DarkMonk Опубліковано 25 Червня, 2011 в 09:16 #26 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 09:16 Женя --- помнишь как раньше, нацарапал на парте "петя дурак" , получил пиндюлей - вызвали родителей, на каникулах паркет мастикой натираешь. Потом долго помнишь - и больше так не делаешь (конечно, делаешь что то другое и опять получаешь). А теперь будет как у дибилов америкосов, чтобы не травмировать ранимую детскую психику, наймут за бабло родоков фирму , та купит новую парту - и ПАЦАН доволен и СТАРИКАМ поболту.
Zheny@ Опубліковано 25 Червня, 2011 в 09:26 #27 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 09:26 Хватить мислити Совковими мірками. Ми вже у 21 столітті живемо! Моя доня закінчила 3-й клас. За 3 роки я витратив на колготки стільки грошей, що міг би купити нову парту і стілець. Книжки - залишають бажати кращого. Крейди не завжди вистачало у школі. Я стріпав нервів із ремонтом класу і ремонтом школи... Повірте, якби така школа з'явилася раніше, я б задумався над тим, щоб моїй дитині було зручно. Я розумію, що якщо дитина має бути розумною, то розумною буде у будь-якій школі. Але ви теж за свої кошти обираєте те, що вам зручно, а не те, що нав'язують!!
GalinkaS Опубліковано 25 Червня, 2011 в 09:36 #28 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 09:36 В 2003 році в нас була приватна школа, діти вчились з 1 по 4 клас, яка знаходилась в приміщенні садочка на Ветеранів(разом з художньою школою)Так от, моя знайома на той час водила дитину в ту школу, платила батьківські внески( тоді це було 200 грн/міс), постійно мені говорила, що дарма я свою дитину туди не віддала, що там займаються супер спеціалісти і з кожною дитиною окремо і знання там будуть не такі як в простій школі...І в кінцевому результаті вчиться її дитина в 10-й школі, а вона каже що гроші в попу всунула, що нічого "свєрхєстєствєного" та приватна школа їм не дала, і що знання в дитини не побільшало.Так що я напр. притримуюсь думки, що дитина яка хоче та може вчитись, вона буде вчитись і в звичайній школі.А про гвозді на стільцях, то ти вже Женя щось перегнув. На даний момент в школах з внесків батьків щорічно роблять ремонт класів, оновлюють ті ж самі парти та стільці, вікна, двері і т.д.
Гетто Опубліковано 25 Червня, 2011 в 09:36 #29 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 09:36 Женя --- помнишь как раньше, нацарапал на парте "петя дурак" , получил пиндюлей - вызвали родителей, на каникулах паркет мастикой натираешь. Потом долго помнишь - и больше так не делаешь (конечно, делаешь что то другое и опять получаешь). Уж если начался холивар,( в прочем, как и в большинстве случаев, то и я скажу: в классе где то восьмом углом парты (!) развалил в дребезги стекло в шкафу,довели до видома родителей, пришлось с дома на руках тащить новое, с тех пор и боюсь больших окон, мдя… а по поводу учёбы… тот кто захочет, нормально выучится и в обычной школе, а кому то и и эти ваши гарварды не помогут.. из опыта скажу, есть те, кому "впадло" прочитать программную литературу, (а иногда она очень интересная и познавательная бывает , и есть те, кто "глотает" такие книжки, что нынешним студентам ВУЗов надо ещё рости и рости...
DarkMonk Опубліковано 25 Червня, 2011 в 09:51 #30 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 09:51 Если вы помните мой первый пост был "Это братцы НАЧАЛО - КОНЦА !!!!" -- я этим хотел сказать что хорошо если такая школа появится ОДНА, тогда - дело выбора. Но ведь дурной пример заразителен. ЗЫ. Насчёт книжек --- эх ЖЕНЯ - книги при совке были изношены, но каждый год мы их подклеивали, покупали для них обложки, и тем кто сдал в отменном состоянии выдавали тоже более менее хорошие. Заметь ... я написал ВЫДАВАЛИ.... Я за 10лет ни купил ни одной (школьной) книжки, и подклеивал их и лелеял, по тому что с ПЕРВОГО класса мне разьяснили (и говорили каждый раз) , что "ПОСЛЕ ТЕБЯ ПО ЭТИМ КНИГАМ БУДУТ УЧИТЬСЯ ДРУГИЕ". А щас ... мля.ь что ни год новый учебник, что ни школа - разные книги, отношение наплевательское - порвал - выкинул, один хрен на другой год ни кому не пригодится. По тому как на следующий год нужна будет НОВАЯ книжка по ИСТОРИИ. (это я так для примера) Мел был всегда ----- а вот когда его прятали, чтобы сорвать урок, вот это было весело. Или когда тебя посылали за мелом а ты бродил пол урока Вот когда твоему будущему сыну закомандуют 5 штук зелени на компьютер вместо книг, тогда ты задумаешься в каком ты столетии живёшь, порваные колготы тебе покажутся РАЕМ. Банальный ремонт книг - обучал и аккуратности, и трудолюбию, и бережливости ---- ВОТ В ЧЁМ ШКОЛА --школа знаний и жизни.!!
Alexander47 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 09:52 #31 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 09:52 Мені здається DarkMonk правий, через труднощі пізнається життя, а не через халяву.а ще, мені здається проблема саме в тому ЯКА ця школа.У виховному процесі робимо наголос на християнських принципах виховання. У розвивальному напрямку хочемо показати учням, що Богом закладено у них багато талантів, головне – відшукати їх у собі, а ми маємо їм допомогти. думаю що туди будуть віддавати своїх дітей в більшості саме сім'ї Євангелістів.в мому класі були такі віруючі, і клас не дуже любив з ними дружити.а як бути з біологією, правильно вже хтось зауважив.а фізика, ці аксіоми у ці школі будуть викладатись зовсім по іншому, які тоді спецілісти?
Zheny@ Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:00 #32 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:00 час покаже і розставить все на свої місця. Можливо я помиляюся, а можливо і ні.
DarkMonk Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:02 #33 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:02 час покаже і розставить все на свої місця. Можливо я помиляюся, а можливо і ні.Главное чтобы это не сделали системой!
Соромітник Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:04 #34 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:04 так, тема не в той розділ потрапила, тут аби потріпатися.частина памороків взагалі смутно уявляє про що мова - головне штунд пообсирати.ІМХО звичайно: так склалося що вчився я і в 90-х і от в минулому ще диплому отримував. Тому на власній шкурі знаю як деградувала освіта. І то при тому що вона і так "не фонтан" була до того. Майбутнього немає в того що зараз називається словами "школа" чи "ВУЗ". За кордоном то кажись зрозуміли давним давно і активно рухаються в сторону приватних шкіл. Та школа точно така ж сама, тільки там директор не родич когось з облдержадміністрації, а людина яка зацікавлена в розвитку свого "підприємства". Нехай застрелиться той хто скаже що освіта зараз безкоштовна. Але платимо ми хто знає кому і не відомо навіщо. Я точно готовий платити за те щоб моя дитина вчилась у адекватних вчителів і справжніх профі у своїй справі. Інших в приватні школи просто не беруть. Ця школа - це перший промінчик. Так, ну не звезло нашим ярим православним і відкривають її "інаковіри". Але варто вникнути в тему - і зрозумієте що ця ідея варта розвитку.P.S.: Особисто знаю Гопанчука. Думаю ніхто зі студентів, які в нього навчалися, поганого слова не скаже. Принциповий і правильний (якщо так можна сказати). До того ж церква їхня не нав"язлива (як свідки чи якась куйня). Та і ніхто ні вас ні ваших дітей не жене ні в ту школу ні в ту церкву.
IncvizitoR Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:08 #35 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:08 правильно вже хтось зауважив.а фізика, ці аксіоми у ці школі будуть викладатись зовсім по іншому, які тоді спецілісти?ніяких спеціалістів, по закінченню школи буде видаватись диплом пастиря, і на вольні хліба...
Соромітник Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:27 #36 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:27 а вона каже що гроші в попу всунула, що нічого "свєрхєстєствєного" та приватна школа їм не даламля, думала як в кіно X-Men, дитина почне бурі викликати або невидимкою стане. От якраз з такою повальною тупизною і повинна боротися освіта. А вона у нас поки що бабки косить. Мета навчання в школі чи вузі - корочка. А мама на базарі наторгує шоби дитинка дето потім в податкову пішла працювати. Предєл мєчтаній... мля.Напишіть там в темі що тут обговорення а не обсирання. Бо обісрати може любий даун з трьома купленими дипломами. А обговорити - то вже якось.. а накуя ?Поки що лиже Женя щось по темі писав, все інше - флуд.Не того впрягаюсь що мені то цікаво чи якось там участь приймаю. Просто реально шкода шо борда вироджується. Безмозглість атакує зі всіх напрямків.
Гетто Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:28 #37 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:28 Или когда тебя посылали за мелом а ты бродил пол урока Прочитал, и такая ностальжи взяла!!! Вроде учителя и не дураки были, но почему то за мелом посылали именно меня, и каждый раз, я "ждал" дежурную на звонке (она мелом заведовала) около 15 - 20 минут. успевая и покурить за углом, и в столовке перекусить.
SkyLight Опубліковано 25 Червня, 2011 в 11:02 #38 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 11:02 Моя знайома, хоче вже записати свою дівчінку на 1вер. Вартість чи то 600 чи 800 грн. на місяць. Ліцензія на І–ІІІ ступень вже куплена. "Бабло решаєт все"
Zheny@ Опубліковано 25 Червня, 2011 в 11:26 #39 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 11:26 Соромітник, обережніше із висловами!
Zheny@ Опубліковано 25 Червня, 2011 в 11:42 #40 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 11:42 SkyLight, sasha1132, - отримують УСНЕ попередження.
Korting Опубліковано 25 Червня, 2011 в 11:51 Автор #41 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 11:51 Банальный ремонт книг - обучал и аккуратности, и трудолюбию, и бережливости ---- ВОТ В ЧЁМ ШКОЛА --школа знаний и жизни.!! Можу погодитись тільки з тим, що "тепличні" умови в приватній школі скоріш за все не підготують дитину до реального нашого складного життя, не дадуть "закалки". Так що якщо вчитись приватно, то треба і садок приватний і далі так само по життю.Напевно треба покращувати якісь державних шкіл. Приватні можуть бути, але я проти "сегрегації". Щоб не було такого, віддав дитину в державну школу - ти лузер. Держава є держава, ми всі громадяни, вона і так в нас розхитана дуже сильно...Соромітник, як мені здається, мета навчання в школі, ВУЗі, не знання, тобто, не знання самі по собі. А щось більше, якщо ви розумієте про що я. Більш менш обмалював те про що я кажу DarkMonk.
Ko3bMa Опубліковано 25 Червня, 2011 в 12:02 #42 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 12:02 ну відкрили школу, ну написало пару народу втуди заяви. купили ліцензію = вах сюшяй машина купіл, права купіл, єздіть нє купіл після закінчення дітям куди податись? хто їх прийме з тими атестатами? уявіть собі їх стан в звичайному виші, де викладають не євангелісти, а звичайні викладачі (різницю між першими та другими пояснювати не буду, і так все зрозуміло). та й питання курсу біології - прочитають шкільну програму чи власну думку? наука чи релігія? кажете вчителям гарантована зп? а те що державників набагато важче поперти з роботи, ніж того-хто-працює-на-дядю (читай приватників) - про це в курсі? імхо дурня ця ідея.
Phoinix Опубліковано 25 Червня, 2011 в 12:10 #43 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 12:10 якщо дитина здібна і має бажання до навчвння та пізнання навколишнього світу, їй всеодно чи це державна чи приватна школа. Крім школи ще багато значить скільки часу та уваги приділяють батьки дітям після школи. DarkMonk повір оцінку можна купити і в звичайній школі, походи на репетиторство до того учителя з якого тобі потрібна буде оцінка і він тобі її поставить за якоби твої заслуги.
lilechka Опубліковано 25 Червня, 2011 в 12:17 #44 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 12:17 Я вважаю, що альтернатива повинна бути завжди. От вона і з"являєтьсяБатькам тепер потрібно зважити на всі "плюси" і "мінуси" і обрати для себе один з варіантів: приватна або звичайна школаТак, радянська система освіти була однією з кращих у світі. Але її зруйнували. Тепер беремо приклад з провідних держав світу. Там приватні школи користуються популярністю. Україна намагається перейняти цей досвід
zaHARE Опубліковано 25 Червня, 2011 в 12:36 #45 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 12:36 Можливо це й добре,що зьявляються альтернативны школи.От в Росії є школа Щетініна,яка показує ну просто чудові результати не тільки в науці,але й в культурі,в спілкуванні дітей та в співпраці.От в таку школу я б свою дитину мабуть віддав би.
LenKa Опубліковано 25 Червня, 2011 в 12:46 #46 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 12:46 Ок, и я скажу. Дети сейчас совсем не те, тяжелые. Когда я училась не было столько всего доступного: максимум телек по часам, какой там комп...а сейчас гляньте на них: гулять выгоняешь с ором - у них приоритеты: комп, мобила, вконтакте.... - конечно стараешься ограничить это пагубное влияние, привить ребенку любовь к рыбалке, велику, объеданию вишен на соседском огороде, блин, козаки-разбойники (детство, ностальгия...). Да о чём это я, наши дети живут в абсолютно другом обществе, надо к этому привыкать и расти вместе с ними. Обучение в частной школе, как мне кажется, даст еще больше поводов для конфликтов между самими детьми, дети в определенном возрасте бывают очень жестокими и упрямыми, подростковый период вообще отдельная тема. Пусть мой лучше в гос. школе учиться. Правильно тут говорили, если родительский комитет хороший - всё супер: и стулья, и парты, и доска... и мел всегда есть!Хотела много написать, но тяжело свою позицию выразить в нескольких строчках, вот никак не смогла подвести к тому чему хотела, сорри
Tarzanych Опубліковано 25 Червня, 2011 в 13:24 #47 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 13:24 Бачу однозначний плюс такої школи в тому, що в ній значно менший вплив МОНМСУ. Ця школа може самостійно формувати шкільний компонент, курси, факультативи, оперуючи ВЛАСНИМ бюджетом, їй не потрібно чекати подачок у вигляді додаткових годин. З 1 вересня, до речі, шкільний компонент в державних школах повністю переглядається. Зокрема, нам заборонили викладати інформатику з 5-го класу (хоча Табачник неодноразово заявляв про те, що цей предмет повинен бути обов’язковим з 2-го класу), креслення, можливо заборонять туристичні курси, музичний гурток, про них офіційної інформації немає. Ну а луцькі школи ризикують залишитись без додаткових іноземних мов. "Чем дальше в лес, тем больше дров" Особисто я через ці зміни втратив майже половину своєї заробітної плати
SkyLight Опубліковано 25 Червня, 2011 в 13:35 #48 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 13:35 А я тепер зрозумів, що буду бачити з балкона під всоїм будинком лексуси, інфініті і мерседеси і вісьми річних дітей з айпедами замість звичного рюкзачка - ламачка дитячих спин.
Tarzanych Опубліковано 25 Червня, 2011 в 13:38 #49 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 13:38 А я тепер зрозумів, що буду бачити з балкона під всоїм будинком лексуси, інфініті і мерседеси і вісьми річних дітей з айпедами замість звичного рюкзачка - ламачка дитячих спин. Настільки очі мулятиме?
SkyLight Опубліковано 25 Червня, 2011 в 13:43 #50 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 13:43 А я тепер зрозумів, що буду бачити з балкона під всоїм будинком лексуси, інфініті і мерседеси і вісьми річних дітей з айпедами замість звичного рюкзачка - ламачка дитячих спин. Настільки очі мулятиме? навпаки - радуватися буду, що дітки такі продвинуті будуть в нашій країні і піднімуть мати неньку з колін. А з сусідами створимо платну стоянку.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.