Перейти до змісту

Board-здибанка

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Восток - дело тонкое ... )))

Мдя... Жаль, що баф-плаття не приміряла, був би "дікій запад" :_07:

P.S. Дякую за пораду, я уже з покупкою. І за подарунки теж!

Опубліковано

эври бади, пипл... всем привет, всё классно, то вы ще в Майдан пишлы ? :0159::0155:

Майдан, сцука, перетворився на смердючий генделик, в який без протигаза дуже небезпечно заходити. Але після доброї кількості пива + Limoncello + BECHEROVKA - море по коліна.

Пісня вечора - "Роксоляна" Гадюкіних у виконанні "Чорних черешень" порадувала найбільше. Але більше мені подобається, як її співає Павло Крахмальов.

Опубліковано
Ну а тим, хто не був на бордовці і не отримав ось таку гарну іграшку в подарунок

Да да да... у кого в Новый год не будет такого логотипчика - тот не настоящий индеец бордовчанин (бордовчанка) :)

Спасибо Пламу за подарок, кстати, Андрюха, а фоток не будет точно? ))

Опубліковано

Вихідні пролетіли швидко і непомітно. А все тому, що розпочались вони з приємного вечора в компанії гарних людей у п'ятницю. Треба повторити і не раз. Усім гарного, передсвяткового тижня.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Ці слова слід розцінювати як пропозицію відзначити річницю? )))

І знову в Кульбабі???

Чи, традиційно, Соло?)))

Опубліковано

Якщо збираєтесь в Соло, то столика замовляйте чим раніше, бо останні два вечора там все було зайнято, особливо другий поверх.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Маю знижку в Адреналін на 20%. Буду там сьогодні з 19:00 до 21:30, але з 19:30 до 21:00 - граю футбол.

Якщо то дзвоніть

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...