Перейти до змісту

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
А кто может взять на такую рыбалку?

така рибалка буде починатись не на "р" а на "є" :lol: :lol: :lol:

Змінено користувачем HelloBoy
  • 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

выезд через два часа. В Зеленый Гай(за Дубно). С ночовкой. Цена ставка - говорят 50грн.

если что телефоны в подписи.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ніхто на рибхоз чи хороший приватний ставок не може порішати (так шоб наверняка рибалка удалась)?

Є транспорт :)

Риба дуже непередбачувана,вона часто не клює даже коли мала б клювати,отже тут не вгадаєш.

• 1 місяць потому...
  • 6 місяців потому...
Опубліковано

Їде хтось на рибалку в п"тницю, суботу чи неділю?

А то сам давно вже думав... а от компанії немає...

Можливо хтось візьме "за компанію"? :)

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Маю думки на суботу.

Хто знає, куди поїхати, щоб посмикати карасів "раз-за-разом"? Розмір останніх особливого значення не має. Цілий день сидіти на якогось "звіра" я вже не хочу (за останній місяць 2 рази був в Шеплі).

Опубліковано (змінено)

"за останній місяць 2 рази був в Шеплі" - на феміді був??? Який результат?

Так. Перший раз їздив на пару годин після сильного дощу вночі. Піймав одно карася на ладоню і декілька верховодок малих. Другий раз їздив з ночівкою. Ввечері кльову не було, то ми займалися іншими звичними приємними справами: :beer::0031:. А зранку до обіду вдвох наловили штук 30-40 карасів грам на 300:

201207prp.jpg

Це на донки з пружинами. А на поплавочні в мене взяло окунців з сім трохи більших, ніж півладоні. Наживка: червяк, два види тіста, часникові кульки, пінопласт.

Змінено користувачем MaestroA
Опубліковано

А яка ціна питання рибалки?

Ціна рибалки в Шеплі? 60 грн. за день з людини. Коли їздили з ночівкою, домовилися за 100 грн.

Опубліковано

60 грн в день, це не двісті!=))) а став гарний.

А яка ціна питання рибалки?

Ціна рибалки в Шеплі? 60 грн. за день з людини. Коли їздили з ночівкою, домовилися за 100 грн.

А вночі зараз дозволяють ловити на феміді?

Так. Охоронник зранку казав, що хлопці декілька хороших коропів витягнули вночі.

Опубліковано

На скільки я знаю на феміді давно вже 100грн, 60грн пів дня. 60 грн за день це в Цибульського, трохі далі від шепельських ставків.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...