Перейти до змісту

Графік припинення подачі гарячої води

lilechka

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 589
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я пено ще +1 деньок "на бойлері посиджу", не хочеться тією "фантою" сантехніку забруднювати.

Думаю якщо відкрити кран гар. води і довго його спускати, то гар. вода має все ж таки з"явитися. Наскільки мені відомо, для її підігріву в трубопроводі необхідна циркуляція, а хто її "зациркулить" холодною через лічильник гарячої води? Немає дурних! В мене теж немає лічильника, але я такого подарунку робити не буду.

Опубліковано

Не люблю район Гнідави, ДЕПО, але на рахунок води тут супер. Того року взагалі не відключали, цього літа на 2 тижні в червні і все, цілий рік вода гаряча є.

Опубліковано

Вмикну, позабиваються картриджі кранів (не китай), кому подарунок буде? \

Яби ви знали ситуацію в ті дні коли вода все ж таки є, мої сусіди не миються до останього, щоб як казала моя "сусідонька": щоб хтось спустить, а тоді в мене тепла тече. От і миють навіть дитину о 22...23.

Опубліковано

ЩО РОБИТИ, КОЛИ ЖКГ НІЧОГО НЕ РОБЛЯТЬ?

проживаю у Луцьку уже 10 років, у моєму будинку протікав дах, заливало повністю стелю, викликали комунальників, писали а міськраду. ніхто на нас не звертав уваги. була здивована, коли дізналася, що є спеціальний сайт, який займається контролюванням роботи ЖЕКів, так звані "ревізори", заповнила заявку, написала свою адресу. що ви думаєте, через тиждень приїхали жеківці, склали акт і нам нарешті поремонтували стелю. ось цей сайт http://www.uazkg.com/, все просто і безкоштовно. якщо комусь вже допомагали напишіть на електронку, цікаво хто усім цим керує.

Опубліковано

викликали комунальників, писали а міськраду.

Наш сайт самостійно розсилає заповнені заяви чиновникам.

Знайдіть 10 відмінностей.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

кожен рік , в один і той же період я запитую себе :"буде гаряча вода на 40-му вчасно " якесь дежавю, чесне слово :)

Опубліковано

Телефонував у "Луцьктепло". Сказали, що сьогодні води не буде точно. Цитую: "Питання знаходиться на вирішенні в міській раді. Це не пов'язано з несвоєчасним завершенням профілактичних робіт..." Чи буде завтра - сказали, що можливо...Хоча сумніваюсь

Опубліковано

"Це не пов'язано з несвоєчасним завершенням профілактичних робіт..."

Невже знов газ перекрили за борги? :0026:

Опубліковано

ми напевне не розуміємо суті слова покращення :0159: А ще цікавий факт цілий місяць з гарячого крану бігла холодна вода і я думаю бага то хто по звичці відкривав кран з гарячою водою а там холодна , а лічильник рахує як гарячу я сама такої води використала десь біля куба, а таких сімей багато

Опубліковано

А ще цікавий факт цілий місяць з гарячого крану бігла холодна вода

Не у всіх! У нас і у батьків не текла вода

Опубліковано

Якщо живе на 40-вому - то так.

Мій кран вже 30 хвилин плюється іржею, але так і не нагрівся.

Піду почитаю інструкцію ще раз

:_07:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...