Перейти до змісту

Святкування 6тої річниці board.lutsk.ua і його жителів 25.02.2011

kmd

Збір данних про кількість бажаючих бути присутніми.  

131 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Класно було побачити як людей, яких дуууже хотілось побачити так і тих, на яких просто хотілось подивитись.

+1

Так само хотів побачити людей, з якими переписувався тут. Було дуже приємно познайомитись і, що саме головне, ніякого розчарування після особистого знайомства не було.

• Відповідей 312
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Виправляюсь:

post-3641-0-37454200-1298759148_thumb.jp

:)

ЗІ. Як недавно казав getto, панєслась п...да па кочкам..... =)

Кхм... я про демотіваторс.ру... 8)

Опубліковано

вапсчєто я тока шо дамой))))

Поздравляю Шарик - Вы балбес (с) :)

А ми то тут причому ?

А це я так -- в муку бзданула. Щоб ти себе у вічній цій ролі по відношенню до мене адінока ні чюстваваль :)гггг

Фраза стосувалася Кукуськи. Тим більше я сльозно абіщяль іспіть за ДасКУ чєшскага піва.

Шо удалось.

Опубліковано

вапсчєто я тока шо дамой))))

Поздравляю Шарик - Вы балбес (с) :)

А ми то тут причому ?

А це я так -- в муку бзданула. Щоб ти себе у вічній цій ролі по відношенню до мене адінока ні чюстваваль :)гггг

Фраза стосувалася Кукуськи. Тим більше я сльозно абіщяль іспіть за ДасКУ чєшскага піва.

Шо удалось.

да-да, я тут вже....Я нарешті відійшла і адекватна, напевно

Опубліковано

t0rik детектед! ШО ЦЕ?! ))

Вадік?

Я так думаю, на цій фотці присутній Stealth*. True Stealth :)

* Stealth - (англ.) - невидимка.

Опубліковано
Складається враження, що мене на святі не було... Ніде на фотах не відзначилась...

а воно тоби тра ? :rolleyes:

Лично я очень рад, что нигде не засветили мою физиономию :)

Опубліковано

Не всі, не всі. Ще було фото з самим метром фоторепортажу ;).

До речі, велике дякуєм нашим спецкорам imp13 і SysR :0011:

А ще було фінальне групове фото з Дошкою і адмінсоставом після закриття Кораблика на вулиці, в кого ті фотки?

Опубліковано

я вот тутачки пересматриваю фотки, и всё думаю, ну как так можно? сколько разных людей, разных возрастных категорий,разных профессий, разных характеров, но как все гармонично вписались за одним столом... такое впечатление, что друг дружку все знали с детства :)

Опубліковано

Данная фотка Оксаны наглядно показывает пример того, что все, без исключения те, кто присутствовал на бордовке, уже попали в архивы досье СБУ :D

Опубліковано

Данная фотка Оксаны наглядно показывает пример того, что все, без исключения те, кто присутствовал на бордовке, уже попали в архивы досье СБУ :D

можна подумати,до цього часу там iх (тобно нас) не було

Опубліковано

ви не перебільшуєте наше значення у світі?

Опубліковано

но речь идёт не о мире, а об большом селе с названием Луцк, и таки СБУ не дремлет... :D:mdr::g05:

Опубліковано

Суть же не в тому.

Просто можна подумати, що саме цієї моєї фотки не вистачало, а всі інші мої фото в інтернеті - то туфта )))

Опубліковано

Всім велике дякую за гарно проведений час :0123: .

2 vanus "ранянія" біля кораблика ти відтанцював в Сенатрі :g05

і Борг!!! ти мене таки здивував!!!!!!!!!!!!! Спортсмен:D:D:D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...