Перейти до змісту

У Луцьку відкривається приватна школа

Korting

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

яка ж це альтернатива, як дехто виразився?

це ж виховання стійких релігійних зомбі з дитинства!

вони на перервах замість м'яча поганяти, певно, уривки з релігійних текстів цитуватимуть.

сподіваюсь, що ліцензію їм не нададуть.

• Відповідей 70
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Моя знакомая баптистка имеет прямое отношение к этой школе,и насколько я понял их община как то связанна с открытием этой школы.

Когда то между нами(я атеист и воспринимаю религию только в культурном плане) возник дискурс на счет возникновения мира.Ну так вот, баптисты уверены на все 110% что миру всего лишь 6000 лет,на мои элементарные аргументы в виде "А как же кости динозавров.Это что-всепланетный заговор" она ответила что то типа "Они вымерли 5000 лет назад"-О_о.Честно говоря не хотел больше спорить ибо в глазах промелькнула искра то ли злости то ли недовольства что я поддаю ее знания сомнению.Ну да ладно-в таких баталиях каждый остается при своем.Но я сделал определенные умозаключения о данной ветке религии.Не хотел бы отдавать свое чадо в такую школу

Опубліковано
Спробуй ще з Свідками Єгови подискутувати, можуть і очі видерти.....християни....

а мені раз сказали що це творець їх віру так випробовує 0_о

Опубліковано

а хіба Ісус засновував платні школи??? :rolleyes:

в його час не було оплати за комунальні послуги, нагодували, прихистили на ніч - от і уся оплата праці вчителя.

а тут же ж типу директор/засновник в результаті і на мєрінє на х00 К грн має покататись.

все чин чином.

зрештою той, хто має мозок, свою дитину туди не віддасть вчитись.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Це що релігію тут десь примішають - то точно. дітки будуть з церкви ффіміам, чи як там її.

але програма освіти у нас одна, затверджена. тому щось там змінити у них не вийде. перевірки замучать. не вірю, що вони довго протянуть...

Однозначний плюс приватних шкіл - індивідуальний підхід до дітей, через малу кількість дітей, раз. при 34 учнях - достукатись до кожного важкувато.

умови - два! Повірте, коли мої сидять в лижних костюмах на уроці і думають про гарячий чай в термосі - знання відходять на інший план.

Та і хочеться парти хоча б по росту... а то 90% дітей в класах з проблемами хребта. і дошку, щоб не відсвічувала, і айпед, щоб сумка була легша, і сталу програму, і спокійних вчителів, і нормальну фізкультуру ( а не письмові уроки замість навантаження)

ех... все не так.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Зараз в 1-му класі навчається 16 дітей. Батьки платять 600грн/місяць. До обіду діти тричі(!) ходять їсти в їдальню 24-ої школи.

Опубліковано

Мабуть, краще думати про те, що не шлунок смокче, а про урок. Та і язву чи гастріт у тому віці ой як легко заробити.

Згадай себе. Після 5-6-го уроків ти думав, якби то пошвидше додому і щось поїсти. Аніж сидіти і нудитися. Чи я не правий? Война войной, а обед по расписанию.

Окрім першого класу, є ще якісь? Хто вкурсі - відпишіться.

Опубліковано

Покищо є лише перший клас. В майбутньому планується більше, але яких саме (тобто яких ступенів), не знаю.

Опубліковано

Рискуя быть забаненым и в этой теме всё таки напишу.

Как говорят правила питания школьников - Для детей 7-10 лет оптимальным является 4-5-разовое питание. Перерывы между этими приёмами пищи должны составлять около 3-4 часов.

До обіду діти тричі(!) ходять їсти в їдальню

Закономерный вопрос: а сколько раз они ходят в столовую после обеда?

Опубліковано

Цікаво, а чим саме годують?

Мені здається, що дітки і не зможуть стільки з"їсти,

навіть якщо дитина з прекрасним апетитом, то їжа просто не встигне

перетравитися.

Опубліковано

Звідки дані з приводу трьохразового харчування до обіду? Особисто я знаю лише про 1 похід до 24 школи на день;)

Опубліковано
Згадай себе. Після 5-6-го уроків ти думав, якби то пошвидше додому і щось поїсти

згадую. міг просидіти з книжкою на вулиці допоки не дочитував і повернутись додому в 4-5 пообіді. міг ще лишитись пограти в сніжки чи потовктись на льодяній гірці з однокласниками, міг повільно брести по дорозі додому про щось мріючи чи розмовляючи про щось з товаришем.

не пам"ятаю масових захворювань на гастрит і виразку серед школярів.

І спостерігаючи за своєю донькою-підлітком не бачу у ній бажання дотримуватись режиму та якості харчування. чомусь її більше цікавить потусити з подружками, поспілкуватись.:)

Опубліковано

Не знаю, я хотів їсти, для прикладу до кінця дня. В столовці не дуже хотілося (ще) їсти а от, потім - навпаки. Хоча було по різному.

Про масові захворювання і зараз не особливо й повідомляють. Хоча ЗАВЖДИ (принаймні у нашому класі), було замовлення у столовку - 25+2 дієти.

Це, як в садочку - полуденок (полуднік)- (какао чи молоко і бутерброд), обід, (1-е, друге, і компот), 2-й полуденок (молоко-какаво і бутерброд). Якось так?

І, мабуть, вчаться лише до обіду.

Опубліковано

Рискуя быть забаненым и в этой теме всё таки напишу.

Как говорят правила питания школьников - Для детей 7-10 лет оптимальным является 4-5-разовое питание. Перерывы между этими приёмами пищи должны составлять около 3-4 часов.

До обіду діти тричі(!) ходять їсти в їдальню

Закономерный вопрос: а сколько раз они ходят в столовую после обеда?

Рісковий ти паря, Гетто. Шо не пост, то хождєніє по лєзвію брітви.

Опубліковано

панове, ви даремно сперечаєтесь - це школа виключно для євангелістів. Друга приватна школа, що планує відкритись - єврейська. Якщо ви не одні і не другі то чому сперечаєтесь ? :D

Опубліковано

панове, ви даремно сперечаєтесь - це школа виключно для євангелістів. Друга приватна школа, що планує відкритись - єврейська. Якщо ви не одні і не другі то чому сперечаєтесь ? :D

Ох эти зомбошколы такие зомбошколы. С самого детства отсутствие шанса на выбор взглядов на мироздание.Клянусь своей ермолкой

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...