Перейти до змісту

Піцерії

yura2281

292 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Всеукраїнська мережа Челентано сміється над тобою, yura2281

Я думаю ти всрешся надірвешся назвати ще одну мережу піцерій яка має хоча б половину третину четвертину від Челентанівської.

Це така сама піца як і у дома, з духовки

Людям подобається. Це найкраща піцерія для тих хто не ганяється за "істіно італьянской" піцой. Тобто для більшості людей. Крім того, Челентано зберігає ідеологію і зміст (а не пусту форму) справжньої італійської піци - а саме дешево, швидко і смачно.

Ти пасатрі, еті лохі аткрилі піцерію в Жовкве и Жмерінкє

гигигиги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 167
  • Створено
  • Остання відповідь

Всеукраїнська мережа Челентано сміється над тобою, yura2281Я думаю ти всрешся надірвешся назвати ще одну мережу піцерій яка має хоча б половину третину четвертину від Челентанівської.

Людям подобається. Це найкраща піцерія для тих хто не ганяється за "істіно італьянской" піцой. Тобто для більшості людей. Крім того, Челентано зберігає ідеологію і зміст (а не пусту форму) справжньої італійської піци - а саме дешево, швидко і смачно. Ти пасатрі, еті лохі аткрилі піцерію в Жовкве и Жмерінкєгигигиги

Сосиски в тісті, на ринку чи автовокзалі теж людям подобаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добавил обнаженку голосовалку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Піца в давнину і наші дні

Яка піцерія дотримується технології.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вдома - смачніша! Особливо якщо по рецептах з Борди ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки що:

Фелiчiта - І

готую дома сам - ІІ

Бенiсiмо (баня) - ІІІ

А Беніссімо в Адреналіні як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Беніссімо в Адреналіні як?

Не дуже.

Вони дають томатний соус якийсь такий вже дешевий і "хімічний", що він перебиває смак інгредієнтів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та й офіціанти там не дуже привітні. Принаймні тоді як був, то вона приносила з таким виразом ніби говорила: на жери скотино, щоб ти здох після тої піци :angry2:

Тому там завжди вільні столики, зайнято один-два

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та й офіціанти там не дуже привітні. Принаймні тоді як був, то вона приносила з таким виразом ніби говорила: на жери скотино, щоб ти здох після тої піци

Тому там завжди вільні столики, зайнято один-два

Там їх дві, одна Ганна, друга - гарна :) тобто, одна моторна і привітна, а іншу - пора на вихід. У вихідний столики там не дуже щоб вільні, іноді доводиться чекати на вільні місця.

Сьогодні побував у Тарантеллі. Піца середньої паршивості, в основному через те, що вони, мабуть, щоб вона не пригоріла під корж сиплять манку, іноді таке враження і смак, ніби їси пригорілу манну кашу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голосуєм далі :0005:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для мене Фелічіта, інших варіантів просто назвати не можу.

Там ви ні кетчупу ні майонезу не знайдете, інгридієнти натуральні, і явно не нашого виробництва

Офіціанти привітні

Смакота)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перевіркою у піцерії «У тата» ФОП Романів С.В. встановлено, що страви власного виробництва реалізуються без необхідної, доступної, достовірної та своєчасної інформації для споживачів про калорійність та енергетичну цінність в доступному для споживачів місці для свідомого та компетентного вибору покупця. Також встановлено використання сиру «Російський» ТМ «Добряна» для приготування страв з терміном, що минув. Винну особу притягнено до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу 170 гривень та накладено адміністративно-господарське стягнення на суму 363,97 гривні.

тиць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Винну особу притягнено до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу 170 гривень та накладено адміністративно-господарське стягнення на суму 363,97 гривні.

Ну Дуже великий штраф.

Також встановлено використання сиру «Російський» ТМ «Добряна» для приготування страв з терміном, що минув.

Це вони на смак визначили?

Перевіркою у піцерії «У тата» ФОП Романів С.В.

І хтож їм підказав туди піти?

Хотів сходити в цю піцерію, але тепер ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені в Тарантеллі сподобалось. І піца смачнюча, і офіціантки з усім справляються :). Один мінус - трохи далеко їздити :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо порівняти з іншими містами, то в Луцьку піцерій майже немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому в голосувалці немає "Таксі" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Таксі частенько берем Сімейну (1 кг) - піца кльова. 3-є наїдаються....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо порівняти з іншими містами, то в Луцьку піцерій майже немає

А це дивлясь з чим порівнювати.

Можу порівняти з рівноцінними містами Тернополем, Рівне - там піццерій справді більше, особливо перший.

А якщо взяти якусь рівноцінну Горлівку? Там буде більше піццерій?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раніше їздили на піцу в Ковель - там вона найсмачніша була (років 5 тому).

Зараз же смачнішої піци ніж моя дружина не готує ніхто. tongue.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Домашня поза конкурсом,бо варганиш що схочеш.Можу часом як голодний і картоплю в начинку дати.

А серед закладів то краща Беніссімо, жирний мінус їм,що перестали приймати замовлення по телефону.

Фелічита непогана,але як казали вище надто жлобська.Тим більше,що я куштував(неодноразово) матрицю фелічітовської піци-тернопільська піца в Фламінго.Вони доречі й запускали фелічіту,робили піч та навчали персонал.

ЗІ:сьогодні повністю пощу,то так живіт в цій темі співає. :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пішов у ТАТА а там зачинено :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сама класна піца - в м. Рівне, таверна Ель-Пассо. Найдорожча - всього 26 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це мережа двох братів, ще є Гавана і ще де які.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вы ещё и обсуждаете ????

Самая лучшая пицца, это пицца приготовленная любимой , которая в порыве творчества , сама творит с любовью и знанием дела , + под настоящее пиво . Я был кругом , и скажу , только восточные кухни на 80% соблюдают рецепты с натуральными продуктами , всё остальное похоже на "освенценский варэник" растянутый до предела, экономия у них , супер прибутки и т.д. , шобы не дай бог 10-ку потерять , пиво 0.33 по 12 грн (порошковое , на заводе по 4 грн) и всё в том же духе...

А вы ещё и обсуждаете ????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ещё в "Метро" около ЦУМа тоже дешево. Даже чек сфоткали для доказательства :smile3:

post-4981-0-48657900-1300587207_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...