Перейти до змісту

Board-здибанка

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Де записатисть? Хочу побачити всіх і зразу :)

25го на 7 річниці, всі і відразу, навіть більше

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Де відбудеться зустріч?В який час?

Слідкуйте за темою. Дасться чути)))

Дякую!!!!!

що за тишина вже 21 а коли і де зустрітись ніхто не пише толком от в сусідній темі все ясно і конкретно.Хто що знає відпишіться

Опубліковано

Так можна ж і сусідню тему прочитати:

http://board.lutsk.u...2/page__st__100

Так в сусідній вхід 100 грн.

пояснюю, ця тема створена для мiнi бордовок на протязi року, зазвичай збираются тут невеликими группами по 10-15 чоловiк по взаемнiй згодi в обговореному мiсцi в обговорений день. В сусiднiй темi збирается щорiчна мегабордовка, яка збирается лише ОДИН раз на рiк максимально можливим составом *активiстiв* борди. Тому нагоди побачити максимальну кiлькiсть бордiвцiв в одному мiсцi годi й шукати. Хоча й на протязi року часом органiзовуются великi бордовки, але ця вважается найбiльшою. Ну й вiдповiдно не варто очiкувати перед мегабордовкою та пiсля неi швидкого зiбрання мiнiбордовки, хоча все можливе :)

Опубліковано

Так можна ж і сусідню тему прочитати:

http://board.lutsk.u...2/page__st__100

Так в сусідній вхід 100 грн.

пояснюю, ця тема створена для мiнi бордовок на протязi року, зазвичай збираются тут невеликими группами по 10-15 чоловiк по взаемнiй згодi в обговореному мiсцi в обговорений день. В сусiднiй темi збирается щорiчна мегабордовка, яка збирается лише ОДИН раз на рiк максимально можливим составом *активiстiв* борди. Тому нагоди побачити максимальну кiлькiсть бордiвцiв в одному мiсцi годi й шукати. Хоча й на протязi року часом органiзовуются великi бордовки, але ця вважается найбiльшою. Ну й вiдповiдно не варто очiкувати перед мегабордовкою та пiсля неi швидкого зiбрання мiнiбордовки, хоча все можливе :)

Дякую!!!!!!Хоч одна людина толком пояснила,щиро вдячний

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Щось я так за вами всіма скучив... ;)

Як дивитесь на організацію чергової борд-здибанки в Соло або, якщо дозволить погода, під відкритим небом, біля мангалу?

Опубліковано

Мангал - це круто правильно! Хай но одужаю. А то щось усіх нас пригребло :( Ну і хай вже погода стабілізується.

Опубліковано

Ну, оскільки погода на найближчий тиждень не дуже тішить сподіваннями на шашлик, то пропоную в п'ятницю відвідати Соло.

Опубліковано
В маленького доціка день народження)

ну тоді я навіть знаю, за чий рахунок ми в п'ятницю посидимо :_07:

бери малу казявку і приходь нас провідати хоч на пів годинки ;)

Опубліковано

значить, прийдеш у вело-баню "спинки терти"

ну тоді я навіть знаю, за чий рахунок ми в п'ятницю посидимо :_07:

А пропозиції... одна другої привабливіша) Хоч би вибір правильний зробити)))
Опубліковано
Хоч би вибір правильний зробити)))

Для чого вибирати? Спеціально ж дві оказії на різні дні заплановані, щоб не пропустити нічого цікавого :)

Опубліковано

А пропозиції... одна другої привабливіша) Хоч би вибір правильний зробити)))

Я так зрозумів, вибір вже зробили за тебе. ) Так що чекає тебе захоплюючий weekend. )))

Опубліковано

может этого " борца" по ходу позвать? увидим,за что он девушек не любит.га?

Гетто скажу прямо, твое состояние в коллективе не настолько прочное, чтоб ты еще когото звал :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...