Перейти до змісту

Board-здибанка

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дякую за файне товариство - відмінно розбавило мою гонитву містом і не тільки, та зайвий раз показало, що можна жити веселіше та комфортніше.

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Чудово, коли збирається так багато людей. Сподіваюсь, наступного разу буде ще більше.

Рада була усіх бачити. Шкода, що не змогла побути довше. Наступного разу виправлюсь.

Опубліковано

Я також дякую. Шкода, що мало було часу на відпочинок із компанією.

Можливо наступного разу, ми із Caprichos також разом із Вами закриємо пивні заклади по черзі. :)

Опубліковано
А давайте десь зберемось?!!!!!???

5. GalinkaS

І що це було??? :blink::D

Не повіриш, мала повернутись з Кузнецовська до 19.30 і одним бігом до вас.

Вийшло "як завжди"... перегрівалась машина...зупинялись через кожні 15-20 хв. і в результаті попала додому в 10.30 :angry:

Називається спланувала здибанку :g04:

Но подумки я була з вами :g10:

Опубліковано

чьойта я прапустіл відімо?

А я не пропустила ібо мене запросили поза списком, за що я дуже вдячна (pau Tinka - ти супер!!!).

Дякую усім присутнім і усім "ушедшим", за гарно проведений час, все було супер (Yarchik- я всі долоні з хлопала, а танцю не було :ok: ), шкодую трішки, що не продовжила з вами відпочинок, але ж ми ще зустрінемось, правда? Цілую і обнімаю, усіх , цьомки.

p.s. так просто до слова, в Земен не пішла тому що, я сьогодні екзамент-тестування проходила зранку о 8,30 , :ok: ,згадувала студенське життя, ото були часи :D

Опубліковано

Дякую всім за такий собі вихідний посеред тижня :)

Радісно було всіх побачити.

Може, справді, наступну бордовку на природі організуємо? ;)

Опубліковано
Може, справді, наступну бордовку на природі організуємо

ет точно))) в лісі нам ніхто не скаже: "Будь-ласка, тихіше, бо сусіди можуть

викликати міліцію...!!!"))))))))

Опубліковано
Може, справді, наступну бордовку на природі організуємо

ет точно))) в лісі нам ніхто не скаже: "Будь-ласка, тихіше, бо сусіди можуть

викликати міліцію...!!!"))))))))

буянили??? :blink:

Опубліковано

Да вроде не буянили, но после очередного рассказанного анекдота, или метко запущенной реплики или комментария от стола (от купы столов, приставленных друг с другом, ибо хоть и заказывали "один столик", но 20 человек ну никак там не поместились ) поднимался такой дружный хохот, что впору и милицию вызывать :0123::g05::D

Опубліковано

організуйте не побухаловку, а якийсь чи тенісний турнір, чи похід в кіно спільний ..чи там вилазку на озеро. Буде :smile-zachot:

Натовп тверезих малознайомих людей без спільних інтересів..... хм.....

Або школа, або секта^_^

Опубліковано

організуйте не побухаловку, а якийсь чи тенісний турнір, чи похід в кіно спільний ..чи там вилазку на озеро

А в нас і так - шо не бордовка, то якийсь турнір. Побухаловка на природі? Як ти це собі уявляєш - сіли на травичку біля простирадла і давай налівать? Шось такого сценарію не помню... :blink: В "мутабор" "корову" грали, в "слона" грали... побухаловки не помню ващє. Чи може я не помню, бо вона вдалась? :glare:

Опубліковано
Натовп тверезих малознайомих людей без спільних інтересів....

я б немного уточнил: после пару бордовок есть такие люди, с которыми, кажется знаком много лет, да и общие интересы тоже присутствуют, вот, например, вчера и об автомобильной технике дискутировали, про литературу, музыку,девок - пацыков. :rolleyes:

В кино такой бандой идти как то не совсем, ибо пообщаться не получится. все ж будут в экран втыкать, турниры разные - то можно, вот где то тут рядом есть темка про футбол в адреналине :)

Опубліковано

В кино такой бандой идти как то не совсем, ибо пообщаться не получится. все ж будут в экран втыкать,

а борда тебе зачем?

Опубліковано

А як вам варіант наступної бордовки в Стоп-кадрі з плавним переходом у виступ "Антитіла"?

п.с. природа не відміняється :)

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...