Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

а коли його дадуть?

Ну ясно, шо в липні - подарунок же новорічний!

розсмішив, ти прям Петросян

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба бабло на ИС-3, Т-20 і Т-43))

Фармлю на СУ-8. Гарні результати поки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін... скількі вже боїв провів і от на тобі, перший раз мене спеціально підперли під пострілами двох танків, не даючі здати назад... обідно.... і людина впевнена що їй за це нічо не буде....

post-1796-0-16928700-1324826974_thumb.jp, post-1796-0-86503600-1324826978_thumb.jp

ми ще й програли....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Береш два скрина и шлешь в саппорт с описанием, а там увидишь, кто из вас малышь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

difoto, я так і зробив - маю велику надію що його хоч трошечкі, але накажуть, на рік хочаб :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VaLeRa, роскажеш о результатах :) Есть ли смысл писать вообще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arden цікаво чи мене сповістять про результат, яким би він не був.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arden цікаво чи мене сповістять про результат, яким би він не був.

До запровадження автобана, в правилах подання скарг було сказано, що адміністрація не оголошує своїх рішень по скаргах, якими б вони не були. Не думаю, що щось змінилось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обкатав свої 42 танки тричі --- пт-сб-нд -- отримав 35к вільного досвіду . Скажу вам , обкатати таку кількість машин --- це вже робота . :)

Блін... скількі вже боїв провів і от на тобі, перший раз мене спеціально підперли під пострілами двох танків, не даючі здати назад... обідно.... і людина впевнена що їй за це нічо не буде....

post-1796-0-16928700-1324826974_thumb.jp, post-1796-0-86503600-1324826978_thumb.jp

ми ще й програли....

Сьгодні КВ підпер мій Е-100 і не реагував на чат . Довелося його вбити і відсунути . Тут його і прорвало . =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба бабло на ИС-3, Т-20 і Т-43))

Фармлю на СУ-8. Гарні результати поки.

тре бабло на ИС4, Федю, і VK3202DB, і М12, фармлю на ГВ тип Е, Т-54, і Т-50 ))))), більше нема на чому :), думав Т34 преміумним стане... то так і стоїть в ангарі.. ждьот звьоздний час, думаю КВ купити якесь чи шо... поспішив продати М41, фарм на ній був ніштяк :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З всіх совків 5-6 лвл найкращий фарм це на КВ. За не дуже бій 10+к чистими, а так всі 20+. Хоча, може, просто в мене руки лежать до тяжів, а комусь на СТ краще, але порівнював ПЗ4 і КВ, от всетаки КВ більше трохи фармить.

І ще одне питання, чому один бій 500+ досвіду і 22+ срібла, а інший 700+ може бути, а срібла 17+?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обкатав свої 42 танки тричі --- пт-сб-нд -- отримав 35к вільного досвіду . Скажу вам , обкатати таку кількість машин --- це вже робота . :)

слухай, тойво.. стільки танків тобі не жмуть ? :_08: ))))), шутю :), тре собі колеционіровать... тілько не виходить, шоб купити наступний продаю попередній...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купи премтанк для бабла . Найдешевший варіант Т-25 , собі чекаю новорічніх знижок , щоб купити його і пачку дешевих ЛТ .

З всіх совків 5-6 лвл найкращий фарм це на КВ. За не дуже бій 10+к чистими, а так всі 20+. Хоча, може, просто в мене руки лежать до тяжів, а комусь на СТ краще, але порівнював ПЗ4 і КВ, от всетаки КВ більше трохи фармить.

І ще одне питання, чому один бій 500+ досвіду і 22+ срібла, а інший 700+ може бути, а срібла 17+?

Там є залежність по кому стріляв , різниця рівнів , чи ти стріляв по своїй засвітці , чи по чужій , чи світив ти і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купи премтанк для бабла . Найдешевший варіант Т-25 , собі чекаю новорічніх знижок , щоб купити його і пачку дешевих ЛТ .

Та вот склалось так що ледь не купив, але обіцяють Т34 преміумним зробити, і ще якийсь ЛТ подарувати на новий рік :)

Т-25 - на ньому задовбешся фармити ))) краще вже на КВ, думаю його куплю :) хай буде, тим більше що я на ньому ще не грав ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КВ 4 боя (3 перемоги, 1 поразка) 8 фрагів = +65к без ПА

Всі бої з 7-8 лвл :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та вот склалось так що ледь не купив, але обіцяють Т34 преміумним зробити, і ще якийсь ЛТ подарувати на новий рік :)

Т-25 - на ньому задовбешся фармити ))) краще вже на КВ, думаю його куплю :) хай буде, тим більше що я на ньому ще не грав ;)

т-25 --- 25-30 к чистими з премом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

т-25 --- 25-30 к чистими з премом

Ну так КВ майже стільки ж привозить. Нафіга козі баян?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, ті б мудаки (які підпирали) хоча б вибачилися.

Я вчора сваншотив свого)) Ненароком... :0032: Перший раз таке вийшло, коли я зі своєї СУ-8 пальнув, він пішов на таран до ворога. Ну і вибачився звичайно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fenmix, а ти помічай ціль поки заряджаєшся-зводишся. В мене зазвичай кілька маяків (якщо зразу не дійшло) достатньо щоб відбігли або стали за жертву. Тепер, коли на мінікарті видно хто кого "мітить" що мітить саме арта десь з іншого кутка - це дуже допомагає. Тоді матимеш виправдання - попереджав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на арті помітити ціль легше ніж під час бою, якось на КВ зводився і коли вже вистрілив перед ціллю вліз наш БТ-7 - ваншот, мені здається навіть штраф не зарахували.а вот на арті 212 зносячи світляка на Хімельсдорфі, котрий прилетів на нашу базу - практично в нуль зніс Т92, котрий стояв занадто близько від обєкта ураження. штраф був відчутний...

сьогодні граючи на ИС мене позаду підпер Т29, і я став гарною мішенню для ИС-7...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

FenMix а ті хто підпираєу 99% роблять це навмисно, тому вибачатись не збираються взагалі.

Покі на мою скаргу прийшло повідомлення що скарга дійшла, а якою буде її доля я не знаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки що була прикольна рота

post-2373-0-44083300-1324919483_thumb.jp

post-2373-0-46870600-1324919484_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot, ЛТ виграли?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заробив свого першого Колобанова на ИС-7 .

Ротній бій , майже програли . Не ризикнув шукати арту , взяв базу .

Запис бою .

20111226_1948_ussr-IS-7_hills.zip

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, а нічого не відомо про Українську озвучку для версії 0.7.0 ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...