Перейти до змісту

Стипендія в ЛНТУ

Megaherz

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні у нас була посвята в студенти) Я поступив на бюджет ЛНТУ, факультет ПЦБ. Обіцяють 750 грн.

Напевно мало бути: факультет будівництва та дизайну, а спеціальність ПЦБ :0159:

Опубліковано

Сьогодні у нас була посвята в студенти) Я поступив на бюджет ЛНТУ, факультет ПЦБ. Обіцяють 750 грн.

ой, вибачаюсь) саме так. Не відійщов ще від тої дикої жари, під якою нас тримали більше 2-х годин

Опубліковано

ой, вибачаюсь) саме так. Не відійщов ще від тої дикої жари, під якою нас тримали більше 2-х годин

а вкінці ще і водою покропили :)

• 1 рік потому...
Опубліковано

Ну, ЛНТУ, не підведи мене... київські студенти завтра виходять на страйк, сьогодні ЛПЕ не випустило тролейбуси, страйкують... Ну Ви ж то мої студенти і "потомки", так сказать, не мовчіть, не давайте себе дурити. Ніякі майдани на казначейство не впливають, так що степендію мали нарахувати і то галіма атмазка -- заважав євромайдан. Так що будьте солідарними, підтримайте колег і не давайте дурити себе. Намьйок поняли?

Опубліковано

Ну, ЛНТУ, не підведи мене... київські студенти завтра виходять на страйк, сьогодні ЛПЕ не випустило тролейбуси, страйкують... Ну Ви ж то мої студенти і "потомки", так сказать, не мовчіть, не давайте себе дурити. Ніякі майдани на казначейство не впливають, так що степендію мали нарахувати і то галіма атмазка -- заважав євромайдан. Так що будьте солідарними, підтримайте колег і не давайте дурити себе. Намьйок поняли?

ні :_07:

Опубліковано

Дитина вчиться у Львові. Їм вчора ввечері стипендію виплатили. От вони то точно вийшли б на вулиці. І без додаткових закликів

Опубліковано

вчора(25) була в вну, сьгодні(26) в лнту - інфа була відома ще з 20 числа

правда причина затримки хз...

Опубліковано

Маю питання, якщо ця сесія закінчується завтра то відповідно після нового року вже буде рахуватись як ніби почався наступний семестр так?

І з новим семестром я нарешті знову зможу отримувати "халявку" від держави, ато минулої сесії за одного заліка :( все пішло під три чорти. Цього ж разу все добре, навіть я б сказав, що все чудово по оцінках.

Іншими словами, коли я отримаю стипендію, в січні чи вже в лютому?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Іншими словами, коли я отримаю стипендію, в січні чи вже в лютому?

в лютому. в січні стипендія платиться ще за результатами попередньої сесії, а наступне призначення з 01.02.14

• 2 тижня потому...
Опубліковано

ЛНТУ в січні вже "нова" стипендія, інфа з деканату

шось не дуже достовірна твоя інфа...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...