг повинен бути не лише комфортним,але й гарним та охайним . :g14:

я категорично проти спортивок з розтянутими колінами і безрозмірних футболок вдома :g16:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

маю чоловічу професію. Працюю вдома. Тому кожного дня маю гостей чоловічої статі. Поскільки не вважаю за потрібне виставляти всі свої принади, одягаючи облягаючий одяг, на три розміри більша футболка це саме те..

Опубліковано

маю чоловічу професію. Працюю вдома. Тому кожного дня маю гостей чоловічої статі. Поскільки не вважаю за потрібне виставляти всі свої принади, одягаючи облягаючий одяг, на три розміри більша футболка це саме те..

ну ви і заінтрігували вашою професією

• 6 місяців потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

У халаті абсолютно не люблю ходити, якось не зручно та й сонною себе почуваєш увесь день. А от різноманітні спортивні штани, футболки одягаю із задоволенням. Ось лише намагаюсь одягати гірші речі, аби вже доносити їх вдома і з легкістю викинути на шмати, щоб підлогу мити. ;)

Гірші речі дєвушка може одягати якщо вона живе сама і ніхто її не бачіть... а якщо не сама... - то це не самий кращій вибір... два роки таке терпів (просто не балував свою дівчину)... ну мені впринципі всеодно, але... все ж таки, кожен мужчина мріє про найкраще... тому дєвушка дома в старих розтянутих спортивних штанах і в більшій на пару розмірів футболці - виглядає більш як домогосподарка а не доволі приваблива молода дівчина... хто би що не казав, а мужчина любить перш за все очима... потім желудком :-) ! І Думаю, в цьому і різниця... що хтось з дівчат мріє займаєтися сексом хоча би один раз на день, а дехто - має таке щастя постійно при любому удобному моменті! :0154:

Опубліковано

а ось наступила зима ,як не крути а в платтячку холодно буває...

тому і я дивлюся в сторону спортивних штанів на зимовий час

тільки вибір зупиняю не на старих і зношених,а на ось таких

D0J_zt_aHcs.jpg

сьогодні вже маю отримати костюмчик !

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Халат вдягаю коли в ванну збираюся, не люблю так цілий день ходити. А взагалі сукні дуже люблю зручні, в джинсах щось не так комфортно, хіба що в шортах.

Опубліковано

я теж більше люблю в штанях і футьолках чи якихось "домашніх! сукнях. Але сьогодні купила собі симпатичний короткий халатик "на запАх"))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...