Перейти до змісту

WOT

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1. розширення екрана (в грі)1440*900

2. настройки графіки скільки відяха тяне :rolleyes:

3. швидкість інтернету 2Mb

4. кількість FPS 50

5. пінг 90-100

А конфігурація ?

хочеш спеціально компа купити під WOT ? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

• Відповідей 249
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

1. розширення екрана (в грі)1440*900

2. настройки графіки скільки відяха тяне :rolleyes:

3. швидкість інтернету 2Mb

4. кількість FPS 50

5. пінг 90-100

А конфігурація ?

Є в планах відео замінити ;)

Опубліковано

А що там тра спеціального? В мене ВОТ на цій відясі з 2 ГБ оперативки себе абсолютно нормально почувала ;)

Опубліковано

хочеш спеціально компа купити під WOT ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

А що там тра спеціального? В мене ВОТ на цій відясі з 2 ГБ оперативки себе абсолютно нормально почувала ;)

А в мене на цій теж непогано :0005: , правда на 22' не фулл скрін :blush:

Опубліковано

новые критические эффекты в WoT:

- Мехвод испуган. Скорость передвижения увеличена вдвое. (ЛТ)

- Заряжающий хочет жить. Скорость перезарядки увеличена. (САУ)

- Обнаружена заначка. Боекомплект пополнен. (Любой, когда снаряды вышли)

- Командир побежал поссать. Навыки экипажа снижены. (ПТ в кустах)

Чат при явном тупом сливе:

- Ну почему эти олени играть не могут нормально?

- Понимаешь, копытами неудобно на клавиши нажимать...

Опрос. Благодаря чему вы решили поиграть на арте?

5%__"Мне очень понравился этот класс техники, я умею неплохо с ним обращаться, мне нравится помогать союзникам"

9%__"По совету друзей"

24%__"Ради фарма денег"

62%__"Да просто задолбало всё! Хотел посмотреть , как же эти падлы меня выносят постоянно"

Опубліковано

Новое дерево техники + французы ;)

ПОясни будь-ласка, що з цим робити, коли будуть відкриті ці танки, а то нічого не помінялось.

Опубліковано

Ну взял я ИСУ и чуть офигел. Таки восьмой левел - такой восьмой! Теперь до гуслей и движка опыта надо насобирать, как на всю ИСУ, про пушку вообще молчу - 60000 опыта :blink: , но таки буду качать, потому как БЛ-10 стало целью! :) Самое мощное орудие в ВОТ, гляньте на эту красотку, разве ее можно не любить? :)

bl10.jpg
Опубліковано

Ну взял я ИСУ и чуть офигел. Таки восьмой левел - такой восьмой! Теперь до гуслей и движка опыта надо насобирать, как на всю ИСУ, про пушку вообще молчу - 60000 опыта :blink: , но таки буду качать, потому как БЛ-10 стало целью! :) Самое мощное орудие в ВОТ, гляньте на эту красотку, разве ее можно не любить? :)

Да уж.

Дамага как у средненькой арты :)

Опубліковано

Хочу зробити невеличке опитування: назвіть 5 одиниць найкращої техніки, 5 бо в гараж більше не влазить.

Опубліковано

Якщо немає преміума, то 3 слота під А20-Лео(світляки-фармери), КВ(мєгофармер), Хумель-СУ-8(арта-фармер) і два слота під ІС-7 і Т-54(або аналоги німців і америкосів). До 7 левела заробляють усі, 8 біля нуля, 9-10 потребує або преміум, або заробляльників.

Опубліковано

КВ(мєгофармер)

Яка пушка найкраща?

Залежить від стилю гри та умов

Якшо подобається грати в режимі ПТ (умовно) або танка підтримки, то 152 рулить

Умовно - тому що ПТ вміють гарно кемперитися в кущах, а КВ здалеку видно, як не ховай. Мало того - він сам по собі сліпий.

Також 152 таки бере танки вищого рівня, і що прикольно і екслюзивно - КВ з 152 ваншотить такого ж як сам

Якшо подобається динамічна гра - то ЗІС 107

Опубліковано

152mmm10.jpg

і всі однолевельникі від тебе тікають, 6-7 левел об'їжджають сьомою дорогою і навіть 8 левел, якщо гаву ловить, то потихеньку розбирається. Ти перетворюєшся на ходячу арту.

Опубліковано

почитавши ваші овації, на вихідних сам зарегався )), ну поки що саме круте що є - це БТ-7 :smile3:, збираю балабас на мардера =)

ганяю світляком для артів, тяжкі танки об’їзжаю десятою дорогою, бо луплять гади з одного-двох пострілів виносять зазвичай (якщо тяжі топові), а пушка БТ-7 для них що горох об стіну, воюю з ПТ-САУ і собі подібними :), нравіццо !

Опубліковано

а, ще забув дописати, в неділю на БТ-2 поставив рекорд - 5 ворожих танків підбив :rolleyes:, дали медальку якусь, правда посмертно )), але команда виграла :)

Опубліковано

То всьо зветься пісочницею :) Я зовсім не топовий тяж до прикладу, але одним пострілом теоретично зпалюю дотла два БТ-7, а ИСУ-152 прошиє їх наскрізь штук зо п'ять. От вкачуй А-20 і зрозумієш, що таке непісочниця - там бодають одне одного 50-тонні монстри, там з неба прилітають чумадани, кущі плюють смертельними плюшками, а світляк, який своїм стволом може хіба фарбу подерти на ворозі, зі збитою гусеницею живе рівно 0,5 секунди :)

ЗІ - не вздумай продавати А-20, цей світляк буде у нагоді всю гру, аж до боїв 9-10 левела!

Опубліковано

Гарна цяцька вбити непомітно пару годин :)

Спорчатку синн почав гратися, а я допомагаючи йому розібратися і сам непомітно підсів :blink:

Потрошки розбираюся сам, вирішив прокачати гілку там де Т-34 (подобається мені цей танчик), а вже потім може інші, як вистачить терпіння.

Опубліковано

2 leviks, Di

Дякую за пораду. Спробував цей пасталєт - реальне зло.

Правда дратує довга перезарядка і менша точність порівнянно з ЗиС-6 але дійсно "адін вистрєл - адін труп" smile.gif

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...