Такер Опубліковано 11 Грудня, 2016 в 21:13 #26 Опубліковано 11 Грудня, 2016 в 21:13 В деяких темах арів заважає.
Такер Опубліковано 11 Грудня, 2016 в 21:21 #27 Опубліковано 11 Грудня, 2016 в 21:21 Є ще така штука як очищення продукту від сивушних масел. якось пробував за допомогою маршанцовки прокручувати таке. осадок там добрячий сивух лишається і ефект, здається, відчутний.
LaMeRiLKiN Опубліковано 12 Січня, 2017 в 08:37 #28 Опубліковано 12 Січня, 2017 в 08:37 хтось підкаже де можна взяти повний комплект з сухопарником? хочу батькові підігнати Чи знає майстра, який зварить зі свого металу?
nickel Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 18:58 #29 Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 18:58 Врятував алюмінієвий бідон від поїздки на пункт металобрухту. Тепер хочу дати йому нове життя. Отже, прийму в дар все, що може знадобитися для самогонного апарату, можливо в кого "холодильник" валяється без діла чи ще що, то навіть купив би якщо не дорого. Давайте допоможемо бідончику дарувати людям радість. В 12.01.2017 в 10:37, LaMeRiLKiN сказал: хтось підкаже де можна взяти повний комплект з сухопарником? хочу батькові підігнати Чи знає майстра, який зварить зі свого металу? Знайшов щось чи когось?
Serpent Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 19:50 #30 Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 19:50 46 хвилин тому, nickel сказано: Врятував алюмінієвий бідон від поїздки на пункт металобрухту. Тепер хочу дати йому нове життя. Алюміній - не найкращий матеріал для куба, погано впливає на смак кінцевого продукту і виділяє шкідливі речовини. Стандарт для самогонного апарату - це нержавіюча сталь. А ідеал (але дорого) - мідь.
nickel Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:09 #31 Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:09 21 минуту назад, Serpent сказал: Алюміній - не найкращий матеріал для куба, погано впливає на смак кінцевого продукту і виділяє шкідливі речовини. Стандарт для самогонного апарату - це нержавіюча сталь. А ідеал (але дорого) - мідь. Почалось. Хіба я це питав? Вже декілька років майже все, що вживаю, родом з алюмінієвого бідона, тому не треба мені розказувати про смак. Про шкідливість: смішно читати про шкідливі речовини в шкідливому напої. Цитата Каждый катализатор способен ускорять одни определенные реакции, оставаясь индифферентным по отношению к другим. Так, под влиянием окиси алюминия как катализатора этиловый спирт расщепляется на воду и этилен (каталитическая дегидратация), а под влиянием железа, меди или цинка тот же спирт расщепляется совершенно иначе на альдегид и водород (каталитическая дегидрогенизация). Що ж там такого шкідливого після бідона: вода чи етилен, який випаровується ще до перегонки?
kayot Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:23 #32 Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:23 32 минуты назад, Serpent сказал: Алюміній - не найкращий матеріал для куба, погано впливає на смак кінцевого продукту і виділяє шкідливі речовини. Стандарт для самогонного апарату - це нержавіюча сталь. А ідеал (але дорого) - мідь. Сьооднішна мідь....це ще та херня. Вже з моїх рук працюють зо шість-сім охолоджувачів....смакував з двох-смачненька!!!!
nickel Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:25 #33 Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:25 7 минут назад, kayot сказал: Сьооднішна мідь....це ще та херня. Вже з моїх рук працюють зо шість-сім охолоджувачів....смакував з двох-смачненька!!!! По чому в тебе метр труби чи підкажи де дешевше взяти? Чи ти холодильник "під ключ" можеш зробити?
kayot Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:42 #34 Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:42 9 минут назад, nickel сказал: По чому в тебе метр труби чи підкажи де дешевше взяти? Чи ти холодильник "під ключ" можеш зробити? Ні, тільки мідяху гнув. Ціна в приват!
Zheny@ Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:46 #35 Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:46 1 година тому, nickel сказано: Давайте допоможемо бідончику дарувати людям радість. Під "людям" ти мав на увазі не виключно себе? Чи виключно НЕ себе?
nickel Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:48 #36 Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:48 2 минуты назад, Zheny@ сказал: Під "людям" ти мав на увазі не виключно себе? Чи виключно НЕ себе? Я ж сам не бухаю, ще не досяг такого рівня.
Zheny@ Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:49 #37 Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:49 Щойно, nickel сказано: Я сам не бухаю, ще не досяг такого рівня. Я перефразую. Собі (для себе), чи на продаж?
nickel Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:52 #38 Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:52 Только что, Zheny@ сказал: Я перефразую. Собі (для себе), чи на продаж? Для себе. Якщо вийде нормальний продукт, то і на замовлення для знайомих зроблю. "Точку" по 0,5 л чи 100 грам цілодобово робити не збираюся - гиджуся такого заробітку.
Zheny@ Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:53 #39 Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 20:53 Мо' коли вгостиш З нікелірованою бастурмою!
Factory Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 21:19 #40 Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 21:19 ем, а сухопарнік чи як воно там правильно(банка по середині) обовязкова, щось непамятаюю її. баняк був, холодільнік теж но банка..... хотя я ше під стіл ходив тоді.... ну і перевіряв чи горить чи ні на бумажку
nickel Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 21:21 #41 Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 21:21 1 минуту назад, Voronin10 сказал: ем, а сухопарнік чи як воно там правильно(банка по середині) обовязкова, щось непамятаюю її. баняк був, холодільнік теж но банка..... хотя я ше під стіл ходив тоді..... Це питання чи пропозиція? Не зрозумів.
Factory Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 21:22 #42 Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 21:22 1 хвилина тому, nickel сказано: Це питання чи пропозиція. Не зрозумів. та питання, а що? та і не весна щоб варення було відбраковане....
nickel Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 21:24 #43 Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 21:24 1 минуту назад, Voronin10 сказал: та питання, а що? З сухопарником краще. Смак приємніший і наслідки не такі важкі. В ньому залишається те, від чого на другий день голова бо-бо.
Factory Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 21:56 #44 Опубліковано 22 Жовтня, 2017 в 21:56 ясно, буду знати
LaMeRiLKiN Опубліковано 24 Жовтня, 2017 в 07:51 #45 Опубліковано 24 Жовтня, 2017 в 07:51 On 10/22/2017 at 9:58 PM, nickel said: Знайшов щось чи когось? Неа. В закладках собі повісив такий агрегат, все ніяк руки не дійдуть краще питання вивчити. Ну і треба знайти хто привезе і ТАХ відіб'є. http://www.browin.pl/biowin/wino-piwo-destylaty/destylacja/destylator-i-szybkowar-2w1-12l#!prettyPhoto
nickel Опубліковано 24 Жовтня, 2017 в 08:02 #46 Опубліковано 24 Жовтня, 2017 в 08:02 11 минут назад, LaMeRiLKiN сказал: Неа. В закладках собі повісив такий агрегат, все ніяк руки не дійдуть краще питання вивчити. Ну і треба знайти хто привезе і ТАХ відіб'є. http://www.browin.pl/biowin/wino-piwo-destylaty/destylacja/destylator-i-szybkowar-2w1-12l#!prettyPhoto Барзо дрого
LaMeRiLKiN Опубліковано 24 Жовтня, 2017 в 12:36 #47 Опубліковано 24 Жовтня, 2017 в 12:36 4 hours ago, nickel said: Барзо дрого та да, але все одно дешевше того, що в нас продається. І якщо самому купляти на закупах і 23% відбити, то 2300 грн то вже більш-менш. питав в самодєлкіна одного, то 1500 попросив + матеріал мій. шось неоправдано дорого мені здалось.
nickel Опубліковано 25 Жовтня, 2017 в 07:26 #48 Опубліковано 25 Жовтня, 2017 в 07:26 18 часов назад, LaMeRiLKiN сказал: та да, але все одно дешевше того, що в нас продається. І якщо самому купляти на закупах і 23% відбити, то 2300 грн то вже більш-менш. питав в самодєлкіна одного, то 1500 попросив + матеріал мій. шось неоправдано дорого мені здалось. Так як в мене бідон є, то повісив собі в закладки поки що цей апарат. Якщо нічого не назбираю, то буду замовляти.
tacsa Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 14:57 #49 Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 14:57 Може кого зацікавить, маю комплект з харчової нержавійки, яким дуже рідко користуюсь - куб 14 літрів і дистилятор.
nickel Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 16:30 #50 Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 16:30 Без сухопарника мало цікавить, але ціну вкажіть, мало лі шо.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.