Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Рєбят,в мене травма (((((((((((((((((((((((((((((

Два дні з премом катався,тупо не вилазив з за компа.Набивав опит на Ягдпанзер 7 левла. Опит набив.Грошей не вистачало на покупку.Продав "сковородку",грошей набралося.Дійшло до купівлі - КУЙ!!! Грошей купа,зате десь опит дівся :(((( Це що,тепер по новій брати сковородку і набивати опит?

спочатку треба було дослідити ту ЯгдПантеру, а тоді вже продавати сковороду...

вихід із ситуації - купити сковороду, дослідити ЯгдПантеру, знову продати сковороду, дозбирати різницю в грошах, яку ти втратиш і купити Ягу))

Пи.Си. Опит зі сковороди нікуди не дівся, нічого наново збирати не прийдеться, хіба гроші

Опубліковано

Підкажіть що краще взяти, т 44 чи АМХ 13 90 ?

я наприклад качаю т43 на т44, бо т44 по своїх характеристиках дуже схожий до китайця, на якого я скоса весь час дивився облизуючись, але зла жаба не давала гроші викидувати. А французами тре дуже обережно грати балансуючи від обережної оборони до різких атак. Я б все-таки радив Т44, а франца ще потім прокачаєш, нікуди він не дінеться!;)
Опубліковано

Победа!

Бой: Эль-Халлуф 18 лютого 2012 р. 1:36:49

Танк: M40/M43

Получено опыта: 542

Получено кредитов: 12 664

Достижения в бою: «Эксперт»

Довго ж я Т92 вичисляв, рідкісний зараза став.

Опубліковано

Підкажіть що краще взяти, т 44 чи АМХ 13 90 ?

я наприклад качаю т43 на т44, бо т44 по своїх характеристиках дуже схожий до китайця, на якого я скоса весь час дивився облизуючись, але зла жаба не давала гроші викидувати. А французами тре дуже обережно грати балансуючи від обережної оборони до різких атак. Я б все-таки радив Т44, а франца ще потім прокачаєш, нікуди він не дінеться! ;)

Дякую,так і зробив,(доречі даже в стоці не поганий танчік,і ремонт не дорогій)

Опубліковано

Довго ж я Т92 вичисляв, рідкісний зараза став.

А де-то взнати, що мені до експерта не вистача?

http://wot.ctocopok.ru/ а там нажати знизу на текст Analyze my cache!, ну а далі розберешся що вставляти і куди :)

Танкі за голду та акційні виділені іншим шрифтом та не ідуть в залік

Опубліковано

а в мене на Т-44 токо фугасниці нема, танк я вам скажу зара не танк - ракета! Я ще й фугасницю відкрию - буде в мене Т44 ЕЛІТ.

Опубліковано
Грошей купа,зате десь опит дівся

Як дівся? Не міг він нікуди дітись :) Кинь скрін дерева.

Vadimm, Я теж після Т92 експерта взяв :) Діло було на Заполяр’ї (ще до трасерів), вистрелив по кущу = фраг = експерт.

Купив с-51, одні програші. Взагалі.

Бур в стоці це капєц, зате в топі пісня) ТТ9 ваншотятся круто.

Опубліковано
Я теж після Т92 експерта взяв

Це напевно самий рідкісний незабабловий танк у грі, попадався в 1 бою з 10 чи ще рідше (у боях відповідних левелів а не у всіх підряд). Я вже і колег по команді замалажував щоб його для мене залишали, і по трасам знищував по 3 з 4 арт у бою (четвертим як раз був Т92). Цього разу шанс був 50/50, вони з об"єктом стояли майже поряд, не міг визначитися по якій трасі шмаляти, точно визначив місце кожного (дав кожному зробити по 2 постріли щоб впевнитись що стоять на місці і не переїзджають). Повезло.

Опубліковано

Arden Та ні опит є.Вже купив сковородку знову.Продав,як радили вище.Різниця (через мою тупість) склала приблизно 500000 тис..Тепер знову з премом прийдеться Штуг-ом заробляти.

Опубліковано

Зкопіпащений цитатнік Сєрба з журналу СТВОЛ

1. Начиная с версии 0.7.0 эффект стереотрубы и просветлённой оптики не складывается. - ©Storm

2. Оконный режим и полноэкранный весьма сильно отличаются, как правило, оконный более требователен к ресурсам. - ©SerB

3. Скорости Т95 увеличивать не будем - ©Storm

4. Область размещения экипажа в открытых САУ накрыта "палаткой" из брони с толщиной 0. - ©SerB

5. Звуки менять будем. В особенности по выстрелам, взрывам и двигателям. - ©Storm

6. Нами ведётся статистика побед респов на карте, показывать её пока не планируем - ©SerB

7. Мод с процентами побед в ушах приводит к нежелательным нагрузкам на сервер. Мы против его использования. - ©Storm

8. Танк с полностью мёртвым экипажем - не светит - ©SerB

9. Ремонт по многим машинам будет пересмотрен в 7.2. - ©Storm

10. В игры, вымогающие деньги, конечно же, лучше не играть. Рекомендую тетрис. - ©SerB

11. После срабатывания способность "Интуиция"(шанс 10% мгновенное перезарядки -прим.редакции) будет блокироваться до следующей нормальной перезарядки или выстрела - ©SerB

12. Английское дерево развития вероятно выйдет за рамки 1950 года - ©SerB

13. Злобного иногда посещает приступ компенсационной доброты. - ©SerB

14. Т-50-2 сейчас абсолютно не реалистичен даже по мерком игры, как бы он Вам не нравился. насчет баланса комментариев пока не будет. - ©SerB

Опубліковано

А що вартує? Може дійсно? Щоб бабульки приносив :)

сам на КВ з 152мм пухою фармлю)) грошики капають шикарно) без према штук 10 в середньому маю) якщо хороший бій, то і всі 20 і більше)

Опубліковано

Как пережить стоковый КТ :( Не танчик вроди бы норм, но алени как проклятье... А на стоке хрен потащиш... На танке 41% побед :(

Опубліковано

Ну тоді дзуськи... Я качаю ПТ німецькі.Хочу "Фєдю",а до нього ще далеко.Лишилося 200 тис. до "Ягідного".

я б тобі радив в будь-якому випадку КВ мати в ангарі... сам недавно зрозумів, коли почав в мінуси заходити...

зараз на Тигрі ІІ буває за бій маю збиток на 10 штук...(

Как пережить стоковый КТ :( Не танчик вроди бы норм, но алени как проклятье... А на стоке хрен потащиш... На танке 41% побед :(

стокова пуха в нього ще норм)... головне вкачай спочатку пушки, а потім башню...

я за пару днів вже мав передтопову) потерпи трохи)

Опубліковано
Хочу "Фєдю",а до нього ще далеко.Лишилося 200 тис. до "Ягідного".

Нє, друже, до Ягідного тобі ще як ІС-7 до "Оплота", Ягдпантера=Яга, і то багато хто плутає з Яготигром ;)

Как пережить стоковый КТ

Я его пережил с большим удовольствием, фармит неплохо, и дамажит больше чем та же пуха на Тигре-1. До предтопа действительно быстро качнул.

Опубліковано

Ну чому??? Можливо ми про різні машини говоримо? Маю на увазі Ягдпантеру. 7 левл. Потім "Фєдя". А вже потім Ягдтигр.Так здається.Хоча можу і помилятися :)

А зараз в мене "сковородка" 6 левла. Дишилося 150000 до Ягі ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...