Перейти до змісту

У Луцьку відкривається приватна школа

Korting

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Бачу однозначний плюс такої школи в тому, що в ній значно менший вплив МОНМСУ. Ця школа може самостійно формувати шкільний компонент, курси, факультативи, оперуючи ВЛАСНИМ бюджетом, їй не потрібно чекати подачок у вигляді додаткових годин....

Навскидку по памяті скажу, що в Луцьку і області було кілька вже приватних шкіл, і жили вони недовго - те ж саме МОН (тоді) їх гарно закривало. Якщо і "жили", то як початкові - а далі нічого не виходило хорошого. "Маленька школа" - не із цієї категорії, в них підготовка до школи, і як чинуша до програми "доколупається"?

Знову ж таки "навскидку", в Україні таких шкіл не дуже - згадується аж одна в Києві, де малі Ющенки вчились. ІМХО причина - непрямі вказівки МОНМСУ перевіряти такі школи, а проблем в них багато. Наприклад, давались контрольні за завданнями перевіряючого - далі розумієте. А грошей в такій школі все-таки менше, ніж у вузі. Вчителям в них платять небагато - економлять, хто залишиться вчити?

Якщо євангелізацію просувати в школі, то це теж тупик - недільні школи, курси, позашкільні зібрання при храмах ніхто не забороняє. Отже, ІМХО приватна школа - тупиковий шлях, він не матиме розвитку.

Та і "елітні" класи, школи, гімназії - мало? Мені достатньо перший/останній дзвоник в одному "ліцеї" споглянути - дорогу перейти не можна, так "мерседексуси" батьків щільно обочини і тротуари з обох сторін дороги обліплюють. <_<

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

школа хороша, только для детей представителей данной конфессии....т.к остальным детям в той школе делать нечего.....

комфортные условия можно создать и в обычной школе за меньшие деньги (создавала сама лично) и сумму в 800 грн в месяц ,лучше потратить на репетитора по тому предмету, который ребенку ляжет в основу его будущей профессии...

школы такие обычно создают при религиозных общинах для того,что бы дети, представителей общины ,находились в определенной религиозной среде и им не навязывались чуждые данной конфессии традиции..

если община занимается мессианством ( привлечением новых членов), то дети представителей других конфессий постепенно втягиваются в новую религию, а за детьми и родители ..ловцы за душами

я бы своего ребенка таким экспериментам не подвергала,....а разговоры про комфорт-обычный пиар ход...( для туземцев зеркальце)...

Опубліковано
А я тепер зрозумів, що буду бачити з балкона під всоїм будинком лексуси, інфініті і мерседеси і вісьми річних дітей з айпедами замість звичного рюкзачка - ламачка дитячих спин.

и до чого цэй пост ? :blink:

Опубліковано

SkyLight - не роби з мухи слона. Ніхто не писав, що це елітна\vip школа для діток розпальцованих батьків.

А чия консерва круче виставку Porsche, Lexus, Toyota, Infinity - можна спостерігати щоранку та в післяобідню пору як мінімум біля 1 та 4 гімназій...

Опубліковано

2 Deemon only

Кожен бізнес проект створюється заради однієї мети - повернути вкладене з прибутком. Це закон капіталізму, і не існує нічого іншого в цьому світі, окрім цієї формули. Всі слова про: релігію, Бога це просто маячня. Віруючі вкладують шалені кошти в будівництво цього...супер гламурного об"єкту, і як кожен грамотний підприємець має план повернути ці кошти з лихвою. Не існує в світі безплатного або напів безплатного сиру, за все треба платити повну і адекватну вартість. А платити будуть багаті дурачкі, які вже покупляли особнякі, каєни, макі, айфони і не знають куди далі вкладати кошти, а їх в Луцьку з лихвою.

Опубліковано

Справжніх приватних шкіл(таких ,як у Кмєві, де навчання коштує 5 тис доларів на рік,де вчаться діти Ющенка та інших Великих українців)у Луцьку нема і не намічається.

А з цією буде десь так.

Наберуть дітей платоспроможних батьків і паралельно запишуть їх у звичайну школу.Потім батькам скажуть ,ну що ж ліцензії нам не дали , то мусите ходити в загальну школу, а в суботу ,неділю до нас.

Получається недільна християнська платна школа.

Ловці душ людських.

Опубліковано

Схожий тон я бачив на порталі Волинських новин на рах. нового дитячого майданчика.

"О, штуни понастроювали, дітей заманюють і тд"....

Чого в людях стільки жовчі і ненависті?

Пройде якийсь час, тоді можна робити висновки, як кажуть по факту.

А тут вже мажорів, ющеків, кучу бабла і луцьких багатіїв приплели, хоча ще жодна дитина і не понюхала тієї школи.

Опубліковано

А тут вже мажорів, ющеків, кучу бабла і луцьких багатіїв приплели, хоча ще жодна дитина і не понюхала тієї школи.

А мне кажется правильно приплели, потому как цена за месяц учёбы в этой школе почти равна минимальной зарплате, и не думаю, что каждому по карману такую сумму платить!

Опубліковано

яка ж це альтернатива, як дехто виразився?

це ж виховання стійких релігійних зомбі з дитинства!

вони на перервах замість м'яча поганяти, певно, уривки з релігійних текстів цитуватимуть.

сподіваюсь, що ліцензію їм не нададуть.

Опубліковано

Моя знакомая баптистка имеет прямое отношение к этой школе,и насколько я понял их община как то связанна с открытием этой школы.

Когда то между нами(я атеист и воспринимаю религию только в культурном плане) возник дискурс на счет возникновения мира.Ну так вот, баптисты уверены на все 110% что миру всего лишь 6000 лет,на мои элементарные аргументы в виде "А как же кости динозавров.Это что-всепланетный заговор" она ответила что то типа "Они вымерли 5000 лет назад"-О_о.Честно говоря не хотел больше спорить ибо в глазах промелькнула искра то ли злости то ли недовольства что я поддаю ее знания сомнению.Ну да ладно-в таких баталиях каждый остается при своем.Но я сделал определенные умозаключения о данной ветке религии.Не хотел бы отдавать свое чадо в такую школу

Опубліковано
Спробуй ще з Свідками Єгови подискутувати, можуть і очі видерти.....християни....

а мені раз сказали що це творець їх віру так випробовує 0_о

Опубліковано

а хіба Ісус засновував платні школи??? :rolleyes:

в його час не було оплати за комунальні послуги, нагодували, прихистили на ніч - от і уся оплата праці вчителя.

а тут же ж типу директор/засновник в результаті і на мєрінє на х00 К грн має покататись.

все чин чином.

зрештою той, хто має мозок, свою дитину туди не віддасть вчитись.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Це що релігію тут десь примішають - то точно. дітки будуть з церкви ффіміам, чи як там її.

але програма освіти у нас одна, затверджена. тому щось там змінити у них не вийде. перевірки замучать. не вірю, що вони довго протянуть...

Однозначний плюс приватних шкіл - індивідуальний підхід до дітей, через малу кількість дітей, раз. при 34 учнях - достукатись до кожного важкувато.

умови - два! Повірте, коли мої сидять в лижних костюмах на уроці і думають про гарячий чай в термосі - знання відходять на інший план.

Та і хочеться парти хоча б по росту... а то 90% дітей в класах з проблемами хребта. і дошку, щоб не відсвічувала, і айпед, щоб сумка була легша, і сталу програму, і спокійних вчителів, і нормальну фізкультуру ( а не письмові уроки замість навантаження)

ех... все не так.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Зараз в 1-му класі навчається 16 дітей. Батьки платять 600грн/місяць. До обіду діти тричі(!) ходять їсти в їдальню 24-ої школи.

Опубліковано

Мабуть, краще думати про те, що не шлунок смокче, а про урок. Та і язву чи гастріт у тому віці ой як легко заробити.

Згадай себе. Після 5-6-го уроків ти думав, якби то пошвидше додому і щось поїсти. Аніж сидіти і нудитися. Чи я не правий? Война войной, а обед по расписанию.

Окрім першого класу, є ще якісь? Хто вкурсі - відпишіться.

Опубліковано

Покищо є лише перший клас. В майбутньому планується більше, але яких саме (тобто яких ступенів), не знаю.

Опубліковано

Рискуя быть забаненым и в этой теме всё таки напишу.

Как говорят правила питания школьников - Для детей 7-10 лет оптимальным является 4-5-разовое питание. Перерывы между этими приёмами пищи должны составлять около 3-4 часов.

До обіду діти тричі(!) ходять їсти в їдальню

Закономерный вопрос: а сколько раз они ходят в столовую после обеда?

Опубліковано

Цікаво, а чим саме годують?

Мені здається, що дітки і не зможуть стільки з"їсти,

навіть якщо дитина з прекрасним апетитом, то їжа просто не встигне

перетравитися.

Опубліковано

Звідки дані з приводу трьохразового харчування до обіду? Особисто я знаю лише про 1 похід до 24 школи на день;)

Опубліковано
Згадай себе. Після 5-6-го уроків ти думав, якби то пошвидше додому і щось поїсти

згадую. міг просидіти з книжкою на вулиці допоки не дочитував і повернутись додому в 4-5 пообіді. міг ще лишитись пограти в сніжки чи потовктись на льодяній гірці з однокласниками, міг повільно брести по дорозі додому про щось мріючи чи розмовляючи про щось з товаришем.

не пам"ятаю масових захворювань на гастрит і виразку серед школярів.

І спостерігаючи за своєю донькою-підлітком не бачу у ній бажання дотримуватись режиму та якості харчування. чомусь її більше цікавить потусити з подружками, поспілкуватись.:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...