Oksana04 Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 08:15 #76 Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 08:15 бан, я это пойму и приму. С ув. Гетто І знову ти видаєш бажане за дійсне Раз тебе були забанили, так ти відразу створив "Гетто в бане"
Venom Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 08:15 #77 Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 08:15 Неділя, вечір, приблизно 22 година. Похмелятор. Не мій. В суботу, як і в неділю не похмелявся - просто пив.
marko Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 08:18 #78 Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 08:18 в перманентный бан, я это пойму и приму. С ув. Гетто допросишся
Гетто Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 08:23 #79 Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 08:23 Раз тебе були забанили, так ти відразу створив "Гетто в бане" так я создал тот клон только с одной целью - донести до народа информацию, что я не скопытился, а просто отправился попариться Venom, фоты дочери, я так понимаю, изумительные...подростает новое поколение Борды
Plum Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 08:37 #80 Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 08:37 донести до народа информацию, что я не скопытилсяЯк приємно, що є люди, які так вболівають за душевний спокій бордівчан!От так би всі брали приклад!.. Це ж так просто -- всього лише потрібно створити клона, а людям відразу спокійніше...
noline Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 21:54 #81 Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 21:54 Вибачте, що нариваюсь, але чесно кажучи бентежить фоторепортаж, а також коментарі. Думав писати чи ні своє повідомлення, зрозуміють мене чи ні, хоча сам рідко пишу, але все ж таки наважився, адже теж люблю почитати нові повідомлення зранку, а також і діти сюди заглядають, і не тільки мої, а й Ваші напевно теж. Читаючи сторінки нашої борди, нерідко зустрічаєш, що криза в країні, уряд поганий і ... А які ми самі? Невже за 6 років існування такого популярного форуму в нашому місті ми виросли до того, щоб похизуватися перед усіма, як гарно можна впиватися алкогольними напоями ще й демонструвати це на світлинах, які до речі можуть переглядати наші діти і робити для себе з цього певні висновки.Приємно бачити на світлинах знайомі обличчя, але чому в такому ракурсі. Який приклад показуємо для підростаючого покоління. Можемо ж організовувати спортивні змагання, пропагувати здоровий спосіб життя. Є ж на форумі гарні спортивні фоторепортажі. Що сталось?Куди котимось? У більшості з присутніх вища освіта, де в кого й педагогічна …Прошу модераторів, не видаляти моє повідомлення, якщо воно Вам не сподобається. Може хтось для себе теж зробить якісь корисні з цього висновки.Бажаю Усім форумчанам здоров’я та мудрості.
Smith Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 21:57 #82 Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 21:57 Вибачте, що нариваюсь, але чесно кажучи бентежить фоторепортаж, а також коментарі. Чё ща будет. Ну все, скоро тема буде у Флеймі.
Tolik_lt Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 22:02 #83 Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 22:02 У більшості з присутніх вища освіта, де в кого й педагогічна …да-да, там точно є пєдагогі, як їм ністидно!ви пускаєте дітей в інторнет? я нє. і сам не ходжу
Yuraul Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 22:10 #84 Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 22:10 Шановний noline, здоровий спосіб життя дуже активно пропагується у сусідніх розділах і активно підтримується половиною тієї компанії.) Не треба так однобоко сприймати світ, окей?
Yuraul Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 22:16 #85 Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 22:16 Що сталось?А якщо без церемоній, то ти б ще й у Флейм зайшов з цим питанням.
mix_forever Опубліковано 1 Березня, 2011 в 08:37 #86 Опубліковано 1 Березня, 2011 в 08:37 Який приклад показуємо для підростаючого покоління. Приклад того, що раз на рык можна зыбратись дружньою компанією і файно провести час. Шонітак? Можемо ж організовувати спортивні змагання, пропагувати здоровий спосіб життя. А можна ще секту свою організувати... і наректи себе пророком і всім сказать - "несіть мені по 3 рубля і мудрості я дам вам до*уя" Що сталось? Нічого. Ми - відпочили. Тобі - завидно. всьо тіп-топ. Видихай. У більшості з присутніх вища освіта, де в кого й педагогічна … А в декого й по дві... Знаєш, шо інтелігенція, вона така... любить часом відпочити
nikolas Опубліковано 1 Березня, 2011 в 08:47 #87 Опубліковано 1 Березня, 2011 в 08:47 Шановний noline простіть нас грішних, каємося. Хоча ні !!! Повторив би з радістю все так само!!!
odna Опубліковано 1 Березня, 2011 в 09:58 #88 Опубліковано 1 Березня, 2011 в 09:58 Стало интересно, тогда и я скажу пару слов. Я человек сугубо непьющий, чего не помешало посетить праздник и от души там повеселиться. Два высших мне тоже не мешали, абсолютно. Я завсегдатай, практически, только одного самого здоровообразного подфорума. И мне, по правде, всегда очень скучно читать отзывы по следам каких-либо вечеринок. В основном они однообразны.)) ТЕМ НЕ МЕНЕЕ, никого не осуждаю и не собираюсь осуждать. Люди имеют право веселиться, так, как они умеют, в рамках законов, конечно (это здесь уточнять не нужно, но я на всяк случай). А уж о своих детишках мы позаботимся как-нибудь. noline всеръез с интернетом не дружит, раз ему банальный отчет по пьянке видится самым кромольным на весь интернет
solnishko Опубліковано 1 Березня, 2011 в 11:35 #89 Опубліковано 1 Березня, 2011 в 11:35 Приємно бачити на світлинах знайомі обличчя, але чому в такому ракурсі добре, що в такому ракурсі само обличчя, в нас культурний форум а от для пушкінських читань от культури не фатило як гарно можна впиватися алкогольними напоям шота в етой сказочкє нє так....
Lexx_Giant Опубліковано 1 Березня, 2011 в 11:42 #90 Опубліковано 1 Березня, 2011 в 11:42 2 Одна. Умнічка. 2 Солнишко. А шо не так? Все так.)))))) Нормальним людям не заважає алкоголь.., а тільки сприяє розумінню. З.І. 2 Веном.... моя тож ходлила пиво клянчила в неділю... ))))
solnishko Опубліковано 1 Березня, 2011 в 11:48 #91 Опубліковано 1 Березня, 2011 в 11:48 А шо не так? Все так.)))))) так то воно так)))))))))) гарно - енто в рєсторані мартіні раз в 15 мінут сьорбати з умним ліцом))) а у нас - ЗМІСТОВНО
Venom Опубліковано 1 Березня, 2011 в 12:26 #92 Опубліковано 1 Березня, 2011 в 12:26 ... а також і діти сюди заглядають, і не тільки мої, а й Ваші напевно теж. Мої діти не заглядають, я якби й заглядали - не бачу нічого поганого в тому. Такі зустрічі відбуваються не щодня. А чим гірше святкування ДН Борди від святкування того ж ДН будь-кого з сім'ї, де безпосередньо присутні ті ж діти? Який же приклад подають батьки дітям, вживаючи алкогольні напої в їх присутності? Ай-ай-ай!!! Читаючи сторінки нашої борди, нерідко зустрічаєш, що криза в країні, уряд поганий і ... А які ми самі? Невже за 6 років існування такого популярного форуму в нашому місті ми виросли до того, щоб похизуватися перед усіма, як гарно можна впиватися алкогольними напоями ще й демонструвати це на світлинах, які до речі можуть переглядати наші діти і робити для себе з цього певні висновки. А хто сказав упиватися? Я наприклад не упився, так як і не упилися багато з присутніх на Бордовці. А навіть якщо і хтось упився, то й що? Впевнений, що 100% присутніх не дозволяють собі такого щодня. Приємно бачити на світлинах знайомі обличчя, але чому в такому ракурсі. А мені сподобався ракурс на фото Командора:-) Який приклад показуємо для підростаючого покоління. Можемо ж організовувати спортивні змагання, пропагувати здоровий спосіб життя. Є ж на форумі гарні спортивні фоторепортажі. Що сталось? А хто сказав, що змагання не організовуються? Тільки це вже зовсім інша історія і не в цій гілці. Куди котимось? У більшості з присутніх вища освіта, де в кого й педагогічна … Не знаю, куди котишся ти, а я старюсь з впевненістю і вперед. Причому, як правило, на двох колесах, як і багато тих, хто був присутній на ДН. Прошу модераторів, не видаляти моє повідомлення, якщо воно Вам не сподобається. Може хтось для себе теж зробить якісь корисні з цього висновки.Бажаю Усім форумчанам здоров’я та мудрості. Корисні висновки. Зробив. І знаєш які. Дуже шкодую, що ця бордовка була для мене першою в житті. Багато пропустив. Буду старатись приймати участь в кожній організованій зустрічі такого плану. Чорт, приємно познайомитись та поспілкуватися з гарними людьми. Ну і основне, коли мої діти підростуть - не буду проти того, щоб вони приймали участь в такого роду зустрічах. А за побажання дякую. 2 Лєкс, вона в мене пиво дуже любить, але останнім часом хворіє, то недаємо, Але в неділю побачив те, як вона дивилась на бокал щойно налитого, з пінкою, не зміг відмовити висьорбати пінку. Але зараз з'явиться noline та буде звинувачувати в зпоюванні дитини.
odna Опубліковано 1 Березня, 2011 в 13:33 #93 Опубліковано 1 Березня, 2011 в 13:33 Не знаю, куди котишся ти, а я старюсь з впевненістю і вперед. ... Ай бросте! Вы еще крепкий старик, Розенбом!(с)
Dr.Martenz Опубліковано 1 Березня, 2011 в 13:56 #94 Опубліковано 1 Березня, 2011 в 13:56 а еще мы там рок слушали, а некоторые бесноватые - пели... шо делаеца... содом и гоморра, содом и гоморра
Phoinix Опубліковано 1 Березня, 2011 в 14:28 #95 Опубліковано 1 Березня, 2011 в 14:28 nolin, ваш пост всетаки справив на мене враження і я вам обіцяю, що коли на наступній бордовці так само хороше погуляю, обов'язково задумаюсь над своєю поведінкою ...
difoto Опубліковано 1 Березня, 2011 в 14:41 #96 Опубліковано 1 Березня, 2011 в 14:41 Карочє, я так поняв, шо всі зробили висновки, при чому саме такі, на які сподівався пан нолін ?
MOTOROLLLA Опубліковано 1 Березня, 2011 в 14:45 #97 Опубліковано 1 Березня, 2011 в 14:45 Карочє, я так поняв, шо всі зробили висновки, при чому саме такі, на які сподівався пан нолін ? Так, тату
Smith Опубліковано 1 Березня, 2011 в 14:47 #98 Опубліковано 1 Березня, 2011 в 14:47 Оргвисновки зроблені, винні будуть покарані... на наступній бордовці.
laska Опубліковано 1 Березня, 2011 в 15:14 #99 Опубліковано 1 Березня, 2011 в 15:14 Карочє, я так поняв, шо всі зробили висновки, при чому саме такі, на які сподівався пан нолін ?
MANJAK11 Опубліковано 1 Березня, 2011 в 16:47 #100 Опубліковано 1 Березня, 2011 в 16:47 як один пост оживив тему
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.