Перейти до змісту

Люблю грозу в начале мая...

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 348
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Це тільки мені здалось, що дуже голосно перший раз гримнуло!? :)

(аж авто в дворі засигналили)

Та не то слово, особливо коли поряд з тобою так гепає

я добряче пересрав о_О

Стою собі на кухні при світлі від витяжки, спокійно жарю вечерю, вікно відкрите, слухаю як легесенько дощик крапає по підвіконнику... накладаю в тарелку отбівнушку і тут в секудну все навколо біло-фіолетове і як не затріщ-щ-щить :_09: квартиру трусануло непогано так, не дивно що всі машини в дворі загули

Нелюблю грозу((

п.с. Отбівнушку жалко( Коте підібрав бистріше за мене :)

фіг заснеш. щось все одно відбувається, щойно нарахував близько 20 швидких по пр. Волі, їхали в сторону центра з увімкненими сиренами. Ніхто не в курсі?

Опубліковано

Ого!Пардон,трохи не в тему.Тільки що 22 чи 23 швидких допомоги по Рівненській проїхали.З сиренами і маячками.

фіг заснеш. щось все одно відбувається, щойно нарахував близько 20 швидких по пр. Волі, їхали в сторону центра з увімкненими сиренами. Ніхто не в курсі?

не по темі... :0131:

то швидкій подарували 24 нових карети, медики від радості влаштували "круг почёта" :0159:

Опубліковано

Це тільки мені здалось, що дуже голосно перший раз гримнуло!? :)

(аж авто в дворі засигналили)

Та не то слово, особливо коли поряд з тобою так гепає

а коли їдеш на двох колесах і поряд з тобою в декількасот метрах , спочатку засліпило, аж фонарі на Глушець потухли, а потім потужний звук.... ух адреналінчику прибавилось :0152:

правда Irni? :_02:

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Шо там?? Яка сводка з вулиць Луцька? Ато треба їхати додому.

А шо, лило сильно??? Стоять невеликі калюжи тай все (район Вишкова)

Опубліковано

А шо, лило сильно???

Вантажники їхали по маршруту Вокзал-Нова Лінія-Зміїнець, то казали шо лупив такий, шо не можна було їхати.

• 10 місяців потому...
Опубліковано

чудовий теплий дощ, наелектризоване повітря, що пахне озоном, повні туфлі води, штани до коліна теж, і само собою футболка...

прекрасний настрій

:)

Опубліковано

і ті ж граблі цього року

не пробуйте автівкою їхати по конякіна (середина море), не прямуйте на перехрестя Кравчука\Інтернаціоналістів

Опубліковано

не пробуйте автівкою їхати по конякіна (середина море)

з балкону спостерігати - цікавіше, ніж тєлік дивитись. Щорічний безкоштовний атракціон. І нервовий зрив для водіїв, яким можна тільки поспівчувати. Здається, що місцеву владу досвід нічого не вчить.

Опубліковано

Вчера шел с работы и немного пофотал под дождем. Классный был дождь, теплый прям как летом. Гулял под ним часа полтора и даже не замерз :)

17397582182_e13880b91a_b.jpg

17192119867_462f18ec7a_b.jpg

17397593072_487504c413_b.jpg

17397575552_4ee432fb3b_b.jpg

17211997300_628404b270_b.jpg

17212005370_78a093e0d1_b.jpg

• 2 тижня потому...
  • Адміністратори
Опубліковано

Не знаю наскільки ці дані "живі" (в менюшці показують різну затримку, я бачив і 5 і 10 сек), але цікаво поспостерігати, особливо це актуально зараз:

http://www.lightningmaps.org/realtime

ps: поклацайте по менюшкам.

Опубліковано

Ну що, всі сухенькі? :_07:

метрів 200 від роботи велом відїхав, як почалась злива... сухою залишилась лише спина під рюкзаком :_07:

Опубліковано

люблю грозу. вона якось відволікає від буденних проблем. сидиш вдома на лавочці і дивишся як формуються потічки, як хлюпотять каплі по калюжах, а небо розсікає блискавка і грім. :_25:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...